mohikanac 1209 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zna neko,ili neko ko vozi yzf-a 750 da pogleda na motoru,kako se povezuju zice na bobinama (na desnoj crveno-crna i siva(2,3 cilindar)i na levoj crveno-crna i narandzasta(4,1)).Sve sam izpovezivao samo nisam siguran za te dve crno-crvene i sivu i narandzastu,jer se bojim ako sam pogresio da cu izgoreti bobine. Kad sam skidao agregat,sve bitnije stvari oko struje sam zapisivao na papir,ali kad sam somina pa ga negde zaturio . Ako znate pomaajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Miloraden- nije kod mene tako na dzek,ali hvala ti sto si se mucio da slikas. Izgleda da je kod mene neki problem pre bobina.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloraden 2 Napisano Octobar 30, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha yzf 750 r Prijavi odgovor kao problematičan crveno-bela i narandzasta------to ide na levu bobinu.una pali prvi i cetvrti. crveno-bela zuta--------ide na desnu bobinu koja pali drugi i treci....neznam kako je kod tebe ali kod mene je tako a kakvi dzekovi su kod tebe?koje godiste je tvoj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Octobar 31, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene buksne idu na bobinu bez dzeka,a yamaha je 96. Moracu nekom elektricaru na prolece da je oteram,jer mnogo mnogo elektronike tu ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...