soru 4 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan BRIGISTONE BT 16, preko neke firme bt16 mogu za 240e par (nove) da uzmem,nije mi toliko do cjene,nego me zanima necije iskustvo sa tom gumom,jer cuo sam price da guma ne valja boba u sto cisto sumnjam... hvala!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je to guma,uzmi nemoj da razmisljas,i ja sam uzeo za moju staru hondu,po komadu je bilo oko120 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 27, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od najboljih ulicnih guma. Lepi extra za asvalt, ali se malo brže troše.. Ja trenutno imam na cbr bas tu gumu i do 00 je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na FZ-u imao BT 016 pa sam ih zamenio sa BT 023. Sa BT 016 nisam bio nezadovoljan ali su 023 daleko bolje. Cena za BT 023 je bila 310 € i po meni itekako vredi platiti tu razliku. Međutim, (da ti napravim sad još veću konfuziju ) drugar koji sada ima BT 023 kaže da su mu bolje bile Michelin Pilot Road2 tj. da su bile mekše i da su bolje držale podlogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na FZ-u imao BT 016 pa sam ih zamenio sa BT 023. Sa BT 016 nisam bio nezadovoljan ali su 023 daleko bolje. Cena za BT 023 je bila 310 € i po meni itekako vredi platiti tu razliku. Međutim, (da ti napravim sad još veću konfuziju ) drugar koji sada ima BT 023 kaže da su mu bolje bile Michelin Pilot Road2 tj. da su bile mekše i da su bolje držale podlogu. jbg,sad sam u neizvjesnosti,jer....dosta divljacki se vozim,drugo , za druge gume bih trebao da cekam i da idem za njih u mostar,jer su tamo sad neke akcije....recimo michelin pilot 2ct sa povracajem pdv-a i popustima dodje oko 230e par... a ovaj bt 16 mi je ovdje pred nosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Octobar 27, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Kažem ti, sa BT 016 nećeš pogrešiti ali ćeš biti mnogo srećniji sa BT 023. Pogotovo ako voziš agresivnije. S obzirom da je kraj sezone možeš natenance da tražiš gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan BT-16 je guma za super-sport motocikle ( trajnost 4-4,5k km.) odlicna je ali sam ja licno mnogo vise zadovoljan sa Michelinom 2CT i Metzelerom M-5 Interact.... BT-23 je guma za sport-touring i nikako je nebih preporucio za motocikle ® preko 750 ccm3..... duze traje.....teze pada u krivinu...moze se obarati ali bez ispucavanja iz krivine zato sto nemoze da drzi miran zadnji deo....velika sansa da zavrsite pored puta. Za putovanja odlicna.... za agresivnu voznju sa "jakim" motociklima NIKAKO. Ja sam kombinovao sa prednjom BT-16 ...malo bolje ali opet nema opustanja ruke na gasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kad se necemu nadas vazda drugacije ispadne...nekad bolje nekad gore.. bt16 prosao ,nema ih na lageru ali zato sam naisao na bt 003 ,tako da mislim da ce 003 da zadovolji "moje" potrebe i kritrijume... jos jednom hhvala svima koji su ucestvovali u ovoj temi,i naravno pzzz za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan BT-16 je guma za super-sport motocikle ( trajnost 4-4,5k km.) odlicna je ali sam ja licno mnogo vise zadovoljan sa Michelinom 2CT i Metzelerom M-5 Interact.... BT-23 je guma za sport-touring i nikako je nebih preporucio za motocikle ® preko 750 ccm3..... duze traje.....teze pada u krivinu...moze se obarati ali bez ispucavanja iz krivine zato sto nemoze da drzi miran zadnji deo....velika sansa da zavrsite pored puta. Za putovanja odlicna.... za agresivnu voznju sa "jakim" motociklima NIKAKO. Ja sam kombinovao sa prednjom BT-16 ...malo bolje ali opet nema opustanja ruke na gasu... charuga... za tebe veliki respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bt 003 kupljen.... Nadam se da ce bar biti kao moj prosli set conti race tack.... Prenosim iskustvo za koji dan,a do tada pozzz za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soru 4 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bt 003 kupljen.... Nadam se da ce bar biti kao moj prosli set conti race tack.... Prenosim iskustvo za koji dan,a do tada pozzz za sve Bt oo3 rs i nije toliko los,iako nije ljeto ne treba mu bas mnogo da se zagrije,a sto mi se najvise svidja ima mnogo oborene ivice pa se mnogo lakse motor obara u krivine....Znaci poslije nekih 500-600 km samo rijeci hvale.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...