nolezmaj 177 Napisano Avgust 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel to beše dupli ražanj, kada prase vrte iznad jagnjeta, pa se mast cedi po jagi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan nista od PRAGNJETINE Jbg kad ti nisam usput za more... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ja sam ponosni vlasnik yamahe majesty 250 2001. (noviji model). Da li neko moze da mi preporuci nekog normalnog majstora za motor? Hvala unapred Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav djile i dobrodošao! U vezi majstora... Nalaziš se pod: a - u Subotici ili Somboru, b - u Beogradu ili Pančevu, c - u Nišu ili Vranju... ...što u vezi preporuke majstora ili servisa - složićeš se, nije baš zanemarljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Avgust 13, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Alexanto. Ne rekoh sve do kraja ja sam iz Bg-a. Zivim na Banovom brdu. Posto sam promenio 3 majstora, znam sta je skup i dobar, jeftin i los, i umeren sa cenom a ne zadovoljavajuci. Mislim da li zaista postoji neko ko je normalan sa cenama ko nece da te bukvalno pokrade, da te ubedjuje da ti crklo svasta nesto i da oguli kozu sa ledja, znaci neki korektan majstor sa solidnim znanjem koji hleb zaradjuje posteno. Hvala unapred na ljubaznosti i odgovoru. P.S. skinuo sam sa foruma sve majstore, neki su hvaljeni, a neki ne. Voleo bi neku garanciju za ono sto se uradi. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Avgust 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje za sve.. Ima li neko na prodaju ili zna nekog ko prodaje auspuh za maxi scooter od 250ccm? Nesto kao Leo Vince 4road ili slicno.. Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 15, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan imam burgmana na prodaju sa tim auspuhom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos89 25 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Krusevac-Beograd Motocikl: Malaguti Madison Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav svim vlasnicima maksi skutera. Vozim Medisona i interesuje me da li neko od vas ima iskustva sa svetlima, posto su mu ocajna, do te mere da zamaraju oci u tomu nocne voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Avgust 16, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, taj model je poznat po lošim farovima... Možda ti pomogne ugradnja nekog od HID kompleta za motore, nisu skupi, samo neko stručan to da ti uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasa12 25 Napisano Avgust 16, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: sarajevo Motocikl: Honda VTR 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao u svijet madisona...nije da su ocajni nego su katastrofa..xenone ako stavis i sto bi preporucio dobot ces malo bolju vidljivost nije malo nego znatno bolju..a imas i drugo rijesenje kupiti druge farove..kvalitetnije i bolje..al je to puno para..zato stavi xenon i bit ces zadovoljan..al samo uzmi Bi xenon i dugo i kratko.. nadam se da sam sta pomogao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan pozz maxovci ja se vratio iz cg sa 1200km u plusu ,masina nije stucnula, sve je bilo super.4l prosek potrosnje ... par slicica sa putesestvija :moto3: video sam dosta motorasa na putu i svima se uredno javljao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 17, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta??zar si mislio da ces da se provuces sa nekoliko slika???ocemo text??rutu??slike??objasnjenje...drugim recima putopis!!!!! i bilo je tu jos mesta za stvari, da ti iskreno kazem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za maxi putnike! Ajd' sad meći fotke u Scooter Traveling da nam curi voda na usta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bice,bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan MAXI pozdrav svima, evo i ja da se cekiram da sam stigao sa mora i 1497k plus, znam da ce da krenu prozivke za slike ali se strpite dan dva i eto ih... pitanje za Alexanta: da li mogu neki filmici voznjice iz morace, i mnogih drugih lepih predela da se stave preo fodija (u koji se kunem)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan pozz maxovci ja se vratio iz cg sa 1200km u plusu ,masina nije stucnula, sve je bilo super.4l prosek potrosnje ... par slicica sa putesestvija :moto3: video sam dosta motorasa na putu i svima se uredno javljao NeCi prijatelju, onaj silver sto ti se javio kod BU2 sam bio ja, ali NeCi je bio ocharan morem pa nije stigao da otpozdravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za Alexanta: da li mogu neki filmici voznjice iz morace, i mnogih drugih lepih predela da se stave preo fodija (u koji se kunem)? Za filmiće češ ipak morati da koristiš You Tube, Vimeo ili neki treći način. Fodi Frubar je nažalost samo za slike. Drago mi je da ste se lepo proveli i provozali. Malo je falilo da Bilja i ja spucamo sutra dole Atlanticom za vikend ali mislim da će to ipak biti od 9. do 11. septembra, da proslavimo 14. godina braka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Avgust 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan pozz maxovci ja se vratio iz cg sa 1200km u plusu ,masina nije stucnula, sve je bilo super.4l prosek potrosnje ... par slicica sa putesestvija :moto3: video sam dosta motorasa na putu i svima se uredno javljao NeCi prijatelju, onaj silver sto ti se javio kod BU2 sam bio ja, ali NeCi je bio ocharan morem pa nije stigao da otpozdravi ako mi verujes razmisljao sam dal si ti u par situacija, bas kod budve na uzbrdici nekoj sam video vinga i jos neki skut, imao si br sto nisi zvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan kao sto sam obecao slike su u scooter travelingu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre pa sad mi krenule baleee... Ja treba da idem na more u sredu pa se tako razmisljam da krenem motorom.. Jedino sto me odvraca jeste sto mi je zena vec tamo sa dosta prtljaga.. auuu sto mi je ciniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Avgust 22, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno šta se premišljaš... Koji moj si onda kupovao tu aždaju ako se misliš da li da "strčiš" do mora sa njim. Jebeš prtljag - pošalji busom ono što ne poneseš. Znači, natankuj burgera i samo lagano - pun gas dole. A kad se vrneš, stavi fotke da balimo natenane... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije jasno šta se premišljaš... Koji moj si onda kupovao tu aždaju ako se misliš da li da "strčiš" do mora sa njim. Jebeš prtljag - pošalji busom ono što ne poneseš. Znači, natankuj burgera i samo lagano - pun gas dole. A kad se vrneš, stavi fotke da balimo natenane... uzeo si mi vise reci iz usta, idi ti majorsoule uzivaj a prtljag posalji autobusom (samo nemoj da zaboravis dragoj kacigu)... put je skroz extra od Ljiga, a tek dole kad vidis sve one guzve a ti samo frrrrrrrr frrrrrrrrr, pa ajmo malo na ovu plazu ajmo sutra na onu i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan aleksanto: posto sam se udao na Banovom Brdu vecina slika sa nekih putovanja kojih i nemam bas mnogo su mi u drugom kompu a nikako da ih prebacim, obecavam da cu uskoro da ih uzmem i prikazem neke od tih putovanja ovde na sajtu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre pa sad mi krenule baleee... Ja treba da idem na more u sredu pa se tako razmisljam da krenem motorom.. Jedino sto me odvraca jeste sto mi je zena vec tamo sa dosta prtljaga.. auuu sto mi je ciniti nesto se razmisljam, zena ti je otisla tamo busem i tako je verovatno i planirala da se vrati, iznenadi je i pojavi se sa kocijom koja je vraca kuci kao princezu...(samo ako ti nije i dete tamo :'( ) isflesirace najstrasnije... MAXI pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 29, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan znaci ponekad mi je zao sto nemam naviku da nosim foto aparat i da slikam mesta koja obidjem motorom :jok: svaka cast clanovim kluba na prelepim tekstovima i osvojenim predelima...:care: hoce li biti uskoro neke zajednicke :moto3: i naravno usput neke PRAGNJETINE :nanana:??? MAXI POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...