RadicM 1076 Napisano Octobar 28, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Treba za vikend da idem da pogledam neki motor vlasnik mi prvo kaze da je smanjeno godiste na carini pa mi posle kaze da nije sta da proverim da se ne zeznem pa da uzmem nesto lose.U saobracajnoj pise da je 89 ali po vlasniku je prvobitno bio 94. Motor ima papire i on ga registruje vec par godina a pre njega par likova iz njegovog mesta sad ja sam cuo da ako su isti brojevi u saobracajnoj na ramu i agregatu da je sve cisto i da nema veze ako je menjano godiste ali mi kaze komsija da opet mogu sve da provere preko tih istih brojeva da izvale koje je godiste. Da li treb da se brinem oko toga ili je to ok? Jedina razlikaje sto je prednji far malo uzi kot tog iz 89 inace sve ostalo je isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih rekao da je to cesta pojava kod nas da ga podmladjuju pri uvozu. Nekoliko ljudi znam da imaju motore sa doboshom pozadi a po godishtu bi moralo da je verzija sa diskom... Dominator, Transalp.... MIslim da ne treba da brinesh oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ja znam samo jednog čoveka koji je ostario motor, uglavnom svi podmlađuju jer ga onda skuplje prodaju. neko stavlja starije godište kad carini motor da bi manje platio dažbine ali uglavno je obrnuto. lepo ti prečešljaj internet i na osnovu izgleda motora pronađi koje bi godište mogao da bude. ako nije farban naćićeš i kolor šeme za određena godište. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 30, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Naso sam iz 89 je far napred malo uzi ali sve ostalo je isto inace izgleda da nista od tog motora idem na seto maldje kako bi lakse prodao posto nameravam da vozim jednu sezonu 125 pa onda na vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...