RedBull 30 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga: Scorpion exo 750 120e velicina: L placena 24990din Jakna: Held DEVIL 80e velicina: L placena 14320din http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/jakna_devil.html OBOJE ZA 180e I kacig i jakna malo nosene. Jakna nema tragova koriscenja. Na kacigi samo vizir ima par ogrebotina i jedna ogrebotina na samoj kacigi i to je to. http://www.motokucalazarevic.rs/ponuda/held/jakna_devil.html 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Nove cene: Kaciga: 100e Jakna: 70e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1548 Napisano Decembar 13, 2010 V-Twin torque, 886 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: APRILIA RSV4 TUONO 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prodata jakna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan dali kaciga ima taman vizir ili samo providan ,hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuksa015 2 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, interesuju me i kaciga i jakna,da li su prodate? za koji obim glave je kaciga? i jel mozes da mi kazes koje visine i tezine je osoba koja nosi jaknu,cisto da bih mogao da se uporedim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan dali kaciga ima taman vizir ili samo providan ,hvala kaciga ima samo providan vizir 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 14, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, interesuju me i kaciga i jakna,da li su prodate? za koji obim glave je kaciga? i jel mozes da mi kazes koje visine i tezine je osoba koja nosi jaknu,cisto da bih mogao da se uporedim? Kaciga je 59-60 ali moze ko ima i manju glavu (unutrasnjost kacige moze da se naduva). Ja sam visok 187cm i imam 76kg. Ali mogu i dosta nize osobe i krupnije da nose ovu jaknu a i malo vise i mrsavije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 16, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Decembar 16, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo da stigne i da vidimo kakva je 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Decembar 20, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan Ostala jos jakna. Kaciga stigla kod novog vlasnika (Hari) . Nadam se da je zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Decembar 20, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je uredu sa kacigom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RedBull 30 Napisano Januar 20, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Lc4 640sm Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...