Rade koenig 1052 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Toga nikad viska :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i Aleks. Covek skinuo diskoteku sa skutera. Greh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Maj 14, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan :-DTražim da kupim ali mi se ne uzima "Kinez"...Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigla cirada, magare konačno pokriveno da ne nazebe :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 21, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i Aleks. Covek skinuo diskoteku sa skutera. Greh!Ja mu rekao da ne skida... Svaka vožnja, po 20kinti pesma po izboru (pokretni džubox) i eto vožnje za skoro džabe Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kad bi izbor pesama bio dobar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 21, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada nije imao ukus za muziku Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 21, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slušao sam par puta radio u krkljancu po gradu, ovima iz kola ništa nije jasno bilo kad krene Kontra kviz odakle se čuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nam je to brat Alex upravo otkrio svoj muzicki pravac ? :-) Tdi radio :-) Inace ugradjujem muziku u moj skuter :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Maj 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom TDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, imam par guma koje skidoh sa satelisa, nisu krpljene niti ispucale, matore sa dobrom sarom! Michelin gold standard, 150/70/R14 i 120/70/R14. Ustupio bih ako nekome treba da izgura sezonu Slikacu kada na plac odem, za jedno sat/dva... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22090 Napisano Avgust 7, 2019 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika...Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, N.F.S. said: Drustvo, imam par guma koje skidoh sa satelisa, nisu krpljene niti ispucale, matore sa dobrom sarom! Michelin gold standard, 150/70/R14 i 120/70/R14. Ustupio bih ako nekome treba da izgura sezonu Slikacu kada na plac odem, za jedno sat/dva... Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 157 Napisano Avgust 7, 2019 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na gestu @N.F.S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 30, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravi biker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Ivan i živim u Kraljevu. Trenutno vozim Yamahu T Max 500 i ponosan sam vlasnik istog. To mi je drugi t max po redu, a pre 10 godina od maxi skutera imao sam yamahu majesty 250 dx. Imam 41 godinu i obožavam putovanja, druženje, muziku ... Drago mi je da postoji ovakav forum gde se sve to može spojiti u jedno. Radujem se dobrom druženju, upoznavanju novih ljudi i nadam se dobrim putovanjima. Veliki pozz od mene za sve ljubitelje 2 točka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Ljuka said: Zovem se Ivan i živim u Kraljevu. Trenutno vozim Yamahu T Max 500 i ponosan sam vlasnik istog. To mi je drugi t max po redu, a pre 10 godina od maxi skutera imao sam yamahu majesty 250 dx. Imam 41 godinu i obožavam putovanja, druženje, muziku ... Drago mi je da postoji ovakav forum gde se sve to može spojiti u jedno. Radujem se dobrom druženju, upoznavanju novih ljudi i nadam se dobrim putovanjima. Veliki pozz od mene za sve ljubitelje 2 točka. Turi neku sliku, nece se ljutimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Novembar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan @Ljuka Добродошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Žuti je predhodna ljubav a plavo-siva sadasnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2994 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao komšija. Puno lepih iskustava ovde i u vožnji ti želim.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4824 Napisano Novembar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice. Odlicna ti je makina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Novembar 5, 2019 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, alexanto said: Dobrodosao na ove stranice. Odlicna ti je makina Hvala puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Novembar 5, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Satelis said: Dobrodosao na ove stranice Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuka 12 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 18 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha T Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Bokes said: Dobro došao komšija. Puno lepih iskustava ovde i u vožnji ti želim. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Pa gde si gradski ja celo leto po fb kukam i apelulem na ljude sa maksi skuterima da se skupimo da se vozimo i nigde nikog. Ali sad menjamo stvari. Ima ja na fb stranu za yamahu t max ali se odnosi i na ostale maksi skutere https://www.facebook.com/groups/2520255474859923/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...