Djetk0 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 19 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan nije baš kratka... do budve ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Djerdapska klisura i jos malo okolo Nedelja, suncan i topao dan.Napokon ;D ;D Normalno krece voznja, i to jedna prava prolecna ,red krivina red ravnina. Brz pogled na rodni mi grad Negotin Pa pravac ka Donjem Milanovcu U daljini Deli Jovan poziva,ali jos samo malo da se otopi Onda malo levo pa desno Desno ka D.Milanovcu Kratak predah na poznatom mestu Mali pogled na Evropsku Uniju (Rumunska strana) Pravac Kladovo Plaza za sad jos uvek pusta I onda krecemo ka zelenoj travi doma mog :) Brza Palanka i jos malo do kuce Na kraju susret sa Goranom Tinijem i zasluzeni predah ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano April 6, 2009 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan smith, ribolovac, goran tini...veliki pozdrav za vas i lepa voznjica i ide nam leto, ide;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan smith, ribolovac, goran tini...veliki pozdrav za vas i lepa voznjica i ide nam leto, ide;D Ide leto al vidis doesen kako nece da se druze sa nama vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano April 7, 2009 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan smith, ribolovac, goran tini...veliki pozdrav za vas i lepa voznjica i ide nam leto, ide;D Ide leto al vidis doesen kako nece da se druze sa nama vise ;D Pauke ,Pauke pa moras dva tocka da imas a ne cetiri ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano April 8, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Dugo planirani put za Čikeriju! Polako se poklapaju kockice pa možemo početi i novu sezonu. Vlado je probudio i Yamahu iz dugog zimskog sna, a Ferdinand već uveliko gazi po putevima. Cilj je da odemo u Ljutovo na šišanje i na Čikeriju! Lepo vreme i jedva smo dočekali da uzjašemo naše konjiće. Prvo smo se malo zagrevali, i napravili par krugova kroz kružne tokove. Netrebaju vam žeton da se vrtite, slobodno dođite, imamo 5 novih i jedan stari. Izlazak iz grada. Subota, pijačni dan, gužva pa ni ne pokušavamo praviti fotke. Maršuta vrlo prosta, izlazimo na put za Ljutovo. Proleće se vidi na svakom koraku. Sveže uzorane njive, pšenica se zeleni, a mirisi pravi prolećni. Stajnjak, sveže razbacan po njivama. Put zahtevan, moraš se maksimalno skoncentrisati. Ne zato što ima krivina – nema, ali zato se slalom vozi vrlo pažljivo. Kao i uvek ja vozim napred, i tu se moj dragi dao u fotografe, nismo bili usamljeni u ovom bajkerskom poduhvatu a imamo mi i krivinu (jedinu na ovom putu), tu je i greda (veeeeliki uspon od 5% koji se javlja na svakih kilometar ). Kada smo bili mali, učili su nas da je lepo pozdraviti. Prvo je bio odlazak na šišanje. Tada sam napravila najveći zločin za koji me mogu poslatu i u Hag. Na novu frizuru sam odmah stavila kacigu i odosmo na offroad u pisak. Prvo se skrene desno u Čikerijansku ulicu . Potom levo, – ćoša Rakić kraja. Pravo napred peščara za prave ljubitelje offa, ali sa mojim malim gumama ne, ne. Moraju se sačekati i oni koji su sporiji jer fotografišu Rakić kraj Da da, upravo treba tamo da idemo navigacija je moja, jer Čičinim putem se kolima nikada ne ide. Navigacija mi je oduvek bila jača strana (...skreni između dva drveta .... ) pa me Vlado obavezno čeka da ne bi zalutao i završio u Mađarskoj. pitomi pejsaž I napokon cilj. Kurvanjski kraj. Ne nije ovo greška u kucanju. To je zvaničan naziv ulice koji se nalazi i na zvaničnoj dokumentaciji. Meštani kraja su ponosni na njegovo ime. Postoji predanje kako je dobio ime. Sada je ovo ulica sa staračkim domaćinstvima, ali nekada je ovo bio bogat kraj. Legenda kaže da su došli u kraj da prose. Vredan narod je ponudio da im da posao koji bi im pošteno platili, ali da živim i zdravim samo tako daju neće. Besni prosjaci su otišli iz ovog kraja i svima vikali ˝nemojte ići tamo to je kurvanjski kraj˝. U ovaj kraj su i dan danas dobrodošli svi vredni pošteni ljudi. Od srca su nas dočekali Ovo može samo moja majka Jela, ubedila je Mraku da je i Midur njev, pa moraju se lepo slagati. Planirali smo obići još i Tavankut, ali nas je pozvao Bela da su stigli simerinzi pa smo se morali hitno vratiti kući. Ako jedan drugi put ćemo obići Tavankut i Gornji Tavankut, da se upoznate i sa znamenitostima ovom malog lepog sela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano April 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepi Vojvodjanski predeli...super!