vlajko 2670 Napisano Decembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vazno da nema snega i leda..i da ce temperatura biti u plusu.. Sad malo ako prsne kisica..samo da nije ledena, tu bi bio karambol u najavi.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kada su vec postavljeni spiskovi clanova koji su licno dali donaciju,red bi bio da se postave spiskovi onih koji su uplatili preko racuna.Ovako ispada da dosta nas koji smo se prijavili za akciju nema ni na jednom spisku a uplatili smo. Mislim da bi to trebalo uraditi da ne bude zabune. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Biće objavljeno i to, sigurno da je ovo samo deo onih koji su dali donacije do sada. Treba nam sve više vremena kako se približava dan D. Prioritet da objavimo spisak keš uplata je dat samo zbog toga što tu postoji najveća mogućnost greške i nesporazuma. S druge strane svaka uplata preko računa ima pouzdaniju evidenciju jer sve ide kroz platni promet - uplatilac ima potvrdu banke u kojoj je uplatio, AMS ima izvod iz svoje banke a Narodna banka Srbije ima sve transakcije u svom sistemu. Pored novčanih donacija bilo je i pristižu i materijalne donacije i sve to se pedatno evidentira i obrađuje kako bi bilo svedeno u jedan lep, veliki zajednički spisak humanih ljudi i kompanija. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan Ja hocu da idem, ali ne znam da li Shum@Rz hoce da me vodi... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bas ne moze da ode po odela, ima u svakom maxiju 299 din, verovatno skuplje nego kod kineza, ali bar ne moraju da se cimaju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan TANJUG 21U145 1300 2112 UPR:MOTOCIKLISTI-DECA-POMOCH Humanitarna akcija "Moto Deda Mrazevi" BEOGRAD, 21. decembra (Tanjug) - Asocijacija motociklista Srbije saopsstila je danas da u subotu, 25. decembra, ccetvrti put organuzuje tradicionalnu humanitarnu akciju "Moto Deda Mraz" za pomoch Domu dece i omladine ometene u razvoju u Sremccici. Visse stotina motociklista obuccenih u odela Deda Mraza sa njihovim metalnim irvasiima okupiche se ispred Skupsstine grada, a nakon podele igraccaka i druzzenja sa decom, humani konvoj motorizovanih Deda Mrazeva krenuche u Sremccicu gde che sstichenicima doma urucciti novogodissnje poklone. "Asocijacija Motociklista Srbije i BJBikers moto-zajednica za svoj glavni cilj imaju podizanje svesti i edukaciju motociklista u pogledu bezbednosti u saobrachaju", rekao je predsednik te asocijacije Ivan Pavlovich, podsechajuchi na redovne humanitarne akcije koje organizuju tokom cele godine i na koje se njihovi cclanovi masovno odazivaju. Prema reccima direktorke Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju -Sremccica Milke Milovanovich - Minich, to je ustanova socijalne zasstite rezidencijalnog tipa koja na smesstaju ima 300 korisnika umereno, tezze i tessko ometenih u razvoju. "Najvecha potreba nasse dece je za ljubavlju. Mnogo ljubavi, lepih trenutaka i poklona upravo smo imali zahvaljujuchi bajkerima kojima je, kao i nama koji svakodnevno brinemo o deci, vazzan njihov osmeh zadovoljstva ", rekla je Milovanovich - Minich. (Kraj) ami/ta/pg/dl NNNN 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomtom 2 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, samo da pitam da li može kao prošlih godina da se priključe vožnji i oni koji nisu mogli da izdvoje za prilog ili ne?par drugara me je zamolilo da pitam jer je njima neprijatno pa molim odgovor 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bas ne moze da ode po odela, ima u svakom maxiju 299 din, verovatno skuplje nego kod kineza, ali bar ne moraju da se cimaju. nije stvar u tome gde i za koliko ima da se kupi odelo,samim tim sto se uzima odelo preko bjb daje se i dobrovoljni prilog za decu,a koga mrzi da dodje da uzme ne mora ni da uzima,bar je to moj stav prema tome Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, samo da pitam da li može kao prošlih godina da se priključe vožnji i oni koji nisu mogli da izdvoje za prilog ili ne?par drugara me je zamolilo da pitam jer je njima neprijatno pa molim odgovor Mislim da je djeci vaznije da im netko dodje nego da im nesto donese 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, samo da pitam da li može kao prošlih godina da se priključe vožnji i oni koji nisu mogli da izdvoje za prilog ili ne?par drugara me je zamolilo da pitam jer je njima neprijatno pa molim odgovor Mislim da je pravi poklon za tu decu posvetiti im malo paznje,igrati se sa njima,pricati,grli ti ih... to ne moze da se kupi... Ali ne znam sta kazu glavni organizatori ove akcije... