Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise Hayabusa je gutala izduvne gasove 1000-ke. To se desilo na trkama ubrzanja na moto skupu u Sremskoj Mitrovici. Vozac GSX1000 Djoka, koji je i pobednik u klasi 1000. \:D/ :prayer: :supz: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 7, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise Hayabusa je gutala izduvne gasove 1000-ke. To se desilo na trkama ubrzanja na moto skupu u Sremskoj Mitrovici.Vozac GSX1000 Djoka' date=' koji je i pobednik u klasi 1000. \:D/ :prayer: :supz: :redflag:[/quote'] 400m u SM je dokaz da boj ne bije svijetlo oružje veæ srce u junaka i to nema veze ni sa Hayabusom, ni sa ZZR 1400 Kawom što su gutale izduvne gasove hiljadarki :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ja vozio Hayabusu ja vise nikad ne bi izasao na ulicu. :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 7, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ja vozio Hayabusu ja vise nikad ne bi izasao na ulicu. :oops: Mlad si, ima vremena... :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeeeeeeeeeee da ima jos mnoooooogo mnoooogo vremena!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Chekajte a sto ovo ne bi bilo istinito, 1000arka je startnija i ko zna shta je josh imala od nabudzene opreme....tako da nista me ne chudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, a da je bilo potezanje od 250 km/h pa gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadarka je za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to je prvi deo price, a drugi da su nakon trke, nesluzbeno ponovo startovali taj K5 i Hayabusa, samo sto je Busu vozio Bobancic. Oduvao ga je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa naravno da je gsxr 1000 startniji i brži od hajabuse, pa jaèi je 10-ak konja i lakši 20-ak kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan busa je oduvala k5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise Hayabusa je gutala izduvne gasove 1000-ke. To se desilo na trkama ubrzanja na moto skupu u Sremskoj Mitrovici.Vozac GSX1000 Djoka' date=' koji je i pobednik u klasi 1000. \:D/ :prayer: :supz: :redflag:[/quote'] 400m u SM je dokaz da boj ne bije svijetlo oružje veæ srce u junaka i to nema veze ni sa Hayabusom, ni sa ZZR 1400 Kawom što su gutale izduvne gasove hiljadarki :roll: Da malo pojasnimo šta se dešavalo u SM.Pušile su dvije Kawe ZZR 1400 i jedna Busa,ali morate još nešto znati : STAZA NIJE BILA ( uobièajenih ) 402 METRA,NEGO NEGDJE OKO 300.Vjerovatno bi na dužoj stazi jaèe mašine dokazale superiornost.Žao mi je što im se nisam pridružio,nego su mi,po obièaju,"podvalili" da budem starter. Nakon trke,NESLUŽBENO,Busa je ( sa drugim vozaèem) oduvala pobjednika ( u pravu si Dex BOJ NE BIJE.....),mada ne tvrdim da bi tako bilo i u zvaniènoj trci,ali bilo je što je bilo.ÈESTITAM POBJEDNIKU :prayer: ,odlièno je vozio sve trke. Ja sam onaj što je "skakao" ispred takmièara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan A ti si pokusavao da poletis. :biker: :bouncefire: :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Busa je startnija zbog duzeg rastojanja medju tockovima (htjedoh da kazem medjuosovinskog), samo je treba znati startovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pravimo potezanje na 300 metara. Da malo i junaci dodju do izrazaja. Mada je prosle godine bilo frapantno kako je covek sa 10-kom, KAWOM, uz svo moguce proklizavanje i sitna dizanja, oduvavao sve zivo i na toj distanci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pravimo potezanje na 300 metara. Da malo i junaci dodju do izrazaja.Mada je prosle godine bilo frapantno kako je covek sa 10-kom' date=' KAWOM, uz svo moguce proklizavanje i sitna dizanja, oduvavao sve zivo i na toj distanci.[/quote'] To ti je barazere OFF. Tema su Suzukiji. Ne mogu da verujem da ti kawa ne placa nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pravimo potezanje na 300 metara. Da malo i junaci dodju do izrazaja.Mada je prosle godine bilo frapantno kako je covek sa 10-kom' date=' KAWOM, uz svo moguce proklizavanje i sitna dizanja, oduvavao sve zivo i na toj distanci.[/quote'] To ti je barazere OFF. Tema su Suzukiji. Ne mogu da verujem da ti kawa ne placa nista. Ni ja barazere. :shock: A toliki staz imam. :evil: Moram im opet natrljati nos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 12, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zato i pravimo potezanje na 300 metara. Da malo i junaci dodju do izrazaja.Mada je prosle godine bilo frapantno kako je covek sa 10-kom' date=' KAWOM, uz svo moguce proklizavanje i sitna dizanja, oduvavao sve zivo i na toj distanci.[/quote'] To ti je barazere OFF. Tema su Suzukiji. Ne mogu da verujem da ti kawa ne placa nista. Ni ja barazere. :shock: A toliki staz imam. :evil: Moram im opet natrljati nos. Nisi se sjetio da kažeš da je dvanaestica sa "malim" Radukiæem tukla sve živo par godina za redom.Možda bi te onda stavili na platnu listu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan GSX 1000 protiv Hayabuse 1300 nema nikakve sanse ni na parkingu, a kamo li na stazi. Jedina mana Hayabuse je sto ima toliko snage i bez bilo kakve dorade, da trazi veoma iskusne i srcane vozace koji mogu pravilno rasporediti snagu azdaje, bez toga ne vredi mnogo. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merlin031 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 5 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je tamo i PIVA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 26, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Busa i Gixer su dva potpuno razlicito koncipovana motorcikla. Oba u stok verziji mogu savladati 402 metra za manje od 10 sekundi. Razlika je tako mala da rezultat bukvalno zavisi od vozaca. Na zatvorenoj stazi Gixer uz priblizne vozace ima veliku prednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Jun 1, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Djole je pobedio u klasi 600 a mali Bane u klasi 1000 je oderao busu koju je vozio isi onaj Djole koji je dominirao u 600. i tada je bane BEZOBRAZNO PROZVAO mog druga Bobana Zriku koji mu je ,OBJASNIO" kako to moj drugar Bane zikin ume da kaze kada neko nekoga ODERE ali ovog puta je na njegovu zalost njemu OBAJSNJENO ! ovo Bobanovo OBJASNJENJE je bilo posle trke ubrzanja bez kvalifikacija ! VELIKI POZDRAV BOBANU majstoru desne rucice volana !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Jun 20, 2007 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A Boban je vec dve godime zvanicno pecaros. Sta mislis da je jos malo vezbao i da je uvozan ?! Mogao bi i nekom Hondom da poteze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Jun 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A Boban je vec dve godime zvanicno pecaros. Sta mislis da je jos malo vezbao i da je uvozan ?! Mogao bi i nekom Hondom da poteze. Ufff,grubo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...