Alexa90 11597 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj topić liči na ovaj što je kod mene Javi za tačan dan i vreme i eto me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo urucio kljuceve makine drugom vlasniku. Ode, doduse ne tako daleko par ulica od mene. Vec mi nedostaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo urucio kljuceve makine drugom vlasniku. Ode, doduse ne tako daleko par ulica od mene. Vec mi nedostaje... Jel vijas nesto drugo ili . . .? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vijaće on jedino stjuardese po American Airlines-u 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 13, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy dade odgovor. Mozda padne nesto pri kraju sezone, ali realnija je prica za sledecu godinu da cu biti spreman. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Inače teča Dare je i danas bio vredan.. ( u pauzama krađe ključeva od motora ) i spremio za drugare malko kabala i priključaka crvenih za devojčice i crnih za dečake 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 13, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Inače teča Dare je i danas bio vredan.. ( u pauzama krađe ključeva od motora ) i spremio za drugare malko kabala i priključaka crvenih za devojčice i crnih za dečake Ja vise ne verujem ni Daretu a ni onom Culletu....prilikom serviZa skuat od pre par dana tako su me nalozili da sam 'tedo' d' umrem.... Resio sam da im vratim duplo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Maj 14, 2013 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bilo gotovo da zovemo Popa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Puno toplih pozdrava iz našeg toplog Leskovca Sent from Tadžikistan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lazes da ste stigli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A mislili smo da je ovo urbani mit.... Sent from Tadžikistan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte '' gornje '' da zapostavite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 15, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Montirana roraaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11597 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro, do je bug do Beautiful Widgets-a, ja sam ga obrisao. Skini sa Marketa W2U, samo to ukucaj. Radi bez greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E moji drugari pokajao sam se kao nikad sto sam prodao yamahu i sad se mucim sa ovim mojim cudom, sad cu da ga dam bud zasto pa da mi pomognete da nadjem neki posteni skuter naravno maxi moze i odmah ako imate nekog da ima neki skuter da mu je visak i da hoce da ga da na rate tipa desetog u mesecu dobije 50eur a 25-og u mesecu jos 100eur sto mu dodje po 150 eur mesecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11597 Napisano Maj 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4370 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al ne vredi tebi govoriti, lepo sam ti govorio nemoj da prodaješ - ne vredi 'oće on MOTOR! E ko te yebe sad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e valaj ko J... kad sam konj konjasti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari, evo da se pohvalim. Od juce sam postao ponosni vlasnik Yamaha Majesty 400. Prva registracija je 04/2006g i uvezao sam je iz SLO. Posjeduje sve racune i servisnu knjizicu i kupio sam je od drugog vlasnika. Presla je 28000km.Vec sam sa njom presao oko 300km ( dovezao sam je iz SLO) i prvi su utisci dobri. Osmijeh sve govori. :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno u zdravlju da ga vozis i da te sluzi dugooo i srecno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odličan izbor! Neka te služi kako si zamislio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Maj 16, 2013 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan knezo daj jos koju slicicu, lepo izgleda i srecno na drumovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan knezo daj jos koju slicicu, lepo izgleda i srecno na drumovima! Cim uslikam, stavljam slike na forumu. Ova je slikana odmah posle kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A sto sam ja merio i premeravao atlantika a ti sad predje u drugi tabor, ne moze to tako Neka te sluzi dobro i puno sigurnih kilometara da napravis sa njim. I sam sam razmisljao o njemu pre nego sto sam kupio ovo sokocalo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao motor danas bacam se u potragu za maxi skuterom do 1000eur pa ako znate da ima neki javnite Inace Alexanta vidovitu zorku pozdravljam i ostvaruje se njegovo prorocanstvo kad mi je rekao da mogu da kupim bilo koji motor da cu se uvek vratiti na skuter jer ga voze specificni ljudi velikog srca imam 500 eur kesa i ostatak moze na rate po 100-150eur mesecno 10-tog u mesecu 50 eur 25-og u mesec :lol:u 100eur i tako dok ne otplatim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi kakav je bet&win 250 2001 imam ga za solidne pare kaze covek nesto lupka i treba karbovi da se nasteluju, uradjena generalna kompletna pre 7000km ima sve stare delove da mi pokaze koje je zamenio,650 eur je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...