stevo 58 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan podjem ja da se izduvam starim putem kuda je voz isao nekad i da obidjem neka sela na crnogorskoj strani prema grancarevu brani evo malo losa slika ali vidi se brana i taman stadoh da je slikam i da se divim prizoru kad cujem lavez pasa koji jure prema meni te pali motor i gas , ,usput divim se prirodi ovog kraja nevjerovatnim planinama i provalijama, cuvene djevojacke grede i stari grad klobuk na stijenama u daljini. onda pokret dalje ka crvenim stijenama cuvenom stanistu praistorijskog covjeka evo dve slike stena gore su i pecine u kojima su zivjeli , ali nisam ima vremena da se penjem jer je sunce przilo nemilice ,ovo je crna gora a znam sigurno da skoro svi crnogorci nikad nisu ni culi za ovo mijesto. bruka. usput staje da se divim jezeru i njegovoj tirkiznoj boji ,pauza pijem sok ali pece sunce kuvam se u opremi i psujem sto ponijeh cizme. .nastavljam dalje i gledam jezero ali u zurbi jer je vruce , pomalo stajem i slikam ,opet zurim ubi me sunce ali i gledam neodoljivu prirodu i zamalo u jezero ,sam sebi rokoh ,konju gde gledas,, nastavih laganije pa napravih pauzu i mislim kako cu sad pun gas dalje , , palim motor krecem vozim brze oko 45 kmh zadnji kraj plese a meni milina, zanosi me priroda i negledam ispred ,kad buuum trass sasuh se ko pita niz sto padoh ode volan odjednom na drugu stranu , motor mi pade na nogu uvrnuh zglob ,dodjoh sebi i ugasih motor jedva se izvukoh ispod , saltalica skroz kriva i zabila se u cizmu koju sam proklinjo maloprije usukao mi se volan tocak pravo rucke levo sranje do jaja digoh motor i vadim alat na +45 , vise mi nije do voznje vec do popravke, i tu ostah 2 h dok sve ne ispravih i onda pokret u bilecu jer mi je bila blize, ,kad ono put zatrpan odron, e u pm pokret nazad i tako citav dan do mraka . izmorih se aili ipak dodjoh kuci zadovoljan sa molo ogrebanim motorom i srecan jer nosih cizme koje sam psovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Septembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde sam ja danas bio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Septembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Moracu ovako da postavim nekoliko slicica,jer moj dial-up jedva mrda.pokusao sa image shack-om al nece Eto za pocetak od mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Septembar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prosli vikend (29-31) sam (opet) proveo u Cupriji. Naravno da sam iskoristio priliku da obidjem meni draga mesta i opet osetim onaj cuveni vlazni, kiselkasti miris korova pokraj puta u prohladno vece kasnog avgusta... Obicno je tu prvi manastir Ravanica, na ulasku u Kucajske planine... Snimano je po skoro po mraku, pa su boje malo cudne... Setaliste izmedju Senja i manastira: U subotu odlazim ka Resavici i tamo konacno pronalazim jezero, koje obicno vidim samo iz daljine: Produzujem ka Strmostenu i pored toga sto kisa preti: Policije na sve strane, mora da se vozi oprezno... Zatim, kod Race na cuvenu kafu kuvanu na ognjistu... ...i u kasno nedeljno popodne, pravac Lazarevac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Obidjoh okolinu Svilajnca i Despotovca, radi nalazenja lokacije za jedno vikend okupljanje ljubitelja i vozaca MZ motora i nadjoh ovo predivno mesto. Elem tu ce mo se okupiti, malo rostiljati itd. Izvor recice Milivke, izvor je ispravan za pice i hlaaadan U blizini je i mala pecina Isao sam samo dokle je bilo vidljivo od spolja A kako nam je bilo citacete u ponedeljak!! p.s. Pozivaju se MZ ljubitelji na druzenje Info je u podforumu MZ SVET "Obavestenja" http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13776.400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smith 11 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Negotin Prijavi odgovor kao problematičan Sa kolegom Riblovcem lagani offroad,zagrevanje za obilazak Miroca,obisli arheolosko nalaziste carska palata "Vrelo Sarkamen". Polazak iz Negotina Poznati pejzazi Ulazak u selo Onda krece lagani ofroad Dolazak na lokalitet i malo slika samog lokaliteta i okoline Eto toliko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem na post kolege Smith-a. Kratka voznja koja me je vratila u zivot posle 15-tak dana neupotrebe bajka. Divni predeli i mesana podloga ...bas je prijalo ! Nesto vise o lokalitetu koji vizuelno nije nesto ali ... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem na post kolege Smith-a. Kratka voznja koja me je vratila u zivot posle 15-tak dana neupotrebe bajka. Divni predeli i mesana podloga ...bas je prijalo ! Nesto vise o lokalitetu koji vizuelno nije nesto ali ... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD E, neces se izvuci tek tako! Vidi se na jednoj fotki da si i ti slikao. Kaci te slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se nadovezem na post kolege Smith-a. Kratka voznja koja me je vratila u zivot posle 15-tak dana neupotrebe bajka. Divni predeli i mesana podloga ...bas je prijalo ! Nesto vise o lokalitetu koji vizuelno nije nesto ali ... http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A6%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD E, neces se izvuci tek tako! Vidi se na jednoj fotki da si i ti slikao. Kaci te slike! Vidi Joseph ,Vlada je umetnicki direktor nasih voznji , dok ja onako skljocam za dokumentaciju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Septembar 6, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Ja opet isao u offroad ovaj put sa lepsom polovinom.navikavam je za sledece leto Nista strasno:nekih 15-ak min lagane voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Prekljuce se odlucih na jednu kratku turu i to do Valjeva. Od Sapca do Valjeva. Zeleo sam da testiram taj novi put za koji sam cuo da je odlicno uradjen. Istina, put je na toj deonici u 95% zavrsen sa postavljenom signalizacijom. Pravo je zadovoljstvo kretati se njime. Kao po staklu. Covek se oseca bezbednijim u saobracaju. Kada bi nam svi putevi bili takvi...Kada sam stigao u Valjevo u kome nisam duze vreme bio, posle krece voznje po samom gradu odlucih da posetim manastire Celije i Lelic. To je bila kruna samog putovanja. Na povratku svratih u jedan odlican restoran - vidikovac na kafu a i u samom Valjevu u centru grada na sendvic i jos jednu kafu, pred povratak. Put pred Valjevom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan centar Valjeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan put za manastir Ćelije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan manastir Ćelije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan predeo između manastira Ćelije i Lelić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan moja malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan manastir Lelić Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan restoran iznad Valjeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 13, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan vidikovac - Valjevo Ovim završavam kratku turu i putopis do Valjeva. Rezime: bilo je kratko ali sadržajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne (30.09.08), dan idealan za voznju. Odlucim se za solo turu do manastira Kaona blizu Valjeva. Na pola puta do tamo, od Sapca. Oko 40 km u jednom pravcu. Put perfektan, vreme idealno, plata "legla" ....idem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Kaona. Divno uredjen, mir, tisina...skoro jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan vestacko jezero... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan pogled... http://farm4.static.flickr.com/3120/2902735280_d27b90464a_o.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Septembar 30, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...