Arsa 475 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan A ti mlada iz velkog mokrog ajmo jedan djir okolo! prijatnih je 5 stepeni uz olujne nalete vetra od 12m/s Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu,moram da vedzbam engleski i Aperture i Shutter i golden ratio i sve . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16200 Napisano Februar 12, 2013 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Arsa@ osramova obicna, glas ide obicnoj takodje bi mogao da uzmes H4 sijalicu 90/100W ali obavezna ugradnja relea Led H4 ti ne bi pod razno preporucio, nista se sa njima ne vidi -predlog ako neces xenon varijantu: ako ti je socivo cisto ( nije pozutelo, zamagljeno i sl. ) ondak kupis sijalicu od 100W, stavis rele i eto boljeg osvetlenja Fanky@ i sam znas u kakvom su ti losem stanju sociva, tako da tvoji farovi moraju ici na reparaciju pa tek onda ugradnja xenona jer u protivnom nema svrhe staviti xenone na losa sociva. Lepo ti Culle rece da moras da se uozbiljis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 12, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan LED H4 jedino sto ova sijalica tehnicki nema mogucnost dugog svetla, nema sta da je gurne, ali je napravljena tako da u jednoj sijalici stoje oba svetla, bar tako kazu karakteristike, jedan snop baca blize a drugi jaci u daljinu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi izbegao tu od 100w jer se vise greje pa moze doci do ostecenja fara tako da ti je moj savet, stekaj pare i kupuj bi xenon..sad im je cena dosta pala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E jos veceras ima da ih skinem i da poslusam Dr.Dareta i DR.Mareta pa nosim na reparaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Fanky čak i j a znam za priču oko tvog fara i šta ti valja činiti i još od tad se femkaš . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Đuro, i ti da se uozbiljiš, čeka te xenon kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo su ti cudesni farovi , malo femkanja i skinuo ga za oko pola sata al zato srafova kolko oces, a far je toliko glupo napravljen da je to strasno, ima rupcagu sa doljne strane i naravno da ce da ulazi prasina i razni leteci insekti, sad ostaje Munze kod majstora da ga reparira, pa Dare konsultacija, pa cemo dalje da vidimo sta nam je ciniti P.S. Diretore ako smeta ovaj post ovde, ti ga prebaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 12, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu,moram da vedzbam engleski i Aperture i Shutter i golden ratio i sve . Ako sam dobro ispratio,pocastio si se 300D-om? Sto se tutorijala tice,pocni od Youtube,tamo nema sta nema.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16200 Napisano Februar 12, 2013 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Fanky konacno si se nakanio restauracija sociva fara pa H4 ( 4.3K ili 6K ) xenon i ima meda da progleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Trazio nesto po kompu kad ono meni neki dragi momenti i dragi ljudi :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja nasao malopre sliku od voznje do kopaonika i krivinarenja sa x9.. ovo je maksimum, pocele su plastike da deru asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos tri slike i necu vise majke mi, far kao da mi je dobio zuticu a na socivu slojevi prasine kao na arheoloskom nalazistu a vidi se i ostecenje sociva, a tek kako cu da ga sastavim, nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan a kakva ti je ova zuta trakica? nesto naknadno ugradjeno ili je u planu da se ugradi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je naknadno uradjeno, led trakice, dnevno svetlo, al tu moze Dr.Dare da smisli neko drugo dnevno svetlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da ce ovde da padne projektor, i neke besne LE diode za dnevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Brate Cobe da pogađam ne mogu dočekati - Terapiju Vol. 2 - majkemi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Februar 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da crknem do Alpa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 12, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazio Varu kad naletim na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Februar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro ispratio,pocastio si se 300D-om? Sto se tutorijala tice,pocni od Youtube,tamo nema sta nema.. Osnovna podesavanja za blendu i ekpoziciju znam s tim sto moram da vedzbam kompoziciju,kadriranje i da kupim neki bolji aparat jer ovaj cim je malo losije svetlo ima suma koliko hoces .Tnx na savetu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Februar 13, 2013 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Fanky zasto ne bi pocastio skuter projektorima? Ako morimoto ne moze da stane zbog svoje duzine od 11cm postoji i manja varijanta sa integrisanim angel eye prstenovima od svega 7,7cm, ali mislim da su i nesto manji u precniku http://www.kupujemprodajem.com/angel-eyes-bixenon-projektori-7-7cm-4382649-oglas.htm?filter_id=5975026 Ja se ozbiljno razmisljam da to kod sebe ugradim ali moram prvo da kupim regler i akumulator, a i registracija mi je jos jedan trosak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi je 200e za oba fara, pre ce biti xenon, a sto kazes imam jos neke troskove pa moram da se uklapam u finansije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 13, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi dajte predlog kod koga i gde u BG-u da odnesem vizir da se ispolira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16200 Napisano Februar 13, 2013 Integrisan, 9352 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pizon@ Poliranje vizira, kako je moguce izvesti kad je glanc nov, predjes par puta finom krpom i vec se mogu videti tragovi, mogu misliti sta bi sa njim bilo kad bi krenulo poliranje Fanky@ donesi tako rasklopljen far da vidimo sta nam je zgodno ciniti, budziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...