Disko Nindža 10498 Napisano Maj 22, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @ Srbac, Nije ni taj los, samo onda moras da eliminises suvozacki rukohvat jbg, mada ovaj Sebin ima jace drzanje, moze vise da se tovari tj veci kofer da nosi. @ Andrej, bas joj lepo cuce, to su retrovizori od Kawasakija Z-750 model 2004 pa na dalje, a isti su i na ER6n, bar onaj plasticni deo sa ogledalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Slike sine, slike. Korpus delikti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Maj 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo fotke: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dautovicsasa 1 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima honde cb500Kako vam se cini ova honda posto je na oglasim a planiram da kupim jednu pa me interesuje vase misljenje.Unapred hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jun 7, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa zavisi kolika joj je cena, ali sasvim fino izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1260 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Na slikama lepo izgleda... mozda cak I suvise lepo Nema druge nego da odes I vidis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jun 8, 2015 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan osim što ima retrovizore od skutera, čini mi se malko kriv korman, izgleda upincana za prodaju samo zvoni! Tako čist motor i namazanu kutiju filtera vazduha (koja svima izbledi) retko da moš videti. Lanac mi deluje skraćen ako se ne varam, jer je dosta zarđao, a po meraču je kao nov, lančanici su mi nekako oštri, i auspuh je nekakva šklopocija, fuzasteri neki menjani... Sve u svemu ništa od toga njega ne vozi. Ako je agregat zdrav - gas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 9, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima kakve retrovizore ima? Ili sto mu je nalickana kutija filtera? Jeste upicanit za prodaju ali ne vidim sta je tu lose? Ja jedino vidim istrosen zadnji lancanik. Dok se ne upali i ne proba nista vise ne bih znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Pa ništa, osim što smo rekli da vidimo šta vidimo, ko što je čovek pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2409 Napisano Jun 10, 2015 Andragog, 4982 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda odlicno za motor 94-96 god !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dautovicsasa 1 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 95 godiste i pre neki dan sam zvao da se dogovorim sa covekom kad da dodjem da pogledam i kaze ,, prodat,, trsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss bolje da mi je lupio samar. i naravno pitam ako moze da se zna koja je cena , 800e .Tako da ponovo listanje oglasa i tazenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1260 Napisano Jun 11, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ne ocajavaj. Ko zna zasto je to dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jun 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan takav motor, i jos ako je u dobrom stanju, za 800evra , to je poklonjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dautovicsasa 1 Napisano Jun 13, 2015 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Provereno motor je otisao za 800e i registrovan godinu dana, inace kupio ga je neki preprodavac i sad je opet na oglasima sa cenom od 1450e i nekim skarabudzenim auspuhom od KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jun 14, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene najvise brine to sto je 800e ovih motora tesko ima ispod 1100 i to ni blizu ovakvog stanja, ja sam pre par godina gledao jedan C450s, sasvim ocuvano je izgledao, lik ga cenio 700e i to nije bila fiksna cena, otisao pogledao, provozao sve ok, reko aj da razmislim zovnem posle par dana kaze prodat. Posle mesecak dana cale me pita ko je prodavao tu hondu, njegov neki kolega iz Cacka cini mi se je kupio, nije napravio ni 150km imao je tesku havariju, koliko se secam glava motora otisla, ventili, klip pukao. Ne znam sta je uradio sa njom da li je popravljao ili ne, ali eto primera cisto sto neko gore pomenu "ko zna zasto je to dobro" , ne ocajavaj bice motora, kad imas kintu u dzepu nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, samo da javim da više nisam član sekte, Siva Kamila Žute Boje je otišla u druge ruke, nadam se da će budućeg vlasnika isto tako verno služiti...Ovu temu ću i dalje pratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Prijavio se u drugu sektu? Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Jul 10, 2015 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 25, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, evo mi stigli sa Tassos-a ,utukli oko 2250km, guzice nam otpale, a Hondica samo sapuce, besprekorno je odradila turu evo par "umetnickih fotki" ,da ulepsamo sektu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Jul 26, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Eiuh,lepog li pejzaža i još lepše Hondice....Extra čučidu ti retrovizori sa kawe z750,ali mogao bi i ispuh malo da išpricaš sas onim sprejom za temperaturu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 26, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da je ispit takodje polozio i kofer Kappa K46 Zippy, iako na nalepnici pise max load 5kg, mi smo natovarili bar duplo, a moda i 3x vise i izdrzao je bez problema Nije bio preskup, (oko10-11.000 din) a stvarno je dobar funkcionalan, i toplo ga preporucujem.Auspuh necu dirati jer motor kao sto sam reko ide u oglase kad se vratim s mora, teska srca se rastajem od CB-a , super je motorcic, nikad me nije izdala, ali sta cu opet mi zinulo dupe za necim jacim, a sto je najbitnije masina je dobra i pouzdana, legalna, isproveravali si mi dokumente na granici i ove i prosle godine kad sam isao na more, cena ce biti 1200eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Jul 27, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pomaze mnogo to farbanje grane. Jednom ciscena smirglom i prskana, pojavilo se opet. Drugi put cela isla na peskarenje i nesto je duze trajalo, ali opet se pojavljuje. Problem je u vodi koju nabacuje prednji tocak na vruc izduv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 27, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najidealnije bi bilo otici u Adu kod coveka da uradi komplet izduvne grane i top, ali to mi sad preveliko ulaganje jer neverujem da bi izislo ispod 200-250 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade76 0 Napisano Septembar 2, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda cb 500,Yamaha xj 550 i Sr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz bajkeri, Da li neko ima da proda Crash barove za moju hondu cb 500 god 2000. ili znate adresu neke radnje da narucim.hteo bih i da nabavim vizir oko fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 2, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Sebi sa foruma, covek je madjionicar za crash barove, i slicne stvari oko motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...