Palja 96 Napisano Novembar 21, 2013 U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakav krajolik za đir dobar ko majka Mara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 22, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro srce, draga lica.odlične slike - veliki pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 22, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hrabro srce, draga lica.odlične slike - veliki pozdrav Hvala takođe burazeru, srdačan pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sunca , oblaka i mora , i naravno ceste - M1800R i VN 1700 na povratku sa winter MC Hollister Split . Sorry , ali mi Dalmosi ne znamo sto je zimsko spremanje motora :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Decembar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama... Osim kad je jaka bura, tada se svi posakrivaju kao miševi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama... Osim kad je jaka bura, tada se svi posakrivaju kao miševi Osim mene i mojih iz MK Kalebi ( Galebi ) - tada je najlipse :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5791 Napisano Decembar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12402 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A zato ti voziš taj "autobus" - bura mu ne može ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Decembar 18, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Au sto je ovo dobro....i to Decembarska voznja...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Decembar 19, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo , tu je vise sunca u drugom dijelu - od trajekta do trajekta - Trpanj-Orebic-Korcula ...15/12/2013 - Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Decembar 20, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo , tu je vise sunca u drugom dijelu - od trajekta do trajekta - Trpanj-Orebic-Korcula ...15/12/2013 - Pozdrav svima Pozdrav za Kapa. I mi prosli Peljescom i Korculom za Prvomajske praznike 2013. Prelepa voznja i prijatni ljudi. Mozda ponovimo opet za 1. Maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Decembar 22, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i danasnje Korcule , tj. Lumbarde , uz lijepi pozdrav Usamljenom jahacu i suvozacici , s kojima sam ljetos tamo pio kavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Mart 13, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dva klipa od nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Mart 23, 2014 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Malo sunca , oblaka i mora , i naravno ceste - M1800R i VN 1700 na povratku sa winter MC Hollister Split . Sorry , ali mi Dalmosi ne znamo sto je zimsko spremanje motora :-) Makarska riviera: 4:44 - Brela samo za info - več od 1997 moja TOP destinacija letnjeg odmora. I ove godine - ako bog da zdravja 14 dana u 8 mjesecu, - tu je moj drugi dom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Mart 29, 2014 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dani Malostonske kamenice 2014 - festa ica i pica - nazalost ovaj put nakon par suncanih dana , bas tad je padala kisa , ali gdje bi inace dobio sansu da vozim 20 km kroz oblak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano April 17, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Sunčani dan pre ovih kiša smo lepo iskoristili. Kosmaj, Garaško jezero, Orašac.... I na kraju Karađorđev vajat...video od onih TDM-aša Povratak u BG laganom vožnjom i punih stomaka u zalazak sunca. Mrzelo me da slikam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 29, 2014 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan U bas dugo ovde nisam nista okacio pa evo malo od skorasnje voznje po Sremu Pogled na Novi sada i Backu sa Fruske Gore. Mali predah u Krcedinu na Zekinom Salasu Stari slankamen Za taj dan cilj nam je bio otici u Obedsku Baru iznajmiti camac i malo se odmarati na vodi u zvuku ptica zaba i vilinski konjica. Zeleno jesete,a Kawasaki nije.Pogodite sta je to? Zaba :D Moj drug vesla dok ja slikam Na putu do Kupinova,koje je uspesno odbranjeno ovim nasipom,gde se voda popela do drugog dzaka. Inace zec je napunio 50 000 predjeni kilometara. Taj dan predjeni 360km lepe voznje. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Na Vidovdan napravih lagani krug: Paraćin-Boljevac-Knjaževac-Aleksinac-Paraćin Ovde se vidi da sam od Boljevca nadalje, sišavši sa magistrale, birao malo zabačenije predele, puteve kojima jedva da neko i prolazi. To su sve "asfaltirani" putevi,odnosno asfaltirani su jednom pre mnogo godina i nikad više i neke deonice su u jadnom stanju. Da sam vozio enduro motor, bila bi to idealna podloga. Ovaj moj motorčić nije bio oduševljen, ali sve primedbe je zadržao za sebe i prošao preko rupa i blata (bile su i lokve blata na putu zaostale posle kiša i bujica pa je malo falilo da glatke gume proklizaju i konjić i ja odigramo prljavii ples). To je bilo da dočaram najgore delove puta, jer mi je bilo muka da ih slikam. Inače je veći deo bio pravo uživanje po idealnom vremenu i lepim predelima. Ko se nađe u ovom kraju, još ako je na terencu, preporučujem da vozi ovuda, a tu je i dosta malih puteva koji povezuju neka razbacana brdska sela, tako da se mogu praviti razne varijante trase. Od Boljevca do Knjaževca ide se kroz par sela i prelepu prirodu-šume, pašnjaci, obronci. Put sa dosta krivina i blagih uspona, asfalt relativno loš, brzina 40-70, ponegde može brže. U Knjaževcu kafa i pivo, lepa konobarica, ima pirsing na usni, voli motore. Od Knjaževca, umesto prema Svrljigu i Nišu, krenuo sam put Aleksinca, preko mesta Beli Potok. Na tom putu dobio sam inspiraciju da napravim nekoliko sličica i To je selo Beli Potok. Pravo ruralno naselje. Ima dosta kuća od blata i pleve. Kao da si se vratio 100 g. unazad. Isto selo ovako izgleda iz daljine Put vodi kroz prekrasne drvorede... Voćnjak pored puta Kroz šumu Ima nešto malo četinara Zgodna šumica da se svrati... he he Čiča sa ovčicama Kapela. Ima manastir sv. Arhanđela u blizini Motorčić i moja malenkost NAJZAD BEOGRADSKI PUT! Vožnja za relaksaciju, za jedno popodne 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 6, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Danas: Knić-G. jezero-Bare-Stragari-Čumić-Rača-Markovac-Bagrdan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Jul 7, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, mala tura je realizovana. Najbolji deo je put od Knića preko Bara do Stragara i zatim od Cerovca do Rače, preko šumadijskih brda. Ima deonica sa lošijim asfaltom, nije tako strašno. Gruža-Knić Vidi se Gružansko jezero Ovo je Knić-Bare Bare-Stragari Rača-Markovac. Ovakvih natovarenih traktora ima 1000000, pošto je žetva u toku. Oni ne vide i ne čuju ništa osim svog traktora i puta ispred sebe. Zajebano je kad treba da ga pretičeš, a ne znaš da li će u tom trenutku da skrene levo i da se zakucaš u njega. Invazija traktora na silose. Tajkuni otkupljuju žito budzašto, a posle ga preprodaju papreno, njih više se ugrađuje dok taj lebac ne dođe do naroda. To je Stari Hrast u Markovcu Promenio Jul 7, 2014 član cikamiroslav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Jul 20, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend se malo vozali po Eifelu, a usput posjetili Americko groblje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Usubotu 26.6.2014 vožena je jednodnevna tura 530km. Zbog manjih vremenskih-kašnjenje u polasku, zadržavanja usput- i prostornih odstupanja-zalutao oko 15km i nazad- nije realizovan plan u potpunosti, ali većim delom jeste. Mali broj slika, na žalost, jer sam telefon, koji mi je uređaj za sve u jednom, koristio kao navigaciju i bilo je zametno svaki čas skidati sa nosača, otkopčavati futrolu, slikati, vraćati. Izgubio bih puno vremena, kojeg ionako, zbog zahtevne rute, nije bilo u izobilju. Projektovana ruta: Brza vožnja autoputem do Niša. Gužva je, naravno, obzirom na sezonu. Od Niša prema Pirotu dobro poznatim odličnim putem kroz Sićevačku klisuru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan U Pirotu sam se kratko zadržao vozeći ulicama, bilo je malo pijačne gužve. Sledi izlazak iz grada na put prema Babušnici, vožnja kroz lepe pejzaže lošim asfaltnim putem, ali to se računa u normalne