gajdar 174 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo.... Kako ide na padu temperature? Ja prosli vikend od Bg do Kladova i Negotina. Potrosnja oko 5,2. Nije lose u poredjenju sa 6,5 pre stelovanja i ciscenja karburatora ali bi membrane bilo pametno zameniti sto pre. A i registracija dolazi sredinom sedmice pa cemo videti... Jedno pitanje: jel bi se vi zaputili sa svojom CB na put od 3500 km preko Madjarske, Austrije, Svajcarske pa preko Italije nazad? Ja razmisljam za prolece ali me zanima da li u nekoj zemlji trebaju neke dozvole, licence,homologacije... Na primer za auspuh, kofere ili bilo sta drugo sto u nasoj zemlji niko zivi ne gleda a tamo plavci odmah upiru prstom? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih se zaputio na takav put. Samo stavi dobre gume i vozi. Verujem da si do sada stavio neki vetrobran kad si namestao kofere. Verujem da to putovanje planiras u letnjim mesecima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Octobar 26, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa Zec-om sto se tice verobrana, bez toga nikako nebi krenuo da toliki put, pa i da je u leto, jedino sto bi ja definitivno uradio na motoru je sediste, posle mojeg manjeg putovanja od skoro 2000km guzica je najvise stradala, a i bilo je vec ranije pomena na forumu da na CB500 za ozbiljnija putovanja treba srediti sediste, meni je izdrzalo dupe nekih 250-300km a onda pocinju tegobe, tako da definitivno treba nesto tu uraditi, ja cu najverovatnije (ako bude novaca) da odnesem Bobanu sa foruma da mi ubaci gel i malo preradi geometriju sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gajdar 174 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS SE 800, Honda 125 Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih svakako zaputio i u Afriku. Kraj maja, pocetak juna. Evo masine, slika od proslog vikenda, kod tvrdjave Golubac. Dobre gume svakako i imam vizir da namontiram. Samo eto malo jos mi treba informacija da li auspuh, koferi i jos kojesta podleze nekim standardima koje traze a kod nas nema propisa. Znam da je u mnogim zemljama propisan nivo buke auspuha, takodje koferi moraju biti atestirani zbog sigurnosti i tako to. E sad je pitanje da li nesto nama koji nemamo takve standarde uslovlljavaju tranzit? A za sediste je dobra ideja svakako. Mada kad sam letos isao do mora i nazad oko 1600km nisam bas imao problema sa mojim "zadnjim trapom". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 268 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene fabricki auspuh i kappa koferi. Nista nisu pitali Madjari, Slovaci, Poljaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 26, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kaze biker boy, ako si u mogucnosti ubaci gel u sediste pomoce tvojoj zadnjici dosta. Osnovni pregled motora i pici, ne vidim nikakav problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Januar 1, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan sekto, sve najbolje i puno km u novoj sezoni 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Januar 3, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 10, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan alo bre de ste CB-isti ?!? umrece nam tema Ja sledece nedelje budim Hondu iz zimskog sna, ubrzo i servis radim, ulje filter... pa da pocne sezona 2015 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes,di ste ljudi ? Biker-boy,ti si svoju Hondicu bacio na oglase ? Sta je sledece ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa jes,di ste ljudi ? Biker-boy,ti si svoju Hondicu bacio na oglase ? Sta je sledece ? Mene neko zimsko ludilo uhvatilo, PMS (parked motorcycle sindrom) pa u trenucima zimske dokolice u dosadi stalno smisljam premisljam neke kombinacije, srce mi place za Suzuki RF600R, a mozak kaze budaletino jedna nedaj Hondu, pa sam bacio motor u oglase, opicio cenu i molim se da ga ne prodam , registracija mu traje do kraja aprila, pa kad ga registrujem skidam ga iz oglasa a mozda i prije, sve mislim cim ga isteram i upalim i provozam smiricu se i sve nevolje ce proci, ma Honda leci sve, depresiju, dosadu, sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 11, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Hehe,verujem da ce tako i biti....jedino za drugu Hondu da menjas VFR mozda ? A zasto Suza RF? 4 cilindra,oklop ? Ili je neobjasnivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 11, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam VFR, brutalan motor, moja vecna ljubav, ali njega bi mogao samo kao drugi motor da imam, ali posto nemam para za dva bajka onda jbg...a RF sam takodje imao ali od 400ccm, i nedostaje mi pa bi sad 600-tku, to mi jedan od najlepsih motora ikad A najbolje bi bilo sva 3 da imam ako moz i jos jedan Triumph Thunderbird 900 da uleti u garazu sreci nebi bilo kraja, a moze i CB1300s.