zbu 0 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 1 post Motocikl: YAMAHA YZF R125, SUZUKI GSX R 600 Prijavi odgovor kao problematičan druze ako skupis dovoljno para ja prodajem YAMAHU YZF R 125, 2008 god. Odlican motor za pocetnika http://www.polovniautomobili.com/oglas700589/yamaha_yzf_r_125/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan motor je extra ali za moj novac je skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Borko,sto decka nazivas "dete",kad i ti si sam (bez uvrede)klinac. A u ostalom nek uzima sta hoce,njegova stvar,ja znam mnogo primera da su klinci tih godina vozili 125-ice bez problema,jer sve je to relativno,i sa skutera se moze izgubiti glava kao i sa hiljadarke. Ako se odlucis da uzimas 125cc,pogledaj apriliu af1 125,jer se mogu naci solidne skoro uvezene za malo para,idu lepo(isto kao rs),masina rotax 123 i posto nekoliko modela nosi tu masinu ima dosta delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan Ako se odlucis da uzimas 125cc,pogledaj apriliu af1 125,jer se mogu naci solidne skoro uvezene za malo para,idu lepo(isto kao rs),masina rotax 123 i posto nekoliko modela nosi tu masinu ima dosta delova. Evo pogledao sam po tvom savetu...upravu si , nisu prskupi ...a motori si po mom ukusu....msms sportski , lepi , oko 25 ks , ... e sad neznam kakvo im je ubrzanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Af je stariji brat Rs,cak su prve rs-ke nosili bas taj agregat(rotax 123). Ja sam imao Af1 i ide isto kao rs,samo sve te 125-ice trose kao djavo i brzo crkavaju(narocito klipovi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi da pogledas i Suzuki RG 125F od 1992 pa na gore...Ja ga vozim i extra me sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan za Suzuki RG 125F kazu da su delovi veoma retki kod nas..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neki 8 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Glogovac (okolina Sapca) Motocikl: Kawasaki ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Jesu retki,ali ja sam sve delove nalazio,ovde kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Decembar 1, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan naso sam i uzeo Yamahu TZR 125 ...posto je gotowa sezona covek mi je i spustio cenu.....da cujem sta mislite o owom motoru...nznm kolko ide posto ga jos nisam wozio brze od 120km/h... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 1, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Koje je godiste ? Sto se tice same masine nju deli sa dr i tdr ali sa drugacijim odnosima brzina i delova bi trebalo da ima. Umerenija je od mita i rs i manje trosi. Koja je bila cena ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Au kolko se pametovalo u ovoj temi, kuku lele. Borko motorko, da si me ti savetovao kad sam ja kupovao prvi motor ja bi sad vozio Tomos Automatic sa blokadom na 30 km/h. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Decembar 2, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan [sarcasmON] mnogo bi ti to bilo, ima drugar prodaje puch-a, ide super a troshi ko upaljach! pravi za tebe! [/sarcasmOFF] bitno da je dechko/klinac zadovoljan sa 120kmh, katastrofa... bar je baja u grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan motor je 98.god..placen je 1400eura....trosi oko 5,5 l...presao 23400km.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 2, 2010 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Malo jaca cena ali ok. 23400km je diskutabilno Za svaki slucaj proveri kompresiju pa ces znati kakv si sa cilindrom, klipom i karikama. Nek je sa srecom i samo polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboy 30 Napisano Decembar 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: srbija Prijavi odgovor kao problematičan hvala ...ja ne werujem da cu ga zadrzati wise od 3 - 4 sezona wise..posle ide nesto wece.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7918 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan R1 il nijedan... Charlie kolko pare taj Puch? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...