Gremlin 24 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla Olja... :pivo: :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diver 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo obican forum.Ovde su sve fini ljudi,smekeri.Dobro dosla.I nemoj da cekas sledecu godinu.Zivot je suvise kratak da bi tako bacali godine.Sto mozes danas,......Pozdrav. :gitarista: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Maj 10, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! Baš mi je drago što si novosaðanka Ne sekiraj se za motor... i ja sam èekao da se kockice poklope 18 godina :shock: xe xe xe ne brini to je rekord ovde. :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Hvala na savetima izgleda da je najbolja varijanta da na nekom skupu probam šta mi odgovara. Samo ne bih da gubim vreme (nije sve u izgledu), nego bih htela da znam koji motor je najlakši za održavanje:). E sad æe se neki slatko nasmejati. Ali kad nešto kupujem važno mi je održavanje, i nabavka delova. Treba biti praktièan. Malo sam uranila, to æe biti dogodine (možda:), ali treba se pripremiti. :sesirko: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za tebe dobar izbor kawasaki KLE 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 549 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo pozdrav i dobro nam dosla, a kao drugo... Malo sam uranila' date=' to æe biti dogodine (možda:), ali treba se pripremiti. :sesirko:[/quote'] ...nisi nikako uranila, treba se na vreme informisati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja! Dok ne kupiš motor,nudim ti svoje zadnje sjedište,ako se veæ nisi snašla... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 11, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja! Volim i ja chopere, ali nema nista od ozbiljnih putovanja sa njima :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalu na stranu, teško je kad nemaš svoj prevoz, i kada zavisiš od vozaèa (gde æemo, kad kreæemo kad stižemo, brojanje piva pred polazak...). A nisu svi odgovorni i ne piju svi kiselu vodu pre vožnje! A trebalo bi... Iz mog kluba (Otpisani), me ponekad prevezu ali... prednost naravno imaju cice, sponzorušice za jednu noæ... Žene iz kluba bi, po meni trebalo uvek da imaju prednost u svemu, pa onda ostale ICE, koje za jednu vožnju po gradu, ili za jedan skup rade svašta. To je OK, ko voli, sve je stvar dogovora... Ma iznerviram se kad prièam o toj temi, ali hvala Bogu nisu ni svi bajkeri isti:). Dobra tema za diskusiju, baš me zanima šta vi svi mislite o tome (ili da otvorim novi topic, ne znam šta Webmaster kaže:). Valjda postoji neka hijerarhija u bajkerskom svetu što se vožnje tièe... Pozdravite Daèu iz Bijeljine (mada je on èešæe u NS nego u Bijeljini:). Pozdrav svima, ne zamerite mi na ovom monologu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...