sikters 5 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...pa evo, mi se vozikali. Nakon scarabeieve najave, skupilo se nas par u 09.30.h u "As"-u pored McDonaldsa. Poduža ćakulica, par ispijenih kava, popljuganih cigareta i cigara i krećemo. Scarabei, javor bandit, roki, zec13, drago i sikters. krećemo prema matuljima jer nas tamo čeka shire Napokon krećemo. treba iskoristit sunce i prekrasan pogled. Ko to more platit Pravac mošćenice. Tamo pada dogovor sa slavenom da nas čeka na vidikovcu kod plomina pa ćemo za dalje vidjet. Tako i bi. Opet laganini kavica, kuhano vino i cool I dok smo mi kafenisali glicerin i giorgio su vodili malo žešću raspravu ko ima većeg ...a slon i jahve čija je boja lijepša Tu je s nama bio i jedan gospodin iz pule, kiki koji je stao da pozdravi naše mamljaza, papalinu i kariga (to je ovaj što priča s javorom) nastavak slijedi... Na žalost, odmah na početku jedna greška, pustili smo javora na početak, da vodi, a to znači samo jedno, nema stajanja. jbt. ne znaš šta je gore, prepustit sve kakvom pljugeru pa očekivati stajanje na svakom drugom zavoju ili ovako, javor pa nema ništa od slikanja, ispijanja kavice i natakanja dragocjenom tekućinom. Uglavnom, pravac prema labinu, spuštanje u rašu i skretanje u rašku luku. imalo bi se šta za uhvatit fotićem ali zbog već izrečenih tvrdnji stanje je takvo kakvo je. I zato u povratku, nakon što sam jednim luđačkim manevrom dostigao javora, uspio sam ga uvjerit da je vrijeme za stanku. smilovao nam se i konačno brseč a glicerin, giorgio, mamljaz, papalina, karig, slon i jahve, nastavili su svojim putem jer im se žurilo na ručak sve u svemu, jedan dobro izgubljeni dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dan republike države u kojoj smo rođeni. Jutro prelepo, sunčano. Prethodno veče, u očekivanju lepog vremena, pao je dogovor za kratku vožnju. Ekipa mala, ali vesela: BrmBrm, Vanjka i Severian. Cilj vožnje je pronaći još poneki putić i Sremu na kome nisam vozio . Idemo, dakle, da pronađemo Šatrinačko jezero, podno Fruške Gore – negde u trouglu između Iriga, Čortanovaca i Rume. A kad smo već tamo, da nađemo i obližnje Dobrodolsko jezero i sastavimo još neku ruticu po fruškogorskim krivinama . ! Severian Slike su sa putopisa po Fruskoj gori zanimljive - Steta sto ste propustili da na samo par kilometara odatle obidjete i jedan od najvecih Fruskogorskih manastira Krusedol a put sa krivinama, zanimljiv p.s. Ove severno nam morske krajeve ne poznajemo nazalost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Decembar 7, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ...pa evo, mi se vozikali. Istra kao i uvek...prelepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Decembar 7, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Dan republike države u kojoj smo rođeni. Jutro prelepo, sunčano. Prethodno veče, u očekivanju lepog vremena, pao je dogovor za kratku vožnju. Ekipa mala, ali vesela: BrmBrm, Vanjka i Severian. Cilj vožnje je pronaći još poneki putić i Sremu na kome nisam vozio . Idemo, dakle, da pronađemo Šatrinačko jezero, podno Fruške Gore – negde u trouglu između Iriga, Čortanovaca i Rume. A kad smo već tamo, da nađemo i obližnje Dobrodolsko jezero i sastavimo još neku ruticu po fruškogorskim krivinama . ! Severian Slike su sa putopisa po Fruskoj gori zanimljive - Steta sto ste propustili da na samo par kilometara odatle obidjete i jedan od najvecih Fruskogorskih manastira Krusedol a put sa krivinama, zanimljiv p.s. Ove severno nam morske krajeve ne poznajemo nazalost! Poznati nam ti putevi, naravno, ali u jednom zimskom, kratkom danu nije moguce sve izvozati... Zato je FG i zanimljiva... Mozes se vozati njome danima i da nikad ne ides istim putem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se nastavio talas toplog vremena, resih da otvorim pocetak nove sezone 2010-e. Eto danas je 1.januar 2010-e, a vreme pravo prolecno, i pocinje nabijanje kilometara za ovu sezonu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 1, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 1, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Kod mene samo skromnih 27km po gradu i malo okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Браво! Фотографије су баш лепе. