lalajko 2021 Napisano Februar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. Evo nekih koji dolaze u obzir: 1. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003472&lang=en 15e (ima i merac dubine sare sto mi je nebitno) 2.http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002907&lang=en 33e (Made in Germany, drugi su kao i sve na ovom svetu Made in PRC) 3. http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10003902&lang=en 15e (!!) 4. http://shop.touratech.de/vehicle-equipment/technical-accessories/tools/tyre-pressure-gauge.html#!prettyPhoto 44e (ima ventil za praznjenje preduvane gume) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj metalni skroz imam ja i sve pohvale za preciznost! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ih, gde bas taj najskuplji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ih, gde bas taj najskuplji? Laki upravo meračim neki manometar al mi se ne daju tolki novci. Mora bude mali za nošenje na putu. Nije čak ni bitno da bude tačno baždaren pošto ću da ga sam uporedim sa trkaćim, važno je da uvek pokazuje isto odnosno da ne osciluje. Nekad su Lade imale sličan plastični, mehanički. Onaj digitalni mi ne uliva poverenje a sa crevom pa prevelik. Bilo na pumpama nekih mehaničkih, ko olovka, bez skazaljke već na klipu gravirana podela. Ako nešto iskopam-o obavezno da prijavimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 24, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja taj mehanicki, kao olovka. Nepouzdano. Kao i ovi po prodavnicama za 300 dinara - svaki put druga vrednost. To i jeste problem, pored pouzdanosti. Radi se o jeftinoj plastici koja se lomi po prtljagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. Evo nekih koji dolaze u obzir: to je zato što se ne " voziš " jer kada bi se " vozio " zagrijao bi gumu i automatski bi ti se tlak u gumi digao. neki koji se " voze " prije vožnje moraju ispustiti tlak za skoro 1 bar.sumljam da si gume toliko cesto mjenjao zbog tlaka a ako i jesi onda je stvarno najmanje što možeš kupiti najskupli i najbolji mjerac tlaka u gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. Evo nekih koji dolaze u obzir: to je zato što se ne " voziš " jer kada bi se " vozio " zagrijao bi gumu i automatski bi ti se tlak u gumi digao. neki koji se " voze " prije vožnje moraju ispustiti tlak za skoro 1 bar.sumljam da si gume toliko cesto mjenjao zbog tlaka a ako i jesi onda je stvarno najmanje što možeš kupiti najskupli i najbolji mjerac tlaka u gumama. Meni su gume bile stabilne preko 6 meseci, poslednja vožnja 01.01. Međutim, nakon sledećih mesec dana pao im je pritisak u garaži i na centralnom na sa nekih 2,7/2,2 na 1,7/0,8 bara, to se ne da voziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1752 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. 3. http://www.louis.de/...0003902〈=en 15e (!!) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Ovog imam ja i mogu ti reči, da ne osciluje (uvek pokazuje isto....). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Ih, gde bas taj najskuplji? Maznuo sam pasi kad je doso iz Beca! Ko je bre lud da da tolike pare za tu igracku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. 3. http://www.louis.de/...0003902&lang=en 15e (!!) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Ovog imam ja i mogu ti reči, da ne osciluje (uvek pokazuje isto....). Ovakav neki sličan ja kupio u Bgd za nekih 800 dinara i poklonio ga Peđi, radi odlično. Kakva bre mehanika, to je prevaziđeno, elektronika rulZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Februar 24, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Pa i taj elektronski sigurno ima neki mehanicki deo(senzor na primer),zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Februar 24, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. 3. http://www.louis.de/...0003902〈=en 15e (!!) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Ovog imam ja i mogu ti reči, da ne osciluje (uvek pokazuje isto....). Ovakav neki sličan ja kupio u Bgd za nekih 800 dinara i poklonio ga Peđi, radi odlično. Kakva bre mehanika, to je prevaziđeno, elektronika rulZ E sad Rajko kupi i pokloni meni, i ako mi ne treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tamburski 16 Napisano Februar 24, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: DOLOVO KOD PANCEVA Motocikl: xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno malo pitanje, kada je najbolja ponuda RICO alata na Pancevackom buvljaku da li subotom ili nedeljom ? Svakog dana sem ponedeljka kod bugara su naj bolje cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano Februar 24, 2013 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. 