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od moje ekipe sa Banovog brda, Miljakovca, Rakovice, Zarkova, Vidikovca, Belih Voda, Zeleznika, Petlovog Brda, labudovog Brda,,,,da se nadjemo na Jugopetrolovoj pumpi na Adi u 9.45, i u 10.00 krecemo svi zajedno do Skupstine.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko bas ne moze da ode po odela, ima u svakom maxiju 299 din, verovatno skuplje nego kod kineza, ali bar ne moraju da se cimaju. nije stvar u tome gde i za koliko ima da se kupi odelo,samim tim sto se uzima odelo preko bjb daje se i dobrovoljni prilog za decu,a koga mrzi da dodje da uzme ne mora ni da uzima,bar je to moj stav prema tome Koliko ja shvatam Dule89 je odgovarao na ove postove Dragi drugari jedno pitanje ... Bio sam danas do VIR-a ... Uplatio sam za sebe i 3 drugara po 1000 din ... I na zalost nije bilo vise od 2 odela ... Znaci fale nam jos 2 odela ... Trik pitanje glasi gde mogu kupiti odelo ? Gde ste uzimali ? Unapred zahvalan na odgovoru. Pevac Djordje Gogov ide sa mnom pa mozda mozemo i neki koncert da napravimo tamo Ma nema potrebe da se kupuju odela sada zbog nas koji kasnimo sa uplatom ... Samo mi dajte instrukcije gde da odem da kupim sam ... Nema smisla da oduzimam nekome vreme ... Osim ako ne krijete male kineze u podrumu i siju nova odela pa pokusavate da me ucutkate 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 21, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan ... 100. Urban Cruiser 101. MarkoTenere 102. Marokanac 103. PoČetnik Dodajem se na spisak 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari, samo da pitam da li može kao prošlih godina da se priključe vožnji i oni koji nisu mogli da izdvoje za prilog ili ne?par drugara me je zamolilo da pitam jer je njima neprijatno pa molim odgovor Ne postoji čovek koji ima i može da donira ovakvu akciju a neće, u to sam siguran. Prema tome svako ko nema ili ne može posebno je dobrodošao jer takav daje ono što trenutno ima... dobru volju i humano srce. Ako grešim, šta li tek takav radi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule89 105 Napisano Decembar 21, 2010 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Tomerc, napisao sam za nekog ko je uplatio u posti, a mrzi ga po odelo da ode, da ima u najblizem maxiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 21, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Tomerc, napisao sam za nekog ko je uplatio u posti, a mrzi ga po odelo da ode, da ima u najblizem maxiju Nije ono sto sam pretpostavio, ali je slicna situacija. U svakom slucaju tvoja namjera je bila da pomognes 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ja bih takođe učestvovao ali tek sam u četvrtak uveče u BGD. Da li je kasno prijaviti se (doći do VIR-a) u petak? I prošle godine sam fulao zbog službenog puta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da naglasim ali za sve koji se sada uključuju u temu i koji nisu bili u mogućnosti da prate evo već 10 strana komentara, sve najbitnije infomacije o terminu i mestu dešavanja, o donacijama i načinu doniranja, o odelima i lokacijama gde se mogu preuzeti...itd. imate na prvoj strani, u prvom, uvodnom postu ove teme jer se taj prvi post uredno ažurira svežim informacijama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Decembar 21, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Hoho hooo Deda Mrazevi Novogodišnje i Božićne radosti tek počinju i lepe vesti jedna drugu sustižu. Naš novi partner u ovoj akciji kompanija Magic Map će u Subotu 25. decembra svakom Moto-Deda Mrazu - učesniku Humanitarnog konvoja za pomoć deci i omladini u Domu Sremčica pokloniti Auto-Kartu. Kao i Coca-Cola, koja će imati svoj punkt na trgu sa posluženjem za Deda Mrazeve i koja daruje decu ali i njihove Deda Mrazeve tako i Magic Map ovim darivanjem Moto Deda Mrazeva želi da na skroman i simboličan način ukaže na onu čuvenu maksimu: Sve što daješ, daješ samom sebi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Decembar 21, 2010 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog velike konfuzije sa spiskovima a I budjenja takmicarskog duha izmedju lokacija za skupljanje donacija , evo jednog azuriranog spiska ljudi koji su doneli svoju donaciju Moto servis “Laboratorija” 1. Losmicapo 2. Arakis 3. kocha_matori 4. Scuba 5. SashaP 6. Caponord 7. MazaK 8. Svemirko 9. Branislav Brkić 10. Nemanja Dervišević 11. Kum Sale 12. Vlajko 13. Boki64 14. Popsy 15. Zvonmi 16. ZikaBMW 17. VladimirJ 18. Vuja 19. Vule 20. Kanjo 21. Rade Kojić 22. Notorius 23. Hacky - 2 000 din 24. Duhh 25. Najzli "HP" - 30 000 din 26. Adrijana Raško-Spasić 