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano April 9, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami ste dobro "zalegali" po krivinama ;D ;D Sad mi je tek jasno zašto Joška voli da ide na Taru, Zlatibor.... Lepa vožnjica, topla i opuštena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 2, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se vozikao okolnim njivama GPS Log Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5783 Napisano Maj 2, 2009 Svakom po zasluzi, 12401 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rezona auspuh i lepa vožnjica druže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 3, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar rezona auspuh i lepa vožnjica druže Hvala Cika Arakise..sutra ako stignem idem(o) malo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan zanimljiva voznja po njivama skols e i podsetio si me da odem i ja sa zoljicom da malo ludujem po oranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedne nase kratke voznje posle rucka. Naslov ove voznje bi glasio''Zeka i Srad po gori zelenoj. znaci isli smo od Sremski Karlovaca,do strazilova i zatim do venca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan jos malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas sam i ja skitao po Sremu i Backoj. Iz Bijeljine sam nakon razmisljanja "Voziti i`l ne Voziti", posto je vrijeme bilo sareno ipak pokupio opremu i otisao u garazu po Z-eca.Iz Bijeljine sam posao oko 14h u pravcu Iriskog Vijenca, a preko S.Mitrovice, Rume i Iriga.Na Iriskom Vijencu sam se zaustavio na trenutak, bacivsi pogled, nebi li vidio nekoga od poznatih bajkera, ali bez uspjeha, pa sam nastavio za Novi Sad sa namjerom da popijem kafu i pice u Caffe-u NS Riders-a na Sajmu.Tu me je docekalo par drugar vec spremnih za pokret ka Celarevu i cardi Saran.Nisu me trbali puno nagovarati da podjem sa njima. Poslije fine voznje i popijenoga pica ispratili su me do Begeca na skelu, jer sutra imam naporan radni dan pa sam odlucio da se ranije vratim kuci te ujedno malo ustedim na vremenu i kilometrima.Nakon dvije godine opet sam prosao lijepim i veoma interesantnim dijelom puta preko Fruske Gore do S.Mitrovice.U Bijeljini sam bio u 20h i naravno po obicaju prvo u Caffe Driver kod Cole na produzeni espreso pa onada kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Branko poterao Z-eca ;D a ja popaso ovaj praseci grip i ne mogu da se vozam :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko poterao Z-eca ;D a ja popaso ovaj praseci grip i ne mogu da se vozam :'( Kad ces nauciti da se za 1.Maj jede jagnjetina, a ne prasetina. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Branko poterao Z-eca ;D a ja popaso ovaj praseci grip i ne mogu da se vozam :'( Kad ces nauciti da se za 1.Maj jede jagnjetina, a ne prasetina. ;D ;D ;D Ma ja za 1. maj nisam jeo nista osim supe i nista pio osim caja. Safatalo me prije i jos me drzi. Danas sam na one brdske trke u tobutu isao autom a svi ostali motorima :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 3, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko poterao Z-eca ;D a ja popaso ovaj praseci grip i ne mogu da se vozam :'( Kad ces nauciti da se za 1.Maj jede jagnjetina, a ne prasetina. ;D ;D ;D Ma ja za 1. maj nisam jeo nista osim supe i nista pio osim caja. Safatalo me prije i jos me drzi. Danas sam na one brdske trke u tobutu isao autom a svi ostali motorima :'( :'( :'( Tako je to ka`d te nema redovno kod mene u Offis na rakicu. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 3, 2009 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Branko poterao Z-eca ;D a ja popaso ovaj praseci grip i ne mogu da se vozam :'( Kad ces nauciti da se za 1.Maj jede jagnjetina, a ne prasetina. ;D ;D ;D Ma ja za 1. maj nisam jeo nista osim supe i nista pio osim caja. Safatalo me prije i jos me drzi. Danas sam na one brdske trke u tobutu isao autom a svi ostali motorima :'( :'( :'( Tako je to ka`d te nema redovno kod mene u Offis na rakicu. ;D ;D ;D E da znas da cu morati da malo pojacam posjete ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Maj 18, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce se provozah pa cisto sa vama da podelim divan pogled,odmor za dusu na 800 metara nadmorske visine sa planine Crni Vrh izmedju Zagubice i Crnog Vrha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepe fotke, imenjache! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Danas, ustvari sad je juce, sam se provozao do Backog Monostora, kratka voznja, svega cetrdesetak kilometara, pa evo i par slika. Most na ulazu iz Sombora Na putu za susedno selo Jos malo kanala, ovog puta sa drugog mosta Dosta zanimljiv most, koji se sklanja kad prolazi brod, e sad koliko tu cesto prolaze brodovi ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je ovde dobro za pecanjeeee... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da jeste, okolo sela je kanal, a jako blizu je i Dunav, pa mozes da biras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...