nenadd 17 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas naruchio preko druga iz Becha.Ima li neko da je vec ima ,pa me zanimaju kakva su iskustva?Inache salje se iz Nemacke do Austrije,postarina sa UPS-om je 10 evra.Do nas bi bila sigurno 80.Za chizme Dinese D-Drive su mi trazili za postarinu 87 evra.Nismo u EU.Strasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenadd 17 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 80 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stigla jakna.Kratko.Perfektno.Protektori/na ledjima nema treba dokupiti/ulozak za zimu i ulozak za kisu.Materijal predivan.Strasno komotna.Slike kacim malo kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Danas je stigla i meni, L veličina, crna. Rano je utiske iz vožnje, ali jakna izgleda jako kvalitetno, svi detalji su odrađeni sa maksimumom pažnje. Iako cenovno u različitim klasama, dvoumio sam se između ove jakne i BMW Rallye 3. BMW mi je bio previše šaren a i Revit mi izgleda kao bolje rešenje za tople dane. Probao obe, detaljno gledao obe (imaju Rallye 3 u Delti a Nenadd bio ljubazan pa mi dao da probam njegov Scirocco). Kome treba ovakva jakna, nek je ozbiljno uzme u razmatranje... Slike i utisci posle prvih vožnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 2, 2011 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je stigla i meni, L veličina, crna. Rano je utiske iz vožnje, ali jakna izgleda jako kvalitetno, svi detalji su odrađeni sa maksimumom pažnje. Iako cenovno u različitim klasama, dvoumio sam se između ove jakne i BMW Rallye 3. BMW mi je bio previše šaren a i Revit mi izgleda kao bolje rešenje za tople dane. Probao obe, detaljno gledao obe (imaju Rallye 3 u Delti a Nenadd bio ljubazan pa mi dao da probam njegov Scirocco). Kome treba ovakva jakna, nek je ozbiljno uzme u razmatranje... Slike i utisci posle prvih vožnji... Koliko para jakna? Gde u Delti ima Rally 3? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Mart 2, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para jakna? Izašla me je oko 230 eura, detalje imaš u http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/57343-fc-moto/ Gde u Delti ima Rally 3? Delta motors salon u Radničkoj ulici, preko puta Ade Ciganlije. Imali su žuto-crn komplet, u 54 veličini. To sam ja probao, verovatno imaju još brojeva. Imaju OK lager, za naše uslove. Možeš i preko Radulovića da poručiš, ali nemaju mnogo opreme na lageru. A mislim da i Bera može da ti donese BMW opremu, iz Nemačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...