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Podrska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ceo dan na motoru nek nam cela godina bude lepa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da je trebalo da je stavim u kratke voznje!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO,imas slike za PRIRODU I NJENE LEPOTE,SLIKE SA RAZGLEDNICE I bolje slike od mnogih za UMETNICKE SLIKE MOTORA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Slike su ti ekstra,a ona planina u pozadini je VUJAN ako se nevaram :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 2, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vujan Vujan, nego sta je! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16926 Napisano Januar 4, 2010 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vujan Vujan, nego sta je! ;D ;D ;D Bravo! Akcijasis, akcijasis... PS: Ja u 2010. do sada, Kelvinovih 0km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Vujan Vujan, nego sta je! ;D ;D ;D Bravo! Akcijasis, akcijasis... PS: Ja u 2010. do sada, Kelvinovih 0km. Sad za Bozic javljaju 15-17 stepeni, tako da na motor obavezno, pa da i godina bude takva!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Januar 5, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Nije kratka voznja, al' da ne otvaram temu samo zbog ovog... Dok se ne vrati lepo vreme, da se malo potsetimo prosle sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas su nogice odradile u fullu ;D Ekipa na Glinari Mlader, Monster & Mua... oni su krenuli sa svojim normalnim motorima a ja sa mojim malim tenkom... za neupućene još jedna mala napomena... pošto mi je umreo relej za anlaser moj se motor pali na gurku ili na generisanje kratkog spoja na regleru sa klještima ili šrafcigerom... Prvo da jedan klip da razveselim Kepu (pošto znam da će mas' da mi vadi za ovo al aj sad) a ovako izgleda kad to radi neko ko zna kako... znači sve u svemu... neki su se vozili... Neki su orali ;D A onda je trebalo oprati motore... da nije bilo kamera siguran sam da bi nas zaposleni sa OMVa ubili za primer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Zlatibore širi svoje grane i prihvati ,,mlade,,BAJKERE.. Došlo vreme i za zimovanje, ali snega nigde. Pored šetanja, malo bazena, odlučim i da probam četvorotočkaš. Cena prava sitnica 1500 dindži za pola sata. Nema veze ne žalim. Evo par sličica... Na kvadu sam se vozao sa ćerkom... Evo i dva krataka video zapisa. Moj prvi uspon... Nije baš bio slavan, jer mi se ,,traktorčić,, ugasio na sred brda. Nigde kvačila, samo ručni menjač, a gas se dodaje palcem! http://www.youtube.com/watch?v=l3dIn8OPp0Y E ovde već jurcam... Čak sam se spustio niz ovaj kanal u šumi. Moram da kažem da je u prirodi izgledalo krajne ozbiljno, dok na snimku i nije nešto strašno... http://www.youtube.com/watch?v=n46tEBY1HDI Sve u svemu lepo iskustvo. Ovo čudo je stvarno moćno. Zanimljivo je za zabavu, ali mislim da ipak ne može da zameni motor... pozz... svim BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 11, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ih profesore, dodjes kolima do Zlatibora.... pa nije to to. ;D ;D Trebalo je da je postavis u "Najkrace voznje" , hihi. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Jes.. Al iskustvo novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Januar 11, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Smatram da deo putopisa ,,KRATKE VOŽNJE,, nije dobro ažuriran. Sve ovo liči na jedan putopis, a ne na više zasebnih. Predlažem uredniku, da ovaj deo putopisa postavi i ažuirira isto kao i ostale vožnje. Tako da čitalac prvo ima pregled vožnji, a samim time da bira ono što ga interesuje i što ga zanima. Lično smatram da pod kratkim vožnjama ima dosta zanimljivih priloga, ali retko ulazim u isti zbog jedne ne preglednosti sadržaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da jedan klip da razveselim Kepu (pošto znam da će mas' da mi vadi za ovo al aj sad) Iscedice tebe ta gomila gvodja kad je budes gurao na prolece, ne moram ja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da jedan klip da razveselim Kepu (pošto znam da će mas' da mi vadi za ovo al aj sad) Iscedice tebe ta gomila gvodja kad je budes gurao na prolece, ne moram ja ;D Mogu ti reci da me sve zivo boli... nema teretane kao livada ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan lepo, a korisno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...