vlajko 2670 Napisano Decembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca za mene je konobar iznalazio pivo do samoga kraja.. maltretirao sam ga od 6 sati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca za mene je konobar iznalazio pivo do samoga kraja.. maltretirao sam ga od 6 sati... Ne,ne dečko, grešiš..i ti si čekao da se nabavi oko ponoći ,,,a mi smo te obilazili da se ne srušiš bez dopinga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kafetin je keva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mandarina 162 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 14 postova Motocikl: Žabica Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto zbog posla nisam mogao da stignem ranije, ali, opet nekako na vreme stigoh da docekamo brata afrikanca - Jagera. Ž. stanica Novi Beograd, odbor za docek: upoznSHUMA@Rz sa suvozacicom, Fi011 sa suvozacicom (malo su bile tihe pri upoznavanju pa im ne cuh imena), Zextreme, Popsy, Sejtan, Maxxa i ja. Cetiri S.Tenere i dve afrike. Odnos 1:1 Dakle, SHUM@Rz-ova suvozacica - JA,Mandarina... Fi011-ova suvozacica - Marina,koja ima divnu belu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/221221/Humanost-bajkera-u-2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan e nek ste se proveli........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i mojih slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan I jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 3, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate da je nestalo piva? da! u 00:07 prvo sam bila šokirana da je jedini izbor "bambi" ali zahvaljujući DIVNIM ljudima koje sretoh sinoć moglo je i samo vode da bude - opet bi se lepo družili! A sto nije bilo crnog vopsa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, SHUM@Rz-ova suvozacica - JA,Mandarina... Fi011-ova suvozacica - Marina,koja ima divnu belu kacigu... Bele kacige su najlepse od koje god da su firme. Hmm, Mandarina i Marina ?! Aj` smislite Marini nik po nekoj vocki da vas lakse razlikujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zaista drago da ste se svi lepo proveli i da vam se svidela tombola (pogotovo onima koji su nešto i dobili) Ja bih se ovim putem zahvalio i donatorima koji su obezbedili zaista vredne nagrade za učesnike. 1.-Pegaz-moto: 2 mrežice za prtljag, 3 neck tube-a, 2 tempomata, 2 scottoiler ulja 0,5L i full face kacigu Duchinni koju je osvojio naš član Michel kome ovom prilikom čestitam još jednom 2.- Biker House moto shop: pojas i majca 3.- Guevara: 8 kačketa , 4 zimske kape, 2 šolje, i full face kaciga Caberg koju je osvojio naš član Shejtan kome ovom prilikom čestitam još jednom 4.-Moto servis LABORATORIJA: Zamena ulja, filtera i kočionih pločica od donetog materijala - scuba Pištalica za žmigavce sa ugradnjom - Arakis Indikator punjenja akomulatora - Joška 5.-GM MOTO: 5% popusta na celokupan iznos registracije za motor 6.-maybemira: marama BJB 7.-Matija Kujundžić-MatijaK: knjiga Putevima i džadama Male Azije i Bliskog Istoka 8.-Zoran Livaja- DVD Put oko sveta Ja se donatorima zahvaljujem još jednom, dobitnicima čestitam, a ostalima više sreće drugi put )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Upload-ujem slike na photobucket, kako je krenulo, bice gotovo za jedno 3-4 dana... Valjda... :staa2: Evo prvih upload-ovanih... Nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Decembar 3, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti njih smanji pa ce sve to brzo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Decembar 3, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...šta sam noćas propustio...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=uCECHp5xHvU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maturanti 2010.-2011. 4 dobitnika dok nas jedini 'gubitnik' slika... Ko kacigu, ja kacigu?! TOOOOOO! DcNiko i moja malenkost... Govorim iz iskustva, devojke vole DJ-eve. :deej: Pozdrav 'komsijama'... Shonsi zbog ove fotke mi moras srediti mikro prasinu. Brate 'si vid'o kako dobro blato ispred splava?! Vicite ako hocete da postavim link sa svim fotografijama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daj taj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A sto nije bilo crnog vopsa? prebolela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 69 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od nas! Videti prave prijatelje ponovo,e to je vredelo najvise. Vredelo je svakako i sto sam dobio kacigu-nicim izazvan.Prvi put u zivotu sam nesto dobio na lutriji.Ja i lutrija-tu mi nesto ne stima.Zahvaljujem na poklonu,organizatoru i naravno Pegazu.Mi cemo se potruditi da se Pegazu oduzimo posetom radnji i kupovinom opreme koja uvek hvali. Zurka je bila fantasticna,mi muski se ispricali,zenske se izigrale,svi se opustili-odlicno. Veliki pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Decembar 3, 2010 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja sinoc, na poziv dragana66, upoznao par ljudi... Bilo je fino, zanimljiva tombola Verujen da sam bio najmladji Pozdrav svima 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Decembar 3, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su ovde: BJBikers party Evo jos nekih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ono u beloj kosuljki je neki od konobara ili cika Arakis? :BMW1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...