Mikeli.pg 710 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odlične fotografije , lijep djir... Tek sada sam vidio (nijesam ulazio na forum neko vrijeme zbog obaveza) da si kupio Stroma. Super je , i boja mi se sviđa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Prije par sedmica, provozasmo se od Podgorice do Budve. Na Cetinju nas je dočekala kiša , na Brajićima magla... U Budvi smo ručali u Biker klubu i kući se vratili kroz tunel Sozina predveče. Hladno i kišno vrijeme nam nije pokvarilo raspoloženje. Uživali smo u vožnji kraj mora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana, sve mi žao, zima na pragu pa koristim svaki dan za vožnju Normalno, slede slike sa Fruške Gore - uzduž i popreko. Poslednje slike su od danas Jesen je najlepša za slikanje ... My name is Bond, James Bond I Bond tj. Floyd 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa jesenja voznja, prosto mi zao sto sam svoju masinu ususkao u zimovnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa jesenja voznja, prosto mi zao sto sam svoju masinu ususkao u zimovnik. Nije jedna vožnja. Ovih dana intenzivno vozim svakog dana i provodim vreme u prirodi - Fruškoj Gori. Leti se u opremi znojim. Sada mi je prijatno na + 10. Dok mi je prijatno, vozim... Zimovnik tek kad ode u minus... Fruška Gora je posebna kada nikog ne srećeš ovih dana, ni auta ni motore pa ni šetače ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo doktore ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan dravo za voznjice,a i ti MIKELI ,cim je sa tobom i prijatelj bio,,,,ni grad da je padao nebi vam nista bilo,ha,ha,ha, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 710 Napisano Novembar 27, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan E moj druže Dejane, bili smo i do Kotora pa ću i taj putopis postaviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan cekam,cekam,,,,,nadam sa veskom.naravno,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nije odavno bilo kratkih vožnji. Evo jedne danas-Fruška Gora... http://s1261.beta.photobucket.com/user/goran65/media/DSC04975_zps33a796e9.jpg.html?sort=3&o=6 http://s1261.beta.photobucket.com/user/goran65/media/DSC04988_zpsdeda6a4b.jpg.html?sort=3&o=5 http://s1261.beta.photobucket.com/user/goran65/media/DSC05007_zps7dbdb56c.jpg.html?sort=3&o=4 http://s1261.beta.photobucket.com/user/goran65/media/DSC05024_zps05c2b78e.jpg.html?sort=3&o=2 http://s1261.beta.photobucket.com/user/goran65/media/DSC05028_zpseef9ea23.jpg.html?sort=3&o=1 Da li neko zna,u Pfotobucketu mi sa desne strane slike sve crno pa ne mogu postaviti slike na forumu kopiranjem linka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
agent007 0 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalne slike, svaka cast stvarno su profi slike. Koji fotoaparat koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Maj 2, 2013 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš kratka ali je lepa tura-današnja! Lazarevac-Mokra Gora-Višegrad-Sarajevo-Vrelo Bosne-Han Pijesak-Zvornik-Šabac-Lazarevac Zbog ovoga smo i krenuli na današnju vožnju. Ćevapi kod Želje Poznato izletište Sarajlija-Vrelo Bosne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 2, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Komsija, nije ti ova voznja bas za ovu temu. Pogledaj uvodnu poruku na rvoj strani Ajde ti jedan lep putopis, pa da ovo mrdamo odavde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 8, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ево данас је пала лепа вожња на Равну Гору,на Марковдан! Релација:Лучани-Јелен До-Средња Добриња-Горња Добриња-Гојна Гора-Прањани-Равна Гора-Чачак-Лучани. Око 130 км. Пут солидан коловозни покривач ,услови 1/3 магла,остатак сунчано време. Фотографије: Споменик 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na predlog druga da odemo i vidimo kako izgleda cvetanje uljane repice...Ako nista bar je boja vesela 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano Maj 28, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Par slika s Avalskog tornja od danas...nego morao sam da slikam iza stakla-nisu hteli da daju da se popnem na neke šipke pa iznad stakla da slikam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle posla, drug i ja otisli na Vodojazu, desetak kilometara od Kragujevca. Mala voznja ali zato prelepa priroda. Ko nije bio a zivi blizu Kragujevca nek se provoza. Do tad, evo par slika: Inace, kazu da nije dozvoljen pristup jezeru i brani. Kupanje je zabranjeno ali znam da se ljudi preko leta kupaju tamo, jezero je dobrim delom ogradjeno ali se na svakih sto metara nalaze rupe gde ljudi prolaze. Pre nekih 30ak godina je sluzilo kao rezervoar vode za pice za grad Kragujevac ali vise nema tu funkciju. (tako sam bar cuo, iskreno ne znam da li je tacno ili ne). Sve u svemu, jezerce je prelepo i definitivno ga treba posetiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Octobar 5, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Black Adder i ja smo danas obrnuli jedan krug do Kosmaja Ulaz u manastir Tresije: Spomenik na Kosmaju: Kolega Black Adder: I moja malenkost: Parkirani konjići: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 1950 Napisano Octobar 31, 2013 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: Vela Luka , HR, Stavanger, No, Dubai UAE Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda Dalmacija kad nema turista : sirimo ceste i beremo masline , a u medjuvremenu prasimo po cesti : uzivajte http://youtu.be/dVslIoAzL4o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Moja prva vožnjica posle nesreće, do Gacka i jezera Klinje, 130km. Ne smijem da gledam u motor, a ne da ga vozim, ali... Na dan vožnje, potrefio se Ilindan, dernek u Gacku, pa sam produžio do Klinja... image hosting 10mb limit picture sharing screen capture windows screenshot tool 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 1, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavim. Iduća vožnja, malo duža, bila je do Tjentišta, 180km. pc screen shot screenshot captor how do i print screen free photo hosting Sutjeska. how to take screenshots greenshot download capture software screenshot program image search Najveći otvoreni bazen na Balkanu. upload an image Kamp, super izgleda. screen capture windows Oldtajmeri :-) capture software Povratak kući. image hosting 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mostarac, slike su fantazija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Novembar 3, 2013 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zeljko. Pozdrav za coveka velikog srca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zeljko. Pozdrav za coveka velikog srca. Hvala Ivane, takođe i ako Bog da, da se ponovo vidimo što prije u zdravlju i veselju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Evo još jedna kratka vožnja, sutradan posle vožnje do Tjentišta,na poziv mog kluba TNT iz Trebinja, otišao sam na roštilj, do duše jedva, 250km. free screen capture software Ode Jaran u vodu... free screenshot software Zezanje... uploading images Vučko prešao u ... greenshot download screenshot app image upload no ads photo sharing windows 7 screenshot screen shot windows Kvalitetno proveden dan. image hosting more than 5mb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...