uslove. Vreme lepo, motor dobro radi. Za navigaciju koristim Igo, pošto sam prethodno proučio auto kartu. Prvi put sam u ovom kraju. Sledi nekoliko kadrova na potezu Pirot-Babušnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Od Babušnice vodi pristojniji asfaltni put prema Crnoj Travi. Ide se kroz brda, šumu, pašnjake, pored malih reka. U selu Veliko Bonjince, koje je usput, školski drug ima vikendicu i baš tog dana našao se tamo pa sam svratio na kavu. Dobrim putem išao sam dalje, ali u mestu Svođe, umesto levo, prema Crnoj Travi, ja sam otišao desno, a baš tad mi telefon bio u džepu. Nakon 15km ušao sam u Vlasotince. Zahvaljujući pogrešnom skretanju video sam ovaj gradić, u kome je bio neki mini vašar. Vratih se istim putem pored Vlasine, do Svođa i dalje desno prema Crnoj Travi i Vlasinskom jezeru. Ovo je inače jedan od prilaza jezeru kojim se može doći iz pravca Leskovac-Vlasotince-Crna Trava-V. Jezero. Nova asfaltni put vodi kroz planinski predeo, za vožnju motorom izmišljen. Jezero je tata među jezerima, fasciniran sam. Nije puno urbano i nema šta da te nervira, ima nekih hotelčića i privatnih vila. Ručao sam na terasi hotela Vlasina, koji je nikakav, ali im je restoran extra. Roštilj je odličan, ja kažem koji sam picajzla za hranu, ima pastrmke i štošta još. Ne znam kakva su vina, nisam ni pitao, pio sam pivo. Ima motociklista raznih fela, u prolazu i kratkom zadržavanju. Kao ja. Sat pauze i idemo dalje. Do Surdulice i Vladičinog Hana odličan asfalt spušta se serpentinama. Bilo je malo kiše, kolovoz klizav, ali dobro je prošlo. Vladičin Han-Leskovac, poznata deonica, a od Leskovca odvojih se lokalnim putem prema Prokuplju preko blago brdovitog terena do mesta Bojnik, put dobar, a zatim nailazi uspon na planinu Pestiš-Vidojevica. Vozi se kroz šumu. Asfalt blagi užas, slalom između rupa, da ne kažem kratera. Ali bez brige, sigurno niko neće naići u susret. Ovo je pre Bojnika, lep put Sa planine spustih se u Prokuplje. Simpatičan grad. Pesnik je rekao: "Što se vojska okuplja u blizini Prokuplja? Kad zagusti, da se niže spusti!" Prvobitni plan je bio da iz Prokuplja preko Blaca idem do Kruševca pa kućici. Ali vreme mi je izmicalo i počeo da pada mrak. Sa žaljenjem sam preinačio rutu i širokim putem došao do Niša i autoputem do kuće. Ima još lepih puteva po južnoj Srbiji, neki su ljudi pisali ovde o tome. To ćemo ostaviti za neki naredni vikend 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Avgust 14, 2014 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan mini tura oko 2 sata cisto da se isproba TA https://goo.gl/maps/0M2LT Tour no. 01 ( Zaplanje - prvi deo ) Vlasotince- Svodje - Zavidince ( sa pauzom u manastiru Sv. Djordje ) - Gornji Prisijan - Ravna dubrava - Ličje - Stupnica - Orašac, Gornja i Donja Slatina - Manojlovce - Kraince - Zlocudovo - Glozane - Prilepac - Ladovica - Kukavica - Orašje - Vlasotince * lepa turica po prelepim terenima kroz četri opštine Jedna zanimljivost koju nisam ni sam znao a slucajno video putokaz a kako se nisam nigde zurio totalno neplanirano skrenem levo sa puta. Samo 3 km od puta je Manastir i dud star 600god u Zavidincu pa ko prolazi nek svrati nije daleko od glavnog puta a idealno mesto da se odmori covek. Česma u manastiru Sv.Djordje i Sveto drvo – dud nalazi se odmah pored manastira posvećenog Svetom Ðorđu, koji je sagrađen daleke 1376. godine. prvih 1.5km je dobar makadam a ispred manastira 1.5 je nov asfalt uzak i krivudav put. Trenutno se gradi i konak za 8 monahinja vide se radovi na slikama TA proso test ja prezadovoljan ! Bolji nego sto sam mislio i ocekivao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 616 Napisano Avgust 16, 2014 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje prve ozbiljnije vožnje kao potpunog početnika. Na Tasosu sam iznajmio neku kinesku kopiju Yamahe sa 250cc, pa sam tamo iznad Panagije izašao i van asfalta. Put je u jednom trenutku postao toliko loš, da moj skil za tu akciju nije bio dovoljan. Prešao sam oko 80km. I da, tek sam na slikama izvalio da nisam skinuo nalepnicu sa kacige 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...