Bokivr 15 Napisano Novembar 3, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha R1 rn12 Suzuki Gsxr 750 K9 Bmw Xr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna tema...planiram kupiti drz sledece sezone..ali su retki..a gledam po strani zemljama skuplji nego u srbiju da li neko zna u kakvom su stanju ona 3kom na jedan oglas iz subotice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2441 Napisano Novembar 3, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvecko 17 Napisano Decembar 5, 2014 U prolazu, 8 postova Motocikl: DRZ-400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upisem na temu drz400sm . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 9, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Lepo jarence! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvecko 17 Napisano Decembar 22, 2014 U prolazu, 8 postova Motocikl: DRZ-400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano April 18, 2017 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Kao što neki već znaju, postao sam ponosni vlasnik ovog motorčića, tačnije ''E'' modela. Posle skoro dve nedelje svakodnevnih vožnji, mogu samo da dodam uz prethodne pohvale i ja jedan ogroman plus. Ima sve što jedan motor namenjen rekreativnoj vožnji po svim vrstama off-road terena, treba da ima. Lagan, upravljiv, više nego dovoljno snažan i ko izvuče maksimum iz njega, ja mu skidam kapu, ali ne bih rekao da bilo koji rekreativac to može. Ovde na forumu sam između ostalog, pročitao da su mu mane, manja snaga, loše ogibljenje i težina. Ali nigde nisam do sada uspeo da isteram na videlo te mane, a vozio sam ga i po asfaltu i po ekstremnom terenu, preskakao stabla, isterao par potoka i nekoliko skoro vertikalnih uspona. Jeste da su vremenski uslovi bili idealni i nisam ga pentrao po stenama, ali opet kažem, za rekreativnu vožnju i ono što mi amateri koji se ne bavimo profesionalno time i ne takmičimo se, možemo i znamo, ovo je pravi motor. Ja sam se toliko saživio za ovo kratko vreme sa njim. Imam par prostih pitanja, koja će svakako možda pomoći i drugim, sadašnjim i budućim vlasnicima. Evo prvo par fotki da zašarenimo temu koja je malo stala. Naplašili su me da je ovo mali motor, pa sam mislio da ću sa svojih 190cm na njemu da izgledam kao slon na monociklu, ali to uopšte nije tako, čak je i za mene dosta visok i malo mi fali da dodirnem celim stopalom zemlju čak i u čizmama. Najpre imam pitanje u vezi merača temperature. Pošto je njegov fabrički digitalni sat crkao, stavljen mu je običan analogni koji meri samo brzinu. Znam da je rešenje da uzmem digitalni, ali nemam pojma gde bih mogao da nabavim i koji i da li postoji neka alternativa kada je merenje temperature u pitanju, jer ne bih da pregrejem motor negde. Drugo pitanje je naravno klasika, menjanje ulja i filtera. Na koliko km, koje ulje? Da li je potrebno ugraditi merač radnih sati, zbog ekstremnije off-road vožnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...