acim 766 Napisano Octobar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=ViftIL_lpso&feature=player_embedded 21 konjska snaga pri 8000 obrtaja, rezervoar 16 litara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan enduro manje kubikaze. Jedino bi moglo dizajnerima da se prigovori. Iako je jasno da treba da pokaze srodstvo sa starijom sestrom, moglo je to i ljepse/agresivnije/privlacnije, cini mi se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh izgleda super....naravno mozda su mogli nesto da promene u odnosu na 660 al se meni i ona svidja pa nije lose ni ovako.....zao mi je sto ovako necega nema vec par godina pa da mu je sad cena malo manja.... kad smo vec kod toga da li se zna kolika ce mu okvirno biti cena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 26, 2010 (promenjeno) Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo bih ja rado vozio, samo ako nije visoka (kao xtz660) Promenio Octobar 26, 2010 član PedjaR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan enduro manje kubikaze. Jedino bi moglo dizajnerima da se prigovori. Iako je jasno da treba da pokaze srodstvo sa starijom sestrom, moglo je to i ljepse/agresivnije/privlacnije, cini mi se. Skroz si u pravu. Definitivno ruznija mladja sestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Octobar 26, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa dizajn, lep motorčić, naročito za devojčice 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 26, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Cena u Brazilu, gde su takse i porezi na motore prilično visoki, iznosi oko 5400€. Nisam siguran da li će i kada biti dostupan u Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ako je tako nesto mi to mnogo,ne zato sto ja nemam nego ako neko ima 5400 imace i 6 i nesto 7 hiljada za 660.. bzvz...a i nije samo za devojcice hehe a i da jeste vozio bih ga :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Octobar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 21ks na 8000 o/min ...zvuci kilavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3248 Napisano Octobar 26, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj malisan sladak. :lurker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Octobar 28, 2010 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Interesantan enduro manje kubikaze. Jedino bi moglo dizajnerima da se prigovori. Iako je jasno da treba da pokaze srodstvo sa starijom sestrom, moglo je to i ljepse/agresivnije/privlacnije, cini mi se. Skroz si u pravu. Definitivno ruznija mladja sestra Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Novembar 4, 2010 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Ma da se to lepo voziti. Ja se ne bih bunio. Mozda malo, kao "joj pa ne bih ja, pa ne znam.. ma dobro daj kad ste navalili!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan Baby Tenere! Ma bas simpaticno motorce I da, mislim da ce biti pik zenskoj bajkerskoj populaciji ...samo da predje baru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...