Čika Dule 152 Napisano Januar 14, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!!! Sad jos ostali da se izjasne o mestu skupa, pa posle kad budete imali vremena da upoznate lokaciju.. Mi ćemo to svakako da uradimo, ali očekujemo ideje i mišljenja o tome na šta treba obratiti pažnju pri pregledu lokacije i pripremi organizacije, generalno gledano. Izjašnjavanjeeee ... 'aj'mooo Lista glasi: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva 8. Vuja - Bela Crkva 9. jigoro cano - Bela Crkva 10. Zverinjak - Bela Crkva 11. Đenka - Bela Crkva 12. Scorpija - Bela Crkva 13. Mihac (MZ) - Bela Crkva 14. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva Sve je po redu , kako se ko javljao ... lista je postala nekompletna, jer je bio izostavlljen deki u nekom trenutku nepažnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Posto sad ja ispadoh sa liste evo dodajem se opet! Lista glasi: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. Čika Dule - Bela Crkva 8. Vuja - Bela Crkva 9. jigoro cano - Bela Crkva 10. Zverinjak - Bela Crkva 11. Đenka - Bela Crkva 12. Scorpija - Bela Crkva 13. Mihac (MZ) - Bela Crkva 14. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 15. Makica - Bela Crkva I koliko vidim pobedila je Bela Crkva!!! Ko proglasava pobednika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Paznju obraiti da ima ladovineeee... i da nije prepuno urista u to doba godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad Vuja 2x na spisku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 14, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posto sad ja ispadoh sa liste evo dodajem se opet! Lista glasi: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - na Jug 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10.Cika Dule - Bela Crkva 11.Scorpija - Bela Crkva 12.Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva I koliko vidim pobedila je Bela Crkva!!! Ko proglasava pobednika? Sad je spisak ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 14, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Posto sad ja ispadoh sa liste evo dodajem se opet! Ja se izvinjavam najlepše!!! Bilo je sasvim slučajno, posle kafane s drugarima. xexexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Januar 14, 2011 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @ Čika Dule Ojjj rakijo sljivovice ljuta, ja te volim jako, a ti mene rako u jarak polakooo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 14, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan @ Čika Dule Ojjj rakijo sljivovice ljuta, ja te volim jako, a ti mene rako u jarak polakooo! To treba da se tepa: Oj rakijo rako, a te volim jako! PS Mada je bilo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice skupa, zakon nalaze da bude prijavljen, mada mislim da ako se organizuje u regularnom kampu - mozda i nije potrebno, jer kampovi, hoteli, moteli i sl. sami prijavljuju boravak svojih gostiju - treba proveriti . Po meni, u onom starom drzavnom kampu na glavnom jezeru je najbolja hladovina, a i kad sam zadnji put bio tamo ( pre nekih 5 - 6 godina ) , ljudi su pekli i rostilj, i kuvali kotlice, vrteli prasice . . . i niko im nije nista branio - malo se povede racuna o bezbednosti da se nesto ne zapali i to je to. Sto se tice onog drugog - privatnog kampa, kad se ulazi u B. Crkvu sa leve strane, u to vreme hlada nije bilo uopste, imali su posadjene neke mladice, valjda su do sad i porasle. A kako je za rostiljanje - to zaista neznam , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Jednu od lokacija imali ste u nasoj temi ,,cvajtare on d roud,, ,tema mislim jos postoji,tamo su slike,opis lokacije,itd. Meni licno ne trebaju kafici,muzika,struja,voda,telefon....sto veca vukojebina,to bolje,samo mir...i da je ,,anatomski,, prilagodjena za motore i satore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan p.p.s. Picasooo tema je B.Crkva ili Golubac, odluci !! 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10.Cika Dule - Bela Crkva 11.Scorpija - Bela Crkva 12.Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 15, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bela crkva je extra,ako primate suzuki u ekipu ...... dobro do tad ko zna cime mi padne napamet da dodjem.. mogu i sapatnika da povedem,al necu da ga pojedem kao neki turbasi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan bela crkva je extra,ako primate suzuki u ekipu ...... dobro do tad ko zna cime mi padne napamet da dodjem.. mogu i sapatnika da povedem,al necu da ga pojedem kao neki turbasi Idealan saputnik: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ajd molim vas neka me neko stavi na spisak ja to bas ne umem Bela Crkva Demro.st e tu smo dvoje i demro,junior .ml isto za Belu Crkvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Pobrinuću se ja za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Evo: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10. Čika Dule - Bela Crkva 11. Scorpija - Bela Crkva 12. Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva 15. Demro.st - Bela Crkva 16. Demro.st.junior - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 15, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan veliko hvala cika dule . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 15, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Molim lepo. I svaki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Januar 15, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je odluceno Bela Crkva. Vidi se iz prilozenog. Belocrkvanski MK se zove RIP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 17, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dopuni spisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 17, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo: 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10. Čika Dule - Bela Crkva 11. Scorpija - Bela Crkva 12. Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva 15. Demro.st - Bela Crkva 16. Demro.st.junior - Bela Crkva 17.DUKI - Bela Crkva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni83 0 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10. Čika Dule - Bela Crkva 11. Scorpija - Bela Crkva 12. Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva 15. Demro.st - Bela Crkva 16. Demro.st.junior - Bela Crkva 17.DUKI - Bela Crkva 18. Dzoni - Bela Crkva Jel nam se ne gadja datum sa jos nekim velikim moto skupom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Za nas je ovo najveći godišnji skup 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Januar 17, 2011 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan 1. Drumskalisica - Bela Crkva 2. Miloshenda - Golubac 3. Picasoo - Golubac 4. Šumi - Bela Crkva 5. Vuja - Bela Crkva 6. deki - Bela Crkva 7. jigoro cano - Bela Crkva 8. Zverinjak - Bela Crkva 9. Đenka - Bela Crkva 10. Čika Dule - Bela Crkva 11. Scorpija - Bela Crkva 12. Mihac (MZ) - Bela Crkva 13. Plavi Golub(Bivolje)- Bela Crkva 14. Makica - Bela Crkva 15. Demro.st - Bela Crkva 16. Demro.st.junior - Bela Crkva 17.DUKI - Bela Crkva 18. Dzoni - Bela Crkva 13.KATAKLINGER- Golubac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...