Alexa90 11583 Napisano Novembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da postoji ja bih ga procitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4986 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Društvo postove o dogovoru za nedeljnu vožnju sam prebacio u za to predviđenu temu. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/83861-tema-za-dogovoranje-maxi-voznjica/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo i ja da se javim.Vratio se kuci sa rehabilitacije u banji Selters.Boravak u banji (6 nedelja)maksimalno iskoristio da se sto bolje oporavim i naravno uspeo u tome.Jeste da sam jos uvek na stakama al je napredak za mene ogroman. Ako uspem da se iskombinujem pridruzio bih vam se sad u nedelju naravno ako je neko raspolozen(citaj Alex) da me poveze. Veliki pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se mi skockamo sa lovom nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan @bracabgd "Welcome to HELL" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, šta reći ...... "Kymco" je to :care: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Novembar 18, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma eno plus odma... nego nemoj mi juris mnogo, treba vratimo Varu iz Centra S... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 18, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Da sam znao danas koliko sam brz usprkos čeonom vetru, tačno sam mogao i Carsku čorbicu da kusnem ... Danas je bilo ludoooo !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Novembar 19, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim, šta reći ...... "Kymco" je to :care: Kymco koliko trosis? :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Novembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Kymco koliko trosis? :) E baš postavljaš "teška" pitanja, (upropasti mi ugodjaj ), toliko da već počinjem da razmišljam da ćerku udam za nekog dobro pozicioniranog funkcionera Gasproma. , a ako je dotična osoba ženskog pola, imam i sina za tu opciju. (šifra:svaki dogovor je moguć). Grad oko 9+, put oko 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja je jednako srazmerna ugođaju odvrtanja ručice gasa tako da je bespredmetno razgovarati o tome ....Da pojednostavim stručni izraz : Osećaj koji imate dok pretičete nekog...neprocenjivo. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Djuro, znamo da si pametan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Osećaj koji imate dok pretičete nekog...neprocenjivo. Tako je Djuro,reci im :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Potrošnja je jednako srazmerna ugođaju odvrtanja ručice gasa tako da je bespredmetno razgovarati o tome ....Da pojednostavim stručni izraz : Osećaj koji imate dok pretičete nekog...neprocenjivo. Djuro sve smo demonstrirali u rumuniji .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 21, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Inspirisan rečenicom iz Cobetovog posta doživeo sam Flash i prelistao iznova u cugu jedno pedesetak stranica Maxi osvajanja Trasfagarašana i slika zajedničkih maxi vožnji .... Kakva terapija , sada dolazim do zaključka Kako je dobro biti MI !!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4986 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, želim da Vas obavestim da je otvorena tema o novogodišnjoj akciji Moto Deda Mraz 2012. Evo linka teme pa se upišite koji želite da učestvujete u ovoj humanoj akciji: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87283-moto-deda-mraz-akcija-2012/ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan dva kiklop oka uredno parkirana,vrebaju vas,pazite se to be continued.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 21, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Daj mi moj sqt vise ne mogu da izdrzim bez njegaaaaaaaaaaa!!!!!!!! jos 24 h i opet moj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 21, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moram se dokopati ovakvog kiklopica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 21, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Moram se dokopati ovakvog kiklopica Kopaj kopaj pa ces se dokopati ali me je sve ovo kostalo u PM!!! Ali zadovoljstvo je neopisivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Novembar 22, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, želim da Vas obavestim da je otvorena tema o novogodišnjoj akciji Moto Deda Mraz 2012. Evo linka teme pa se upišite koji želite da učestvujete u ovoj humanoj akciji: http://forum.bjbiker...az-akcija-2012/ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Sefe turi me na spisak, posto sam kad se utefterim spisak izgleda kao da je pala boomba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Novembar 22, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moram se dokopati ovakvog kiklopica Kopaj kopaj pa ces se dokopati ali me je sve ovo kostalo u PM!!! Ali zadovoljstvo je neopisivo!!! pun kokosinac koka, ti se bas za pevca uFatijooo jooj kako svetli slika detalja ce biti uskoro, samo da mi Mare prevaspita malo lapatopa...neki virusi ga izeli pa poludo totalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4986 Napisano Novembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dare, turen si na spisak za Moto Deda Mrazove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16122 Napisano Novembar 22, 2012 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sefe, fala Vi lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neci usitnilo... odosmo da ga ozenimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...