Hondilak 1 Napisano Februar 10, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude na prodaju bice prvo ovde okacena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Februar 28, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege jel zna neko gde mogu da napravim sajlu kilometar sata za cb 500. I kod koga mogu da oteram motor da mi malo sredi karburatore, na 6000 obrtaja pocinje da trokira u voznji. Planirao sam kod Bokilica ali covek se razboleo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Mart 4, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic je ok. Imas tamo telefon pa ga pozovi i dogovori se. Mozda ti preporuci nekog blize... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 0 Napisano Jun 8, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: leskovac Motocikl: HONDA CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari od nedavno sam vlasnik honde cb 500. Veoma sam zadovoljan motorom ali imam jedan manji problem. prilikom ubrzavanja negde oko 7000 obrtaja pocne da stuca i da se muci da bi posle 8000 obrtaja ponovo poleteo kao metak. ukoliko je neko imao isti ili slican problem ili zna o cemu je rec neka me posavetuje. Evo i slike moje honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Jun 9, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Extra je ! Mislim da sam je zapazio na oglasima...beše 2001. god? I nije bila prevelika cena.... Što se tiče problema,mislim da su u pitanju prljavi karburatori ili trunje neko iz rezervara...u svakom slučaju treba ti neki valjan majstor da to pismeno odradi....NS i okolina,znam koga bih ti preporučio,ali to ti je malo daleko od Leskovca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 9, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno karburatori, mada mozes probati i sa zamenom svecica ako ih nisi menjao, cisto da vidis. Mozes i probati ocistiti diznu bar, ne kosta te nista. Ako i dalje nece, moraces ga rasturati pa detaljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 0 Napisano Jun 20, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: leskovac Motocikl: HONDA CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre i posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo prijatelji, od juce sam i ja vlasnik ove Honde, necu mnogo da pricam. Motor poznat, ima par slika na pocetku ove stranice. Svaki deo na svom mestu, svaka plastika, nista ne skrcka, ne zvecka, motor prede. Slike govore same za sebe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Avgust 29, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, masina super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Avgust 29, 2017 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Bas lep primerak,odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno kolege, nadam se da cemo ovde razmenjivati iskustva, savete i sve ostalo vezano za ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7218 Napisano Avgust 31, 2017 Drug član, 3011 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Da je moja imala oklope verovatno je nikad ne bih prodavao. Motor sa kojim ćeš se najslađe navozati. Da je voziš sa osmehom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Avgust 31, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze, iskreno se nadam da ce me sluziti dugo duuuugo godina. Citao sam dosta o potrosnji, evo ovako i ja da kazem koju rec o tome. Mladenovac-Vlasotince 265 km, napunio do vrha u Mladenovcu, u Vlasotincu opet do vrha, 1200 din. Ispada odprilike 3,2 l na 100 km, vozio sam uglavnom 100 km/h, preticanja i uzbrdice ne racunam gde je islo i do 140 km/h, ali je to bilo na kratko, ipak sam morao da vidim sta sam kupio, malo gasa nista ne skodi. Ja sam navikao na laganu voznju i ne izvlacim ga nesto preterano, tako da mi brze od ovoga i ne treba. Generalno sam prezadovoljan, sto kazu ljudi za te pare da je bolje ne bi valjalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Avgust 31, 2017 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna. Koliko je kostala? Daj neke podatke. Meni izgleda kao jedan od prvih modela, japanski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 1, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ma sitnica je cena za ovakvo stanje. Gledam dosta na internetu i video sam samo jednu zelenu kod nas na oglasima, i jednu plavu ali nije u oglasima nego ovako na google pretrazi. Prvenstveno sam hteo da bude golać, ali kad se vec ukazala prilika za oklope onda sto da ne, a plus je sve ekstra ocuvano. Voleo bih i ja da cujem nesto vise, ali mislim da nema nekih velikih razlika sem oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje, verujem da to iritira svakog od vas, pa tako i mene. Na zadnjem tocku se nalaze mrlje od lanca, probao sam razredjivacem i ni makac. Da li neko ima iskustva, ili mozda zna cime se to skida? Mora da ima neka fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21999 Napisano Septembar 2, 2017 Integrisan, 9498 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan WD40... Ili jeftinija varijanta pertolej, istim mozes i lanac prati, koristi lepljiviji sprej, MOL-ov npr... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To sam isto hteo da pitam, po user manualu pise da ide sae 90 za podmazivanje lanca. Ler gas je na hladnom oko 1000 obrtaja, a kad se zagreje na oko 1400 obrtaja, da li je to dobro, ili se nesto treba stelovati? Izvinjavam se sto stalno nesto pitam, ipak mi je ovaj motor nepoznat malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 2, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je zima za ovako nesto, ali ja nisam mogao da cekam jer su me sitne ogrebotine izludjivale, ipak djavo lezi u detaljima. Vodena smirgla, purol pasta i udri! Verujte mi da uzivo jos bolje izgleda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 3, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije profi, ali izgleda lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21999 Napisano Septembar 3, 2017 Integrisan, 9498 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Purol je pred poliranje, sada kupi coju i filc, stavis na sraf pa u busilicu, ne veliki obrtaji... Evo linka do jeftinog hobi seta... http://www.prodavnicaalata.rs/sr/proizvod/set-za-poliranje-2178000-wolfcraft/130 Tek posle ovoga vidis u kolikom je matu bio metal od poliranja purolom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 3, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, uzimam ga sigurno. Planiram da ispoliram i fuzastere, bice to dobro odradjeno ovim setom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Septembar 4, 2017 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imate li predstavu cime bi mogao ocistiti zadnju felnu, probao sam benzinom, nitro razredjivacem, axal sgrassom, purolom, WD i nista. Nahvatalo se i nikako da se skine, prednja kao nova, ali ova zadnja ubija u pojam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12695 Napisano Septembar 4, 2017 Ne silazi, 7361 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neki engine cleaner ukoliko je felna cisto alu finis, ako je lakirana, farbana, plastificirana nikako. Za pocetak probaj petrolejom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 4, 2017 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan K2 akra, imas na Nis pumpama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...