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZAND 31 Napisano Mart 12, 2015 U prolazu, 42 postova Lokacija: Београд Motocikl: CB500 '98. Prijavi odgovor kao problematičan Хтео сам да коментаришем овај оглас а онда сам видео да си одговорио колеги . http://www.polovniautomobili.com/motori/6027126/honda-cb-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato sam kontao da bi se vratio mozda pre na VFRa...sta mu fali,po tebi,da bi bio jedini ? Znam,vido sam tvoje post-ove i pratio oglas... Secam se kad sam prvi put kao klinac video RFa u slovenackom katalogu iz '94 AVTO MAGAZIN,pa jos crn......ufff izgledao je strasnije od bilo cega tad Jedino mozda taj rep...malo mi je sirok za taj bike,maalo samo da su ga sveli da se suzava ka kraju...bio bi savrsen ! Interesantno, od dve Honde ti bi Suzu nazad I ja bi Bandita...ne znam zasto A Tunderbird je oko 1.6 ,mozda si mislio na Americu ili Speedmaster... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bikerboy zasto si vise za rf nego vfr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 12, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan because 4 in line Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 12, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan because 4 in line Al nije mi jasno imao bih ga samo kao drugi motor, sto to? Ajde srecna prodaja pa da pazaris rf-a Inace onaj ljubicasto sivi na oglasima mi je vrh . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 12, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan kontam da si mahinalno odgovorio i nisi video nick svidja mu se kako motor izgleda, al voli chovek V mashinu vishe nego leba da jede vidim ja da che da uzme rf600 i prepakuje mashinu od vfr750 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan because 4 in line 3 inline Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 12, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim,Imam kintu samo za jednu masinu, zato mora da bude nesto po mogucnosti sto univerzalnije, znaci voznja po gradu, lokalu i putovanje,e tu na putovanju je VFR pao na testu, mislim ne bukvalno, motor je udoban, solidna zastita od vetra, radio je besprekorno, ALI, brate greje u picku materinu, leti na viskim temperaturama oko 25-30 stepeni, posle predjenih 100-150km toliko greje sediste da je to neizdrzivo, bar meni, znaci zagarantovana spaljena guzica i kajgana u gacama, i posto volim da putujem i svake godine idem na more bajkom, to mi je predstavljalo velik problem, pa sam se skoro sa suzama u ocima rastao sa VFR-om, jbt koja je uzivancija sledece godine bila kad sam isao na more sa RF-om, ma milina, ali uvek cu biti veciti lozac na VFR, i on ce mi uvek biti u srcu, i ako ikad budem ima kinte za 2 bajka, drugi ce sigurno biti VFR @ Cefa bajker - potrazi na netu, videces da postoji Triumph Thunderbird 900, to mi jedan od najlepsih classic naked masina, i jos kad tome dodas famozni trocilindras, nema kraja sreci A CB-jka, ona se nasla u sredini, super je motorcic, moze sve, ali ni u cemu nije najbolja, osim u finansijama, tu nema premca, s obzirom da radim za smesne pare, CB mi je idealna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan MMMMmm...nasao,video ! Vrlo ukusna sprava Zar nisu resili do grejanje dupeta kod RC46 ? Pitam...nisam nikad ni provozao ove starije RC 24/36 da bi znao o cemu se radi... Iscitao sam celu temu o VFRovima i objasnjavaju ljudi da ispod sedista prolazi vruc vazduh od agregata. Pretpostavljam da je dosta fino po hladnijem vremenu,ali leti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 12, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ma kad kupi vfr opet, zbudzhimo mu balls cooler i samo gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Mart 12, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Balls cooler ?! To je pametno ! Treba patentirati .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Mart 13, 2015 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam svakako cool tip i na CB-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...