Aussie 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ce biti "mokar" vikend.Blizina okeana,kao i u Australiji utice na vrlo ne stabilno vreme. Piloti su se vec zalili na uslove na Phillip Island-u,pa ce ovaj sastanak biti pomeren u kalendaru.Ako uslovi budu slicni,ista sudbina mozda zadesi i Estoril Neznam dali vozaci i dorna znaju ali Phillip Island tojest Melburn ima uzasnu i nepredvidljivu klimu , u jednom danu bude suncano i vruce, onda pocne vetar, pa pada kisa, pa opet bude suncano, pa se onda naoblaci.... Tako da nema veze kad je trka, i da pomere na pocetak sezone to uopste neznaci da ce biti lepo vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 29, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šaki dapa. edit: za 10 min. treninga trojica izažli na stazu, max brzina 204kmh. Potop! edit II: Gotov prvi trening. Samo jedno zabeleženo vreme. Aoyama - 2:21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Bas pada. Mislim da ce u nedelju da bude Speedboat GP u Estorilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link za gledanje nezvanicnih treninga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 29, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima: www.motogp.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ima: www.motogp.com Ajde caskom sibni mi sifru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aussie 2 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 50 postova Lokacija: Sydney Motocikl: GSXR-600 K1 Prijavi odgovor kao problematičan bwin GRANDE PREMIO DE PORTUGAL MotoGP Free Practice Nr. 1 Classification 2010 Estoril, Friday, October 29, 2010 Pos. Num. Rider Nation Team Bike Km/h Time Gap 1st/Prev. 1 7 Hiroshi AOYAMA JPN Interwetten Honda MotoGP Honda 216.1 2'21.217 71 Carlos CHECA SPA Pramac Racing Team Ducati 167.2 37'47.795 35'26.578 / 35'26.578 11 Ben SPIES USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 14 Randy DE PUNIET FRA LCR Honda MotoGP Honda 19 Alvaro BAUTISTA SPA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 26 Dani PEDROSA SPA Repsol Honda Team Honda 27 Casey STONER AUS Ducati Team Ducati 33 Marco MELANDRI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 4 Andrea DOVIZIOSO ITA Repsol Honda Team Honda 40 Hector BARBERA SPA Paginas Amarillas Aspar Ducati 41 Aleix ESPARGARO SPA Pramac Racing Team Ducati 46 Valentino ROSSI ITA Fiat Yamaha Team Yamaha 5 Colin EDWARDS USA Monster Yamaha Tech 3 Yamaha 58 Marco SIMONCELLI ITA San Carlo Honda Gresini Honda 65 Loris CAPIROSSI ITA Rizla Suzuki MotoGP Suzuki 69 Nicky HAYDEN USA Ducati Team Ducati 99 Jorge LORENZO SPA Fiat Yamaha Team Yamaha Weather Conditions: | Track Condition: Wet| Air: 19º| Humidity: 91%| Ground: 17º Records: Fastest Lap: Lap: 5 Hiroshi AOYAMA 2'21.217 106.6 Km/h Circuit Record Lap: 2009 Dani PEDROSA 1'36.937 155.3 Km/h Best Lap: 2008 Jorge LORENZO 1'35.715 157.3 Km/h Bogami brz ovaj Carlos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bogami brz ovaj Carlos Ma to je zbog testa u Mugellu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 29, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima: www.motogp.com Ajde caskom sibni mi sifru. Ne mogu, gledam ja. Pustiću ti za popodnevni trening, idem s decom u šetnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja se salio a dobicu password za live. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan shifra , citeri .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati drugog treninga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 29, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Kenan Sofuoglu četvrti na drugom treningu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 29, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kenan Sofuoglu četvrti na drugom treningu!!! Sad smo ugasili. Udaviće nas BRACO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 29, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kenan Sofuoglu četvrti na drugom treningu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 30, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal ste ukačili da su vratili dva treninga na 60 min za MotoGP zbog preskakanja prvog u Petak. Znači, kvalifikacioni trening ovog puta 60min. Evo gledam 125ice, opet je pala kiša. Ne pada trenutno tako da je relativno OK ali veliki problem pretstavljaju delovi staze sa različitim asfaltom. Padaju ko kruške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 30, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pocinje prenos FP3: http://www.fromsport.com/v-0/8/148/v-94820.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan GO GO KENANE !!! :bow: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati trećeg treninga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal ste ukačili da su vratili dva treninga na 60 min za MotoGP zbog preskakanja prvog u Petak. Znači, kvalifikacioni trening ovog puta 60min. Postavio sam tu vest ali sam zaboravio da je prenesem na forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 30, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da staviš link na vesti u potpisu ispod ovih HRC fotografija. Tamo gde BRACO-u piše ono iz G.Venca (L. Mikrokozma? - ne sećam se više). U boji masno da se vidi. Ili da s vremena na vreme kažeš da ima novih vesti tamo i postaviš link. I u drugom slu- čaju ovaj premanentni link ne bi bio na odmet. Da ne bi sve postavljao i ovde i tamo. A members kad nešto saznaju postave ovde pa nije ni bitno da li se ponavlja ovde i u vestima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5325 Napisano Octobar 30, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi, jel gledate ovo?! Ovoliko padova u životu nisam video. Na svaki minut. Pola sam ih video uživo. Mislim da ih je više od pola već palo a nije još ni pola sesije prošlo. Pičvajz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan @'to crank gorski vjenac (o Vladii Danilu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 30, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da treba da staviš link na vesti u potpisu ispod ovih HRC fotografija. Tamo gde BRACO-u piše ono iz G.Venca (L. Mikrokozma? - ne sećam se više). U boji masno da se vidi. Ili da s vremena na vreme kažeš da ima novih vesti tamo i postaviš link. I u drugom slu- čaju ovaj premanentni link ne bi bio na odmet. Da ne bi sve postavljao i ovde i tamo. A members kad nešto saznaju postave ovde pa nije ni bitno da li se ponavlja ovde i u vestima. Dobre ideje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 30, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kenan je izjavio da nije lose s obzirom da je prvi put na ovom motoru i cini mi se i na ovoj stazi , ali zato kaze u Valensiji ce da goriii , malo je i klizao danas na treningu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...