Teonos 0 Napisano Februar 26, 2022 U prolazu, 2 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Honda cb 500 s Prijavi odgovor kao problematičan On 24.2.2021. at 16:46, tifoso je napisao: Као што сам и обећао. Po Album — Postimages POSTIMG.CC Pozdrav, koja je cijena bila nosača i kontakt ako nije problem lp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Februar 27, 2022 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, никакав проблем наравно, носач је (фантастично) радио мајстор Себа са Миљаковца(Београд). Изволи тему на форуму са његовим радовима, човек опште познат у мото заједници. Остале податке сам ти послао приватном поруком. Promenio Februar 27, 2022 član tifoso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan CB 500,1994 bez oklopa,76000km Rezervoar udaren s desne strane ,pozadi dobos kocnica,bez opreme je motor. Koliko to vredi u Srbiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Mart 26, 2022 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi koliko je udaren, kolika je šteta, najbolje sliku da staviš Promenio Mart 26, 2022 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Mart 26, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2418 Napisano Mart 26, 2022 (promenjeno) Andragog, 4986 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 1200-1300e Promenio Mart 26, 2022 član srbac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam jedno pitanje. Skoro sam pazario hondu cb 500 - 2005 i fale mi pozadi oni drzaci za saputnika za ruke sto idu pored dupeta evo i slika da bi znali o cemu govorim. Da li mozda neko zna nekog da prodaje delov ehondine gde mogu naci ovo ili neku alternativu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano April 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod ovog, malo je skuplji ali ima sve i svasta. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano April 12, 2022 (promenjeno) U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Hvala pitao sam ga upravo nesto sam gledao po ebayu ima ovih rucki ali su strasno skupe tipa 35e po jednoj da li je to realna cena sta mislite? Promenio April 12, 2022 član luka891 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1595 Napisano April 12, 2022 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno je skupo i moze se reci i preskupo. Al s obzirom da to stavis i ostaje na motoru nije toliko skupo. Al ti niko nece kod prodaje motora reci hvala i podici cenu zbog toga. Ja sam gledao sebi za Bandita al je isto lepa cena, mislim pre svega na postarinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano April 12, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Pa to sam i pretpostavio ne znam da li je razlika u postarini ako drugar poruci da stigne kod nkega u nemacku pa ce on posle to meni lako da donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ljudi imam jedno pitanje. Imam hondu cbf500 i ne mogu da pronadjem lezajeve za prednji tocak on je neke cudne dimenzije koja je 20x45x12 zanima me da li jos neko ima takav slucaj ili je meni nesto karabudzeno na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7914 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde: ASTRID - kotrljajni lezajevi i semerinzi WWW.ASTRID.RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7245 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 3021 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 3/26/2022 at 8:20 AM, Surla85 said: Ovaj je blebno negde, to udubljenje je od kormana, treba videti vile, gornji most... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 686 Napisano Maj 19, 2022 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
luka891 10 Napisano Maj 19, 2022 U prolazu, 26 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda CB500f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, the_doctor je napisao: Probaj ovde: ASTRID - kotrljajni lezajevi i semerinzi WWW.ASTRID.RS Hvala zvacu ih sutra da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Maj 22, 2022 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Evo da si ja javim nakon dužeg vremena, nakon 6 godina došlo vreme rastanaka tak da sam i ja prodao svoju cb500, zamjena je pored ,cbf600s, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan CBF600 je super motor, ali malo su ga previše uštrojili na 77ks, taj agregat je u Hornetu imao 95 konjića Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja010 5 Napisano Jun 23, 2022 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da mi kaze na koju foru ovo moze da se registruje? Strasno mi se svidja kako izgleda motor, registrovan pre mesec dana ali se plasim da nije neka muljaza u pitanju pa da ostanem zaglavljen sa hrpom gvozdja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 23, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pisi propalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7245 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 3021 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što? Ovo nije država ovo je teritorija.. vidiš da može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 23, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan To stoji da smo teritorija, al ja se ipak nebi bakćo s tim, samo navučeš sebi bedu na vrat Tu je vidim i ram seckan i prepravljan, pa i da imaš sve fabričke delove tu povratka nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da postoji način da se "caffe racer" registruje kod nas, eventualno da se radi homologacija kao kad praviš novo vozilo od nule ali to je mučan proces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14464 Napisano Jun 23, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gordak985 je napisao: eventualno da se radi homologacija kao kad praviš novo vozilo od nule ali to je mučan proces Cim vozilo ima "fabricki" VIN nema rabote bez saglasnosti proizvodjaca a tesko ce neki proizvodjac pristati da se "saglasi" sa rabotom brusilice iz Lidla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Jun 23, 2022 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je jedina opcija da ga kupiš i konzerviras. Pa za par godina kad i kod nas to bude moglo da prodje, da ga registrujes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...