Disko Nindža 10505 Napisano Maj 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u moju sipao 10w40 Silkolene comp 4, i masina samo sapuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao Motul 5100 10W40, ali po svemu sudeci sledeci put cu sipati Repsol, moj prijatelj dobija za auto servis pa cu iskoristiti priliku da ga dobijem po dobroj ceni, a plus je Hondino. Bardahl je takodje kvalitetno ulje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Maj 16, 2020 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Tako da po svemu sudeci, sta god da sipas, neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na predlozima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku motora, cini mi se da ga nisi predstavio ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Maj 16, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dok se kolega ne odluči, evo jedne iz mojih CB-aških dana Đerdap 2015 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Maj 16, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaa lepa, vise mi se svidjaju ovi retrovizori kako stoje na nakeda nego oni okrugli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Maj 17, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Ne vide se ratni oziljci i ogrebotine xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ljudi nose oziljke ceo zivot pa ne mare za to, a mi previse dajemo na znacaj oziljcima na motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 17, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da vam je da vidite moju astru....kao da sam je sa otpada izvukao. Al tehnički je cakum pakum. I ne pada mi na pamet da je menjam ili preterano lickam. Pogotovo što I žena vozi. A pre par dana mi nego slomi na parkingu plastiku retrovizora, malo lepka i teraj. Ali, auto mi je radna mašina a motor se voli..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod Astre, jeste da je off. Imam jednu u fabrickom stanju i ne verujem da cu je nekad prodati, jer verovali ili ne gram gita nema na njoj (sto veoma cenim), kao da je juce iz fabrike izasla, inace to je prvi moj auto i znaci mi isto koliko i Honda. A jos je benz/plin 1.6 16v karavan. Ovo je dovoljno, slika bi bila previse. Uslov da udjes u CB bandu je da imas Astru, ne mora G. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Братијо има ли неко вишка или зна где могу да се набаве жабице за бочне пластике? Фотографије у прилогу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9967 Napisano Maj 27, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Te, što ti kažeš "žabice", su integralni deo tih plastičnih oplata i one su kod tebe odlomljene prilikom skidanja. "Pečurkastog" su oblika i prolaze kroz te gumene otvore na ramu. Preporučuje se mazanje tih guma mašću, da lakše sklizne i da ne bi dolazilo do pucanja. Ili druge plastike ili nešto da budžiš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 27, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan A već su bile budzene, sudeći po slikama. Plastike su oko 40-50 e komad. Bar je meni toliko tražio lik iz Zrenjanina. Tako da sam ja moje sredio kitom za krpljenje plastičnih čamaca ( koji je oko 900 din) i plastobitom. Jeste da sam se nasmirglao al sam zadovoljan. Heh, i tvoj rezervoar je oštećen na istom mestu kao i moj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Maj 28, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Хвала обојици! Петковићу добра идеја, могао бих нешто слично да изведем, макар док не набавим нове, импровизација је мајка. Је л’ има неко вољан да издвоји пар минута само да одшрафи бочну пластику и фотографише ми како изгледа у оригиналу тај део где дође жабица па да гледам да направим што приближнију варијанту томе? Хахах па близанци.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobiješ za 15 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Maj 28, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na 4. slici je debljina vrata ispod kugle, na zadnje dve je udaljenost od ivice (samo pazi, pod uglom je postavljena) a dve slike pre toga je visina stim što treba dodati 2mm zbog onog mog mačka ja plastike. To sam mazao preventivno jer je napukla plastika sa druge strane pa da me nebi snašlo....jel.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Maj 29, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Ау мајсторе хвала ти до неба, жив био! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Jun 6, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je slika. Nzm zašto nisam mogao u poruci da je ubacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan27 0 Napisano Jun 16, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, Nov sam u ovom "svetu" i upravo trazim da kupim Hondu CB 500 :) Na nasim oglasima trenutno se nalaze samo dve Honde voleo bih da ima malo veći izbor, tako da ako neko ovde prodaje ili zna nekoga ko prodaje rado bih pogledao... Valjalo bi da se vodi na A2 (35kw) Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja po gradu i magistralnim putevima kad vozim normalno do 120, sa suvozacem ili bez, se krece od 4,5 do 5,5 l/100km. Danas po autoputu 160-170 km/h brzina, sam na motoru vetar ubija ako ne lezim na rezervoaru. 210 km predjenih, 21 litra goriva... 10l/100km Natocim pun, magistalni put do 120, pumpa, opet pun, potrosnja malo iznad 4,5. Leb te hebo, pa jel moguce da toliko vise trosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano Avgust 2, 2020 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je. Isti slucaj sam imao i ja, potrosnja 5.5- 6 cim izadjem na auto put i idem preko 120 ubija koliko trosi (vetar necu ni da spominjem ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam imao priliku da idem brže od 120. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tifoso 14 Napisano Septembar 1, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Сингидунум Motocikl: HONDA XL 650 V TRANSALP Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неко идеју где набавити ручку гаса за модел 97 годиште? Или бар информацију да ли паше од још којег? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...