27. Milošević Ljubomir 28. Đunta - 2000 din 29. Mojsa 30. Seba011 31. Miškomi 32. Busman 33. Kobra 34. Mikele 35. Bivolje - Plavi Golub 36. Lancia88 37. MaybeMira 38. Andreja Spasić 39. Rolle2010 40. Milossani 41. Džambo 42. Jager 43. Marko Radosavljević 44. Japić 45. Drvodelja - 2 000 din 46. Vanja Filipović 47. Dušan Jovanović - 2 000 din 48. Džoniboss - 2 000 din 49. Fi011 50. NNTom 51. Sasha i Vesna 52. Peca Dorcol Auto skola “Vir” 1.SKY 2.ZOLTAN 3.KIKA 4.SUKI 5.ALMIGHTY 6.TOSKE 7.NIX 8.IVAN S 9.MIKA DAVIDOVIC 10.MRLE 11.SINCLAIR 12.VLADA#4 13.RADMILA STRAZICIC 14.VLADACBRPC25 15.FJCHARLIE 16.JASMINKO 17.DZOLAJA 18.CVIJA 19.BANDOLERA 20.BANDOLERO 21.NIKOLA 86 22.RASHA 23.NESHA XX 24.CASTOR 25.THE LORD 26.DULE POP 27.SRDJAN 73 28. Boris_Lion + 3 BJB Zurka 1. brmbrm 2. severian 3.tomerc 4.charuga 2x 5.michel 6.djomla 7.dragan 66 8.nikolajević vladimir 9.Kiro 10.RS 11.Six i Bilja Ukupno za sada oko 100 ljudi je dalo svoj doprinos akciji. Donacije se donose svakog casa tako da iako niste na spisku bicete dodati, bez brige. Morao sam da citiram radi ispravke u "Vir-u". Bilo je "Bandolera" dva puta umesto po jednom "Bandolero" i "Bandolera". Oko naša dva nika čitava konfuzija... hahaha Pozdrav 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1404 Napisano Decembar 21, 2010 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Djole i ja smo danas bili kod kineza i stvarno nismo videli ni jedno deda mraz odelo ... Doduse mali broj radnji je radio, valjda utorkom ne rade ... Ili nas je mozda samo alkohol od sinoc drzao i dalje pa smo promasili Tako da smo ipak otisli u VIR po jos 2 odela ... I sada smo u potpunosti spremni Vidimo se u subotu drugari 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Decembar 21, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko od moje ekipe sa Banovog brda, Miljakovca, Rakovice, Zarkova, Vidikovca, Belih Voda, Zeleznika, Petlovog Brda, labudovog Brda,,,,da se nadjemo na Jugopetrolovoj pumpi na Adi u 9.45, i u 10.00 krecemo svi zajedno do Skupstine.... Pa zar neces sa nama iz Labosa? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 22, 2010 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Пошто ноћу учим а дању радим ево сада у паузи учења ми је дошло да са вама свима поделим једно осећање које ме држи од када сам сазнала за ову акцију јер ћу пући ако то не урадим!!!! Ја бих тако волела да могу да идем са вамааааааааааа!!!!!!! Надали смо се Бандолеро и ја да ћемо моћи и хтели и да идемо са вама...радовали се као мала деца....комбиновали колико ћемо дуксерица, панталона и и пари чарапа обући испод тог Деда Мраз одела ....јер од опреме немамо ништа осим летњих јакни....но добро.....али када смо сазнали да мени послодавци неће изаћи у сусрет и дати ми ту суботу слободно јер сам им "неопходна" тај дан, а верујте да нисам ја чак и замену нашла као сваки одговоран радник, одлучили смо да нашег КЛЕ-а спремимо за зимски сан....и учествујемо донацијом ако не можемо и физички! ....ово мени лично све јако много значи јер сам за сада још увек само тетка сестрином детету....а мама........па даће Бог....ваљда...... једног дана.......тако да не могу да разумем да неко може да остави малог анђела кога му је Бог подарио а неко други силно чезне.......али не губи наду...... .....али нећемо тужне теме ово је све јако позитивно и најбитнија су та деца тамо, да се њима како ви који сте већ били кажете измами осмех....е то је богатсво!!!!! Мени је срце пуно што са вама свима учествујем у овој акцији и још једном свака вам част а сада се и ја осећам дивно јер сам део ове прелепе акције! Желим вама који идете лепо време и да нама који нисмо у могућности да идемо са вама све то снимите и поставите да осетимо бар делић радости и позитивне енергије које ће тог дана бити на претек у Сремчици! 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17582 Napisano Decembar 22, 2010 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini - ove akcije su tradicionalne. Vec za Uskrs smo ponovo u Sremcici. A oko srpske NG smo u Kulini. Bice prilike da i vi fizicki podjete sa nama. U medjuvremenu znaj da su vase dve donacije obradovale oko 5 malisana sa novogodisnjim paketicima! Jednom sam vec rekao, ali moram da ponovim: ove akcije su nesto zaista najlepse sto kao moto zajednica radimo! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Decembar 22, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja ponovo bio do vir-a i ovog puta poljubio vrata nikog ne krivim sem sebe... bio sam oko 19h a to je prilicno kasno... probacu ponovo valjda ce da me us*** Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...