Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo do Babine reke.Ujutru se nadjemo,pa ako bas ne mozete daleko,napravicemo neki kompromis. U 9 krecemo,znaci budite ranije na komandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan evo sad sam dosao sa svadbe, mi ujutru palimo za Zg , neka ceka baba... u svakom slucaj ako se ide zelim srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao u neku kracu rutu..tipa do mladenovca i nazad.......sednemo u mladenovcu na klopu.....i vratimo se....moze i do kosmaja.... kwazi, nije to tako daleko idi i uzivaj i prepusti se momentu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan oce li biti neka organizacija za voznju ovih dana da uhvatimo jos malo ovog lepog vremena??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 5, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vecina raje je slobodna vikendom.....a za vikend najavili kisurinu i ladovinu...jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Octobar 5, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Da da.. Za vikend katastrofa pljuskovi i ladnooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro de, nije ni to zadnji vikend pred sneg i minus... Ja bih mogao sledeću nedelju - ovaj vikend imam građevinskih radova na mojoj ostareloj kući. A garant će biti i lepše vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 5, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Nista onda, lepo svi na mobu kod Alexanta da pomognemo coveku da "restaurira" kucu. I svi srecni zbog voznje, a Alexanto zbog kuce. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ok ondak sledeci vikend da organizujemo neki djir po srbiji :-))):care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 5, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se pridruzio u voznjici, sada kada je stavljen novi dugo ocekivani Suzuki OEM kais i kvacilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pošto se ekipa lagano već formira, da polako dogovaramo gde se điramo. Možda je pravo vreme da konačno posetimo i čuveni Rajac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 5, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Može Rajac.......uspomene iz vojske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan a gde se nalazi Rajac, kod Cacka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Octobar 5, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu u skorije vreme nesto menjali onda je u okolini Ljiga, 10ak km dalje. Gledam ovde u skuter caffe-u, a i u ostalim temama, ovi Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan moze rajac moze i goc ,nadam se da cu taj vikend biti slobodan a i blizu mi je pa racunajte i mene :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 6, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu u skorije vreme nesto menjali onda je u okolini Ljiga, 10ak km dalje. Gledam ovde u skuter caffe-u, a i u ostalim temama, ovi Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno Nije problem Sremci ce da naprave dvodnevnu ekskurziju ako treba dalje da se pegla... samo dajte predlog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisu u skorije vreme nesto menjali onda je u okolini Ljiga, 10ak km dalje. Gledam ovde u skuter caffe-u, a i u ostalim temama, ovi Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno ja znam da moja vodenica nikad ne navodi na Vojvodinu (zbog ove 3-4 zajebate krivine ) a što se ostalih tura tiče, pored dobrog raspoloženja (što mi ne manjka) mi još samo treba smer, dobro društvo i lepe krivine...koliko god daleko bile! MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan A mozemo i do Viminaciuma, nikad bio. A moze i Mokra gora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Beogradjani i Vojvodjani samo steluju da njima bude na ruku. Cik da neko kaze, ajde skup na Ovcaru ili na Gocu ili ..... bezobrazno Ajde i ja da se uključim u ovu veselu prepisku.....Ja koliko se sećam ratnih priča čika Motor-chea i njegovih putešestvija neka pećina sa klopom je u tvom (Ivanjičkom kraju) al se plašim da to možemo da organizujemo tek sledeće sezone ali da znaš da se pripremamo...Da se slikamo pored tog vetropira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Na rajcu nikada nisam bio tako da bi bilo lepo da ga obidjemo,a sto se tice daljine ne pravim problem nikada samo da drustvo bude ok i da se lepo druzimo i svi hvala bogu zivi i zdravi stignemo kuci :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 6, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Računajte i na mene !!!!! Valjda će Bugi uspeti da izvuče 115 kg. uz Rajac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Octobar 6, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan zbog ove 3-4 zajebate krivine Nema vise klope kod pecine, ako mislimo na istu. Sem ako je u pitanju jos Potpecka pecina, tu ima. A moze ovde bilo gde, nego ja bih voleo da budem i ja na skuteru na tom nekom druzenju. Pozajmicu od drugara za taj jedan dan. Divcibare mu dodju centar koji od prilike svima isto udaljen. Skpljajte predloge, ja cu pratiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle evo ovako...Išli smo na maxi vožnju do vodopada Lisine. Iako sam isti obišao dva meseca ranije, učestvovao sam u vožnji sa suprugom i taj dan prešao 560 km. Sledeću vožnju smo organizovali do Sunčene doline i taj dan sam prešao 450 km. Mislim da je to sve samo ne blizu... MAXI susret sam organizovao kod sebe kući jer je nelogično da ga pravim u Nišu ili Leskovcu. Par puta je spominjan Rajac pa sam dao predlog. Ako je dogovor Divčibare - nema problema. Ako ima još predloga - ja se slažem ako tu destinaciju mogu da odvozam za jedan dan, znači do 600 km. Uzmite u obzir da su dani dobrano kraći nego letos. MAXI pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan moze rajac moze i goc ,nadam se da cu taj vikend biti slobodan a i blizu mi je pa racunajte i mene :moto3: el mogu i ja???? racunajte mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan nadjite sredinu....i kraj..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...