Jump to content

Moto Zajednica

revit sirocco jakna

Recommended Posts

• U prolazu, 80 postova

Danas naruchio preko druga iz Becha.Ima li neko da je vec ima ,pa me zanimaju kakva su iskustva?Inache salje se iz Nemacke do Austrije,postarina sa UPS-om je 10 evra.Do nas bi bila sigurno 80.Za chizme Dinese D-Drive su mi trazili za postarinu 87 evra.Nismo u EU.Strasno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Danas je stigla i meni, L veličina, crna. Rano je utiske iz vožnje, ali jakna izgleda jako kvalitetno, svi detalji su odrađeni sa maksimumom pažnje.

Iako cenovno u različitim klasama, dvoumio sam se između ove jakne i BMW Rallye 3. BMW mi je bio previše šaren a i Revit mi izgleda kao bolje rešenje za tople dane.

Probao obe, detaljno gledao obe (imaju Rallye 3 u Delti a Nenadd bio ljubazan pa mi dao da probam njegov Scirocco).

Kome treba ovakva jakna, nek je ozbiljno uzme u razmatranje...

Slike i utisci posle prvih vožnji...

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Danas je stigla i meni, L veličina, crna. Rano je utiske iz vožnje, ali jakna izgleda jako kvalitetno, svi detalji su odrađeni sa maksimumom pažnje.

Iako cenovno u različitim klasama, dvoumio sam se između ove jakne i BMW Rallye 3. BMW mi je bio previše šaren a i Revit mi izgleda kao bolje rešenje za tople dane.

Probao obe, detaljno gledao obe (imaju Rallye 3 u Delti a Nenadd bio ljubazan pa mi dao da probam njegov Scirocco).

Kome treba ovakva jakna, nek je ozbiljno uzme u razmatranje...

Slike i utisci posle prvih vožnji...

Koliko para jakna? Gde u Delti ima Rally 3?

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Koliko para jakna?

Izašla me je oko 230 eura, detalje imaš u http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57343-fc-moto/

Gde u Delti ima Rally 3?

Delta motors salon u Radničkoj ulici, preko puta Ade Ciganlije. Imali su žuto-crn komplet, u 54 veličini. To sam ja probao, verovatno imaju još brojeva. Imaju OK lager, za naše uslove. Možeš i preko Radulovića da poručiš, ali nemaju mnogo opreme na lageru. A mislim da i Bera može da ti donese BMW opremu, iz Nemačke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja