Andrej 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: Osijek Motocikl: Yamaha fz-6s 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Pored svega navedenog neki ˝majstori˝bi se sakrili kako je ovo odlično odrađeno!!! Skidamm kapu svaka čast majstore! A što se tiće žmigavaca normalno je da: ajd kad sam već to onda ću još ovo pa ovo pa ovo... i odjednom ostade samo rama i vrpa dijelova oko tebe!!Ne samo da si posao odradio kako treba nego kako si napisao imao sam osječaj da sam bio pored tebe kad si to sve radio! Odličan (5) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 16, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre dete! Vidiš li koliko je sati? Sutra nastavljam (danas) čitanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Novembar 29, 2010 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Gde stade sa majstorisanjem "crni Dragane". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 29, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan pa, ukratko, s majstorijom je zavrseno. struja je ok. sat kojim sam merio nije bio ispravan. sijalice su crkavale zbog izrazenog nekvaliteta. na motorinu treba zameniti lanac i lancanike, ali tek kada se lancanici pretvore u diskove, a lanac istegne do pred pucanje. posto je u pitanju zver od 11ks to se nece desiti skoro. lezaj na glavcini koja drzi zadnji lancanik je klimav i pustio mast ali i ovakav ce izdrzati neko vreme dok se ne odlucim da ga zamenim posto mi bar ternutno ne pravi probleme, barem ja ne osetim nista. sajla km sata koju narucih u markosu pre vise od mesec je valjda josh na carini i to je to. probusih malo kutiju filtera i auspuh i podesih karburator prema novonastaloj rupicastosti te dobih malo zivlji rad, ali u sustini nista posebno. motorino prodajem iako ce to tesko da se desi u decembru i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikiriki 148 Napisano Novembar 30, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan gn125 na stazi u kuli letos. sad ide josh bolje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Novembar 30, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kako li je bilo ovom sa R-om.. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lonewolf 0 Napisano Avgust 22, 2012 U prolazu, 1 post Lokacija: Brcko Motocikl: kawasaki LTD 250cc Prijavi odgovor kao problematičan brate gdje mogu da se kube blokovi za suzuki GN125cc ili srednja dekla imali neko rashodovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...