MP3 216 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekoga zanima Malagutti Spidermax GT 500 nov sa 0 km za 5500eura??? Mene zanima, al moze samo da me zanima jer para nema... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekoga zanima Malagutti Spidermax GT 500 nov sa 0 km za 5500eura??? Mene zanima, al moze samo da me zanima jer para nema... Ista situacija covece!!! A ne da bi mi leg'o inace mi se jako svidja !!! Ali pusti snovi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 6, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekoga zanima Malagutti Spidermax GT 500 nov sa 0 km za 5500eura??? Mene zanima, al moze samo da me zanima jer para nema... Ista situacija covece!!! A ne da bi mi leg'o inace mi se jako svidja !!! Ali pusti snovi!!! Mnogima je ruzan do bola, al se meni jako dzasvi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 6, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se zato i svidja jer ne lici ni na jedan drugi i sav je nekako BIG pravi za BigRidera!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Octobar 7, 2012 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao jedinu manu mu nalazim polozaj nogu, inace odlican dizajn i proveren piaggio agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ce nasa banda jos malo izgledati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ovi su bre ludi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Octobar 7, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam u koju bi grupu svrstao ove s' YouTube-a , meni se licno ne svidja na sta lice sqteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan scooters low riders!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4988 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dragi MAXI drugari čestitam Vam 200. stranicu teme iz koje je nastao podforum BJB Maxi Scooter Club. Želim nam i u buduće dobrih vožnji i sjajnog druženja! Živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan P gde si juce predsednice da je proslavimo zajedno uz kosmajsku jagnjetinu !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan P gde si juce predsednice da je proslavimo zajedno uz kosmajsku jagnjetinu !!!! uhhhh jagnjetina njam, njam...ali bio sam opravdano odsutan http://forum.bjbiker...japadovi-msc-a/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Octobar 7, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ce nasa banda jos malo izgledati!!! hahaha vrh! Jel ovo na 1:28 moja najlepsa na svetu Honda Helix (zajebala je i Piaggio Hexagon sa lepotom) pa jos spusten ili mi se cini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4988 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan P gde si juce predsednice da je proslavimo zajedno uz kosmajsku jagnjetinu !!!! Da li ima potrebe da pišem... da sam ikako mogao - bio bih prisutan. Ali od nečega mora i za 'leba i benzin da se zaradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Octobar 7, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaahhhh ti prokleti novci da mi je masina za stancanje na par dana gde bi mi kraj bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan P gde si juce predsednice da je proslavimo zajedno uz kosmajsku jagnjetinu !!!! Da li ima potrebe da pišem... da sam ikako mogao - bio bih prisutan. Ali od nečega mora i za 'leba i benzin da se zaradi... Ma znam ja to nego ja to onako zalno konstatujem!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Octobar 7, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan E ovo su autobusi.....atlantic mu dodje kao mladji brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Octobar 7, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali meni se ovo svidja sveti grad Inka https://www.google.rs/search?q=macu+pikcu&hl=sr&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=qplxULS5LY_ItAbQjoHQBA&sqi=2&ved=0CCsQsAQ&biw=1280&bih=675 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4988 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad pravimo spisak ko ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan UUuuuuuuuu sto je ovo dobro, kakva bi ovo avantura bila Nista, trazimo sponzore pa pravac Peru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih 30000km mozda malo manje......ako budemo vozili po 1200km na dan ubijamo to za 25 dana....sta je to za nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16130 Napisano Octobar 7, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gledam i gledam i dalje gledam i obecao sam sebi da cu jednoga lepoga dana otici i posetiti Inku po mogucstvu na 2 tocka spisak mozemo poceti praviti o'ma pa realizacija za koju godinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan cestitke za dvestotu stranicu, samo tako da nastavimo drugari :muzicari: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan danas sam video....bugija 650 executiv 2012, zatim na obilicu bmv 600 ili 650gt(nisma siguran) i na kraju belu integru 700 kod veterinarskog...ima se moze se.... zeko zeko de vide ti burgmana 2012 a jos ga nisu videli ni ovi iz suzukija :zbunjen: ... u lazi su kratke noge, nemoj da ti se skrati nesto drugo pa da budes u problemu :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1349639304[/url]' post='1379602']1349469685[/url]' post='1378837']danas sam video....bugija 650 executiv 2012, zatim na obilicu bmv 600 ili 650gt(nisma siguran) i na kraju belu integru 700 kod veterinarskog...ima se moze se.... zeko zeko de vide ti burgmana 2012 a jos ga nisu videli ni ovi iz suzukija :zbunjen: ... u lazi su kratke noge, nemoj da ti se skrati nesto drugo pa da budes u problemu :lol: Mislis burgman 650cc 2013 nije mogao da vidi....2012 je model kao drakulin.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...