ARES 1234 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan @spidzila Na tom videu koji sam gledao poslusao sam izjavu Alex-a Espargara ali ga ne vidim u vremenima. Znas li sta se desava. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ako si intervju sa Aleix Espargarom gledao na MotoGP.com, to je intervju sa privatnog Moto2 testiranja u Barseloni koji se održao nekoliko dana pre zvaničnog testiranja u Valensiji. Na tom testiranju je bio i Kenan Sofuoglu ali je u međuvremenu dobio loše vesti iz Istanbula, pa se zbog njih vratio kući i tako propustio testiranje u Valensiji. Aleix Espargaro je učestvovao na prvom danu testiranja u Valensiji i ostavrio je osmo vreme u svojoj klasi. Zašto se nije pojavio drugog dana odnosno zašto ga nema na listi vremena nema nikakvih informacija. Postoji mogućnost da je Aleix vozio i u petak ali da Pons Racing tim nije dostavio vremena svojih vozača za drugi dan testiranja, jer ne vidim ni Aleixa, a ni njegovog timskog kolegu Axela Ponsa. Malo je verovatno da je Pons Racing tim bio samo na prvom danu zvaničnog testiranja. Vremena prvog dana testiranja u Valensiji: 125 cc. 1 Nico Terol (Aprilia)1’41”0 2 Sandro Cortese (Honda)1’41”0 3 Maverick Viñales (Aprilia) 1’41”2 4 Sergio Gadea (Aprilia) 1’41”8 5 Miguel Oliveira (Aprilia) 1’41”8 6 Hector Faubel (Aprilia) 1’42”0 7 Alberto Moncayo (Aprilia) 1’42”3 8 Johan Zarco (Derbi) 1’42”5 9 Danny Kent (Derbi) 1’42”5 10 Efrén Vazquez (Derbi) 1’42”7 11 Jonas Folguer (Aprilia) 1’43”1 12 Hiroki Ono (KTM) 1’44”0 13 Taylor MacKenzie (Aprilia) 1’44”8 14 Marcel Schrotter (Mahindra) 1’44”8 15 Simone Grotzkyj (Aprilia) 1’45”0 16 Danny Web (Mahindra) 1’45”6 17 Daniel Karheininger (KTM) 1’46”0 18 Giulian Pedone (Aprilia) 1’46”5 Moto2 1 Andrea Iannone (Suter) 1‘36”7 2 Alex de Angelis (Motobi) 1’36”7 3 Julito Simon (Suter) 1’37”0 4 Stefan Bradl (Kalex) 1’37”0 5 Marc Marquez (Suter) 1’37”1 6 Michele Pirro (Moriwaki) 1’37”1 7 Thomas Luthi (Suter) 1’37”2 8 Aleix Espargaro (Kalex) 1’37”4 9 Scott Redding (Suter) 1’37”4 10 Mika Kallio (Suter) 1’37”5 11 Carmelo Morales (Suter) 1’37”5 12 Yuki Takahashi (Moriwaki) 1’37”5 13 Axel Pons (Kalex) 1’37”6 14 Jules Cluzel (Suter) 1’37”8 15 Randy Krumenacher (Kalex) 1’37”9 16 Raffaele de Rosa (Moriwaki) 1’38”0 17 Bradley Smith (Tech3) 1’38”0 18 Claudio Corti (Suter) 1’38”8 19 Simone Corsi (FTR) 1’38”8 20 Mattia Pasini (FTR) 1’40”2 21 Robertino Pietri (Suter) 1’40”2 22 Xavi Forés (Suter) 1’41”0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan interviju je bio bas u Valensiji. nije mi jasno sobzirom da je bio zvanicni trening i merenje vremena. tako da oni ne dostavljaju vremena vec zvanicni merilac vremena, tj vreme sa transpondera. ali nije ni bitno. uglavnom kukao je kako se muce sa prednjim krajem i kako nije sve kako su zeleli..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ok za intervju, pogrešno sam zaključio. Izvinjavam se zbog toga. Ni meni više ništa nije jasno...Kao što znaš, na kalendaru vansezonskog perioda ovo testiranje u Valensiji je označeno kao zvanično. Ono što nije u redu je naziv 'zvanično testiranje'. Pitanje je - kako ovo može da bude zvanično testiranje (prvenstveno mislim na Moto2)? Svi Moto2 timovi voze sa svojim, a ne sa Hondinim Moto2 agregatima. Razlike u snazi agregata mogu imati presudan uticaj na postavljena vremena, a Hondini Moto2 agregati će biti isporučeni timovima tek za finalno predsezonsko testiranje na Jerezu. Po ovome ispada da će ova klasa imati samo jedno pristojno odnosno pravo testiranje pre početka sezone?! Ono što sam napisao za vremena nije zeza, na ovom linku koji vodi ka zvaničnom MotoGP sajtu se može videti ko im je dostavio vremana. Baš piše 'nezvanična vremena dostavljena od strane timova'. Ja sam postavio link za četvrtak, a ista je stvar kada su i pitanju vesti za petak i subotu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan da u pravu si. sad vidoh. Po tome ispada da je svaki tim mogao da dostavi vreme koje hoce, ili da lazira vreme, zbog toga mi je malo ne logicno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 13, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda Racing sajt nudi vesti u onlajn magazin formatu koje se mogu skinuti kao pdf. Magazin sadrži vrlo zanimljiv intervju sa Casey Stonerom koji između ostalog pravi poređenje Honde sa Ducatiem. Pored toga možete saznati više o predstavljanju Castrol Honda tima, intervju sa Quinn Codyem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 14, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Castrol Honda - prošlost, sadašnjost i budućnost Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Motor Racing sajt je otkrio izgled ovogodišnjeg Superbike tima i novu R1 mašinu. Na istom sajtu postoji link ka spec. sajtu koji slavi 50 godina Yamahinog učešća na Grand Prix trkama. Sajt obiluje informacijama...Obavezno ga posetite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato, ja sam nekako propustio da Melandri vozi SBK Yamahu Što se izgleda motora tiče, ne sviđa mi se što glavno mesto zauzima oznaka R1, to će reći da nemaju glavnog sponzora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Aćime obavezno pogledaj sajt povodom 50 god. Yamahinog učešća na GP trkama. Postavili su slike skoro svake GP mašine. Predivno odrađeno. Zaista vredi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 17, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam, odradili su dobar sajt Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 17, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Vrh, proveo sam nekoliko sati razgledajući ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 23, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Dva videa sa Honda Racing sajta: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jerez de la Frontera je u velikim finansijskim problemima i pitanje je da li će se tamo održati MotoGP. http://www.twowheelsblog.com/post/6050/jerez-de-la-frontera-circuit-may-shut-down-motogp-round-risk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rossijev trening u Berloni parku - ne bi se baš reklo da ga boli rame. Ili je problem do motora ili je loša vožnja na GP treningu opet neka taktika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo rame, u tu priču sam prestao da verujem još prošle godine kada je pobedio u Maleziji. Aćime, znaš li kojim slučajem kada je ovo snimano? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu nema te informacije, ali je konstatacija slična kao i naša, a tekst je od danas, tako da je verovatno svež snimak u pitanju. http://www.twowheelsblog.com/post/6048/video-valentino-rossi-messing-around-with-the-zaeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ok, znači sveže i meko ko duša. Vidim nosi opremu na kojoj piše Yamaha, a i kaciga mu ima prošlogodišnju kolor šemu. Pa nije valjda da nema novca za novu opremu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali su Dainese i AGV, a pošto je izgleda suvlasnik, ne sme da ih baci Na Zapadu su ljudi teške stipse, tako da me ništa ne čudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Mart 1, 2011 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je nemoguće da Rossi posle 1.1.2011 stavi na sebe nešto na čemu piše Yamaha!! Sem toga ovo je toplo vreme na snimku a u poslednja 3 meseca smo u zimi. Ovaj motor liči na one flat track motore što ih Graziano Rossi s nekim pravi. edit: evo jedan sa Grazianom kako pada sa istog motora 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Mart 1, 2011 Ducatista, 2905 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno je nemoguće da Rossi posle 1.1.2011 stavi na sebe nešto na čemu piše Yamaha!! Ovo je tacno. Moguce da bi se napravio izuzetak ako je taj motor napravio Graciano, ali i dalje sanse da nosi nesto sa natpisom Yamaha su nikakve. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju je napravljen posle operacije ramena, a snimljeno je na onom privatnom terenu gde trenira. Što se vremena tiče, ja sam prošle nedelje bio u Vićenci i tamo je bilo sunčano, 19 stepeni, sneg se odavno otopio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Tim San Carlo Honda Gresini je dobio 100% fabričku podršku, što znači da će Honda ove godine imati 5 vozača u MotoGP-u. Ne znam da li je i LCR dobio 100% backup. Glavni sponzor ostaje San Carlo, koji ove godine slavi 75 godina postojanja. http://www.twowheels...es-all-official Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Mart 3, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je u Rossijevu čast izdala brošuru It's been a great race. U knjizi je opisano sedam godina druženja Rossija sa Yamahom M1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Mart 3, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Video sa Nicky Haydenom koji je snimljen juče prilikom treninga sa braćom Tommyem i Rogerom u Kaliforniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...