motor_che 417 Napisano Avgust 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, drugovi i saborci .... Sad vidite šta možete očekivati od drugara kad kupite najlepši motor u družini .... najlepsi je al "CIGANIN" :zvizduk: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4989 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za veselu ekipu od Antonica iz Banja Luke. Put od Doboja do B Luke odlican sa sjajnim krivinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za veselu ekipu od Antonica iz Banja Luke. Put od Doboja do B Luke odlican sa sjajnim krivinama Ako budes imao slobodnog vremena, javi se da se upoznamo, provozamo i nesto da i . Bilo bi mi zadovoljstvo. Ja sam od BL 50-tak KM. 065/659-601 Kneza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci dragi, konačno sam se rešio da sredim krš u stanu, pa mi je ovaj kompjuterski sto višak. Iz priloženog se vidi za šta mi je inače zadnjih 5 godina služio Ako je nekome potreban neka se javi. Pomoć pri rasklapanju i utovaru zagarantovana + Da ne bude eventualne zabune... ...POKLANJAM GA ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Baba kaze da bi joj bio dobar da trebi suljpa,ima taj ergonomski polozaj :D ,salim se,ima bakutica svoje iskonske metode . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ces sa svim tim stvarima kad poklonis sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Radim na tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sa radošću objavljujem da gorepomenuta metalno-drvena sprava, od 2000-te na ovamo poznatija kao kompjuterski sto ide u ruke mladog Bugimana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 30, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna na kakve je sve bludne radnje izvodio na tom stolu .... lep gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 30, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Волео је да га вежу за њега па да га бичују !!! Али откад је био на Светој Гори преобратио се и постао нормалан!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 30, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan poznat mi taj durbin sa stola.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da ćeš provaliti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Avgust 31, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da zamislim sta sta vas dva perverta gledali kroz durbin, sprat nize susedne zgrade 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 31, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan perverzijeeeee.... pa ja zivim preko puta bazena.......sve te maloletnice....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Avgust 31, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije djule takav :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Само да вас обавестимо да је део екипе МСЦ у саставу Лаки,Мишке,Марина и ја ...успешно стигли у Темишвар!!! :-) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izbaciće te ako budeš turirao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 1, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Истурирасмо га Лаки и ја прописно цео дан поготово на граници!!! и нико ништа!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 1, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Rumuni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Moje skromno misljenje,sto se tice nocnih voznji,sezona moze da se zatvori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa Rumuni.. Они видели два иста мотора са сличним ауспусима па помислили да то тако треба да се чује :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 5, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dali još nekome, ali meni kad zatvorim oči još uvek svetluca ..... VOZITE PREHITRO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 6, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaha da! a prehitro je sve više od 50kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Био брат Румба на кафи у НС ...дружење као и увек са њим!!! Мало смо обилазили новосадске кафиће ... а друштво су нам правили Скохајм и његова малена ћеркица Хана!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Septembar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ko je omladinac sa slike :D ? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...