Nara 9 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan pisao sam i opet pisem... registrovao se novi clan Borko-Zica i pokusavamo stalno da izvrsimo prestavljenje u pod forumu za predstavljenje clanova... znam kako treba ali nema sanse... stalno prijavljuje neku gresku... hvala... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan i meni se to desavalo pa ovako odi na e-mail adresu tamo imas neke kodove za registraciju sto dobijes od foruma i imas e-mail registracija pa ih upises i onda ce funkcionirati bar je meni ako bilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko-Zica 0 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti prijatelju... uradio sam kako si rekao i uspio sam... sad je i Borko novi clan... Nara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...