spdzlla 0 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha će svoj fabrički tim zvanično predstaviti krajem ovog meseca za vreme drugog testiranja u Sepangu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa901 4 Napisano Februar 2, 2011 U prolazu, 47 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Honda se bas naostrila.Zeli pobedu po svaku cenu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Poslušajte ovaj odličan intervju sa Nicky Haydenom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan "Poslušajte ovaj odličan intervju sa Nicky Haydenom. " Ukratko, Muko moja,predji na drugoga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Između ostalog, posebno mi je zanimljiv deo kada Hayden kaže da je Rossi više testirao njegovu mašinu nego Stonerovu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Leona Haslama, koji se takmiči za BMW Motorrad Motorsport tim u Superbike World Championship-u, ćemo ove sezone gledati kako nosi Dainese opremu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan GPone nam nudi još jedan odličan audio intervju ali ovoga puta sa Jeremy Burgessom. Obavezno poslušajte! Intervju daje dobar uvid u probleme sa kojima se suočavaju Ducatievi inženjeri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 4, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije on izjavio na kraju prosle sezone da mu je potrebno 15 minuta da sredi Ducatija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 4, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan "ubice ga Bili ko zeca" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Odličan intervju sa Dani Pedrosom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Februar 5, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije on izjavio na kraju prosle sezone da mu je potrebno 15 minuta da sredi Ducatija? Jeste. I izgleda da ga je sredio, skroz. Verovatno ce da mu naprave crvenu Yamahu za pocetak sezone. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Honda predstavila ovogodišnji sporski program u Tokiu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Intervju sa Andrea Doviziosom. Intervju sa Casey Stonerom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Zajednički intervju Furusawe i Rossia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 7, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rossi je dobio Laureusovu nagradu za najbolji povratak godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlučio, ostajem veran timu, dakle navijam za Yamahu, Lorenza i Spiesa, jedino ako Yamaha ne bude umešana za neko mesto, onda ću navijati za Rossija za to mesto, ako je jasno Znači, kod mene nema preletanja kao kod brata Laleta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5324 Napisano Februar 7, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam odlučio, ostajem veran timu, dakle navijam za Yamahu, Lorenza i Spiesa, E pa neće moći!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ducati je želeo da Stoner ostane za 2011. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Februar 8, 2011 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati je želeo da Stoner ostane za 2011. Zvuci zanimljivo. Mada je pitanje zasto je Stoner zeleo da ode ako je sve tako ruzicasto. Mislim da su mu bili nabacili muku svih neuspeha na ledja pa plivaj sinko kako znas i umes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Zar ni ove godine neće biti trke u Mađarskoj (Balatonring) :zbunjen: Rekli su da će staza biti stavljena u kalendar 2011. A što se tiče favorita, ja sam uvek bio navijač Stonera i Ducatija a Rossi mi je oduvek bio onako uobraženi seronja koji vozi kao sam đavo(lično mišljenje) nemoj sada da me Rossijevci zaspu paljbom . E a sada sam odlučio da ove godine navijam baš za njega i živo me interesuje kako će da vozi taj čudni Ducati, ako se ove godine bude borio za titulu tj. prvo mesto, ja skidam Titovu sliku sa zida radionice i stavljam Rossievu . DAkle ostajem sa Dukcima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 8, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ni ove godine (nažalost) neće biti trke na Balatonringu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Hopkins se vraća u MotoGP Predstavljanje Pramac Ducati tima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam malo moto2 testove u Valensiji. Mali Marquez ide kao vetar. iznenadjujuce brzo se privikao na masinu a stil mu je po meni najlepsi u klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Februar 12, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti Kenana gledao , nego jel bio turcin? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kenan je morao da se vrati u Istanbul zbog toga što mu je otac veoma bolestan i odlučio je da ne učestvuje na testiranju u Valensiji. Evo saopštenja za štampu: Press Release Preview IRTA Moto2 Test Valencia Kenan Sofuoglu will miss the IRTA Moto2 Test of Valencia Alès, 9 February 2011 The day before the official IRTA Moto2 tests, which take place in Valencia till Saturday the 12th of February, the Technomag-CIP team is ready to continue its development program. Unfortunately, Kenan Sofuoglu has been forced to skip this test, as a result of a medical emergency within his family. His father’s health became critical during the shakedown test in Barcelona on Monday, and Kenan decided with the full support of the entire team to abort the test and fly home to support his parents during this difficult time. The team immediately decided to cancel the Valencia test for Kenan, and is confident that Dominique can fulfil the test program in Valencia. The thoughts of the whole team are with Kenan and his family in this difficult period, and they hope to welcome Kenan back during the test in Estoril. _________________________________________________________________ Nezvanična vremena drugog dana testiranja u Valensiji: Julián Simón (Mapfre Aspar, Suter), 1'36.0 Yuki Takahashi (Gresini Racing, Moriwaki), 1'36.2 Andrea Iannone (Speed Master, Suter), 1'36.3 Thomas Luthi (Interwetten Paddock M2 Racing, Suter), 1'36.4 Marc Márquez (Catalunya Caixa Repsol, Suter), 1'36.6 Michele Pirro (Gresini Racing, Moriwaki), 1'36.6 Scott Redding (Marc VDS Racing, Suter), 1'36.6 Simone Corsi (Ioda Racing Project, Ioda), 1'36.6 Alex De Angelis (JiR Moto2, Motobi), 1'36.8 Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing, Kalex), 1'36.8 Mika Kallio (Marc VDS Racing, Suter), 1'37.0 Jules Cluzel (Forward Racing, Suter), 1'37.1 Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing, Kalex), 1'37.4 Raffaele de Rosa (G22 Racing, Moriwaki), 1'37.5 Yonny Hernandez (Blusens STX, FTR), 1'37.5 Mike DiMeglio (Tech 3 Racing, Tech 3), 1'37.6 Esteve Rabat (Blusens STX, FTR), 1'37.7 Xavi Forés (Mapfre Aspar, Suter), 1'37.7 Claudio Corti (Italtrans, Suter), 1'37.8 Alex Baldolini (Forward Racing, Suter), 1'37.8 Bradley Smith (Tech 3 Racing, Tech 3), 1'38.0 Kev Coghlan (Motorsport 69, FTR), 1'38.0 Mattia Pasini (Ioda Racing Project, Ioda), 1'38.3 Max Neukirchner (MZ Racing, MZ), 1'38.5 Dominque Aegerter (Technomag CIP, Suter), 1'38.6 Santiago Hernández (SAG Team, FTR), 1'38.6 Anthony West (MZ Racing, MZ), 1'38.8 Kenny Noyes (Avintia STX, FTR), 1'38.9 Robertino Pietri (Italtrans, Suter), 1'39.4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...