Staman 714 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan srecna nova 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za trud! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Januar 4, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, zoransm je napisao: Svaka čast za trud! hvala na lijepim rijecima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 6, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 7, 2019 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala za video 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Januar 8, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vožnja od Čačka preko Kokinog Broda i Priboja ka Višegradu, povratak preko Tare, obilazak vodopada Lađevac na Kaluđerskim barama... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Januar 9, 2019 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Staman said: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Januar 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Goč - jesenja vožnja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Januar 10, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za snimatelja i montazera. Najmanje cime mozemo nagraditi ovaj trud da nam razbijes ovu zimsku monotoniju je jedan plusic Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 11, 2019 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan bravo,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Januar 12, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg, @nastasovic hvala Supruga se uglavnom bavi snimcima i montažom, još uvek na početničkom nivou ali za privatnu kolekciju i uspomene sasvim ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Januar 12, 2019 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan i to ce samo da ostan Jednog dana kad ne mozemo viSE U SEDLO.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 46 Napisano Januar 13, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZR-7s Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast za snimak. Ajooooon tek je pola januara. Jos nekih mesec ipo dana pa da gledamo u prognozu na svakih sat vremena Sent from my SM-J510FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Januar 13, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Od sredine februara oko 10c, ako bude suvo moci ce da se pocne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otvaranje moto sezone 2019: Standardna tura Ljubljana - Piran. Start u 10:30, povratak u 15:30. Vedro do horizonta, temperatura 6 u Ljubljani, od Vrhnike do Postojne 2, spuštanje prema Kopru 10, da bi se u Piranu popela na 12. Do Kozine išao sam autoputem da bi što pre stigao "na toplo". Povratak opet autoputem, da bi (opet) što pre stigao "na toplo". Automobilisti su malo zaboravili na motoriste... dok nisam upalio duga svetla... U Ljubljani nije dosta falilo da bi me pokupio kamion... Sve u svemu, ispod crte: trebala mi je ova vožnjica... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 15, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Dabogda držao tu dobru tradiciju još duuuugo godina druže! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, nemo je napisao: Otvaranje moto sezone 2019: Standardna tura Ljubljana - Piran. Start u 10:30, povratak u 15:30. Vedro do horizonta, temperatura 6 u Ljubljani, od Vrhnike do Postojne 2, spuštanje prema Kopru 10, da bi se u Piranu popela na 12. Razlika u odnosu na 2018-u samo u dezenu naslona na stolicama. Sve ostalo isto. Želim ti da ove godine uživaš u nekim neobičnim destinacijama, a mi onda da uživamo čitajući tvoje putopise. On 24.1.2018. at 19:02, nemo je napisao: Otvaranje sezone 2018 Krenuo sam iz Ljubljane oko 11h i uputio se prema Piranu. Da bi što pre stigao tamo, deo puta vozio sam autoputem. Celo vreme bilo je vedro nebo, temperatura između 5 (Lj) i 13 (Piran). U Piranu zauzeo sam "svoje" mesto i počastio se morskim delicijama, da bi 2018 cela bila u tom stilu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Januar 16, 2019 (promenjeno) Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jao meni... Baš sam dosadan... Promenio Januar 16, 2019 član nemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, nemo je napisao: Jao meni... Baš sam dosadan... Ma jeeeste, more, galebovi, Sunce, motorče, vince... baš dosadno. Za 2020-u cemo skrenuti pažnju vlasniku restorana da uskladi taj dezen sa tradicijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Januar 20, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Februar 1, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zimska moto abstinencija ozbiljno me je uzdrmala. Pratio sam vremensku prognozu svaki dan u nadi da se pojavi "prozor" nekoliko vedrih dana. Yr.no, prognoza kojoj najviše verujem, bila je optimistična za razdoblje od 28.1. dalje, nekoliko dana. Pre podne, kada sam krenuo iz Ljubljane, bura je tukla ispod Velebita i deonica između Senja i Karlobaga bila je zatvorena za motocikle i kamp prikolice. Verovao sam prognozi Windy i nadao se, da će bura tokom poslepodne oslabiti. Na putu prema Rijeci, temperatura bila je između 2 i 6 stepeni. Učka bila je pod kapom oblaka, loš znak što se bure tiče... Novi Vinodolski, ništa ohrabrajuće nije ponudio U Senju bura je pojačala (Windy je u potpunosti promašio prognozu), temperatura 5 stepeni, počela je lagana kiša, relacija Senj - Karlobag bila je zatvorena za motocikle, brrrr... U normalnoj situaciji može se koristiti zaobilazni put preko Like. U konkretnoj situaciji to nije dolazilo u obzir pošto je u Lici padao sneg (a ja na letnjim gumama ). Bio sam u dilemi, vratiti se u Ljubljanu ili noćiti u Senju. Odlučio sam ostati u Senju u nadi, da će sledeći dan doneti poboljšanje. Nakon nekoliko pokušaja, pronašao sam divan apartman, Dida moj, toplo preporućujem Pogled sa balkona bio je lep a u neku ruku odvratan, bura je pojačavala Zalazak sunca bio je ohrabrajući Jutro je donelo ostvarenje stare poslovice: rosso di sera bel tempo si spera Pre polazak malo poziranja Usledela je divna vožnja jadranskom magistralom. Asfalt osušen, nema traga od kamenčiča i rizle, gume dobro drže, samo treba biti oprezan na bitumenskim šavovima. Karlobag još spava, zatvoreno sve, može se kupiti jedino sveže voće Čuveni buffet Dinko polako se budi iz zimskog sna. Radi coffee aparat, travarica je baš adekvatno ohlađena... Gazda Dinko mi je kao prvom motoristu u 2019 dao vredan poklon: izuzetno dobro maslinovo ulje. Malo dalje, moj dolazak je iznenadio gazdaricu Milenu. Ona nikako neče da se fotografiše, ali sam je iznenadio ja Uz fritule popričali smo malo i ja sam produžio dalje na jug. U restoranu Marin stao sam za ručak. Goveđa supa da me zagreje i pećeno paško jagnje da se zasladim. Mmmmmm Dan bio bi savršen da me na jedrilici nije dočekalo neprijatno iznenađenje... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balle 1260 Napisano Februar 1, 2019 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: BGD Motocikl: Sym symphony 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, nemo je napisao: rosso di sera bel tempo si spera Nisam znao za ovo, kod nas se kaže da će biti vetra sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1189 Napisano Februar 1, 2019 Zainteresovan, 313 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eee svaka ti cast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...