3. http://www.louis.de/...0003902&lang=en 15e (!!) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Ovog imam ja i mogu ti reči, da ne osciluje (uvek pokazuje isto....). Ovakav neki sličan ja kupio u Bgd za nekih 800 dinara i poklonio ga Peđi, radi odlično. Kakva bre mehanika, to je prevaziđeno, elektronika rulZ E sad Rajko kupi i pokloni meni, i ako mi ne treba. A ne mogu, nisam dobio platu (Hmmm, šta to beše plata :stabre: ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Februar 24, 2013 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Skoro svaki set guma koje sam imao na motorima sam upropastio zbog voznje sa nizim pritiskom. Zato bih voleo da u kolekciji alata imam dobar merac pritiska. 3. http://www.louis.de/...0003902〈=en 15e (!!) Sta bi ste mi vi preporucili?? Neki drugi predlog? Ovog imam ja i mogu ti reči, da ne osciluje (uvek pokazuje isto....). Ovakav neki sličan ja kupio u Bgd za nekih 800 dinara i poklonio ga Peđi, radi odlično. Kakva bre mehanika, to je prevaziđeno, elektronika rulZ E sad Rajko kupi i pokloni meni, i ako mi ne treba. Ajd i ja da stanem u red, gde ima taj osim na poklon. Ako BMW kaže da radi onda je tako. Ja sam probao da koristim Luisov sinhronizator i od tad osim prostih alatića imam skepsu prema bilo čemu zahtevnijem iz te kuće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Februar 27, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan ... sto se tice marke alata uglavnom je to chrom vanadium(kljucevi,gedore itd),fen za varenje plastike . ... Pa sad, ako je to "marka alata"!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koya 0 Napisano Jun 14, 2013 U prolazu, 10 postova Lokacija: Šid Motocikl: suzuki ts 125 erz ('83) Prijavi odgovor kao problematičan Za profi alat pogledati: http://www.galeb.com/index.php/category/alati-i-oprema/ http://www.res-trade.rs/submenu_list.php?q=alati http://www.eltec.rs/index.php Sa eltecom sam radio, i onako, zadovoljan i nezadovoljan. garancija je doživotna, al bilo je povuci potegni. uzimao Facom komplete. Od Galeba sam pazario Snap on, al' sad koliko vidim, nemaju ga. Od res trejda nešto malo nasadnih kompleta. OK. Tema je malo zamrla, al računam, nekome će koristiti. Pozdrav, i živeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod alata sada sam iz US-a dovukao nesto Crafsman alata. Najaci alat na svetu, zao mi je sto nisam mogao da ponesem nista puno. Sav alat je tezak kao djavo. Em dozivotna garancija em toliko dobar da nije realno. A jeftiniji je tamo nego kod nas neki osrednji alat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je motor 2007 godiste, alat stoji ispod sedista 5 godina i pocela je da se hvata korozija. Pokusao sam da ocistim deterdzentom, naprskao sa WD40 i u futrolu alata sam stavio kesicu silikonskih kuglica za skupljanje vlage. Medjutim, nisam uspeo lepo da ocistim alat od korozije, pa me zanima cime se to najefikasnije i najbolje cisti. Hocu da se sija kao novo i ne mrzi me da trljam pa ako neko zna neki trik za ciscenje alata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se trlja... Imas tih cudesnih tecnosti za ciscenje koliko hoces, ali iz licnog iskustva bez trljanja nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem, imam dremel sa malim tockom za poliranje. Samo me zanima koje sredstvo za ciscenje se koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koja tecnost ili pasta za poliranje hromiranih ili niklovanih delova, mislim da toga ima u prodavnicama auto kozmetike. Ali ako alat bude izlozen vlagi opet ce probiti, tako da nadji neku futrolu koja dobro dihtuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Epilog: uzeo sam "Koroskid" u farbari, sredstvo za skidanje rdje, alat se potopi par minuta u to i sva rdja otpadne. Doduse, skine i hrom (ili cime je vec galvanizovan alat), ali nije neka steta jer i ovako nije sprecilo koroziju. Vazno je da sad nema ni jedne jedine tackice rdje. Kad ponovo uhvati, potopicu alat u sredstvo i zavrsicu posao za 2 minuta. Sumnjam da bilo kakvo rucno ciscenje moze ovako dobro da resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9973 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 4475 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ja imam mnogo alata I 98% je snap-on evo dve slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Octobar 20, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan ^^ Cuo sam da je snap-on jedan od najboljih alata na svetu , jel tacno da je bas dobar posto ne znam nikoga ko ga koristi ? PS. Jel zna neko jel ima da se kupi u Srbiji ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...