alexanto 5057 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti misliš da moja draga nikad samnom nije bila na sajmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan razmisljao sam se da li da pisem ili ne ali ipak resih da napisem koji red. elem pre neki dan cetvrtak bese sam bio na adi prva ovogodisnja voznja i resih malo da istrcim koji krug ostavim u plavusi (korpi) dokumenta i novcan i odem. posle 40 tak min se vracam presvlacim otvaram korpu sve pakujem i odlazim. u povratku svracam kod frizera i da platim eto iznenadjenja nema para u novcaniku. e sada znam da sam kada sam krenuo od kuce imao pare 2 crvene nigde nisam svracao pa mi je zakljucak pao na to da je neko otvorio korpu uzeo pare vratio novcanim i otisao > meni i dalje ovo zvuci neverovatno (nema tragova nekog obijanja) ali to je jedino resenje. pa cisto da upozorim raju da se pazi i vrednosti nikako ne u motor. P.S. i bus plus mi je nestao :zbunjen: :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan ako neko planira na moto passion neka se javi da se organizujemo... Idem i ja. Ionako planiram da kupim novi slem pa da mi pomognete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ima vec interesenata pa cemo da se dogovorimo oko datuma i ostalog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Mart 4, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Stigao je sajam, stigao je sajam... uzo sam od Pere neke pare na zajam.... banditosi planirajte me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan И мене!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan I tako nakon 5 godina parkiranja skutera kojekuda, nocas se dosetio neko i ojadio me za givi kofer i u njem kaciga, moje pravljene zastitne nogavice i jakna neka... Zadnje mu bilo!!! Valjda za sve postoji prvi put... bas sam se smorio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu i ja sa vama na sajam. A vezano za kradju,procitajte temu: ukraden kadet kocka,mislim da je u odeljku motoristi na drumu. Mnogo se smorim kad citam ovakve stvari,a drzacu motor nocu ispre zgrade. U petak idem kod Arakisa da mi ugradi alarm,imam abus lanac,ceradu,video nadzor. Pa majku mu,valjda ga nece dirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan I tako nakon 5 godina parkiranja skutera kojekuda, nocas se dosetio neko i ojadio me za givi kofer i u njem kaciga, moje pravljene zastitne nogavice i jakna neka... Zadnje mu bilo!!! Valjda za sve postoji prvi put... bas sam se smorio iz tog razloga je i sada meni frka da ostavljam kacige u korpu jebiga 2 kacige oko 300 e odose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan I tako Šipi danas prodade Beverly..i privremeno ostao bez ijednog motora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Uuu matori al te krenulo sa prodajom... Čestitamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Uuu matori al te krenulo sa prodajom... Čestitamo Sad tražim Silvera 400, a može i 600.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa Transalpom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa Transalpom? Morao sam privremeno da ga vratim jer je ujak slupao njegov motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan OnaK da gonamo Silvera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 4, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Šipi!svaka cast! koliko vidim, doslo prolece i lopovi se razmileli,,,,,na zalost kradja ce uvek biti, i lopove gotovo nikad necemo navatati.....zato pamet u glavu i motor na katanac.... drugari, kofer se odvali jednim jacim udarcem sa motora, zato nista ne ostavljajte vredno tu...ispod sedista je ok.....uvek sve vredno nosim sa sobom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Uuu matori al te krenulo sa prodajom... Čestitamo Sad tražim Silvera 400, a može i 600.. била једна 600 у НС продавао мој другар али је бордо металик!!! ако желиш распитам се!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Taj Silver se prodavao sto godina.. i nesto mi nije bio bas preterano lep u bordo boji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hit u svetu sada i kod nas... Obrati pažnju na donji desni ugao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 4, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Taj Silver se prodavao sto godina.. i nesto mi nije bio bas preterano lep u bordo boji.. Па и није леп али каже мајстор који мени оджава АА да је у тип топ стању!!! А знам и лика чији је силвер градски фенсер све по ПС!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I tako nakon 5 godina parkiranja skutera kojekuda, nocas se dosetio neko i ojadio me za givi kofer i u njem kaciga, moje pravljene zastitne nogavice i jakna neka... Zadnje mu bilo!!! Valjda za sve postoji prvi put... bas sam se smorio Pih ....majku mu....a taman sam rekao na voznji djuri i cukiju kako krivo stoji kufer.....ureko sam ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Јели Биги, мен' не збориш за тај Сивера, а? Шта је, јел' су моје паре буђаве (што би се рекло у "твој" крај)? Шалу на страну, распитај се, кол'ко пара и то. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hit u svetu sada i kod nas... Obrati pažnju na donji desni ugao Mislim da ovo sija k'o sveća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan J...eš kako sija kad svira Lambadu Zamisli da Alexi, podno Alpa, uvalimo ovo na motor, dok spava....Mislim da bi ga srčka strefila ujutru kad opali migavac ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...