SuperPOP 1231 Napisano Avgust 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 011 Samo da se zna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 4, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ipak nije bio reglar nego akumulator!!! Sto je ispalo malo jeftinije!!! Regler puni na 13.6 i kaze majstor da je to ok!!! bem li ga!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E sad i ja mogu u Rumuniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Avgust 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tim Zekinim baksuznim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Avgust 4, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan LJUDI POZITIVNO VAM ZAVIDIM:) sta cu ja nemam odmor,nemam vremena,nemam pasos...nemam nista bre:) al dobro pisacete putopis pa cu da citam.i to je nesto...a kako stvari stoje necu imati ni atlantic,al dobro bice nesto drugo ako bog da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tim Zekinim baksuznim Nas dobri Zeka mi je ustupio Atlantica danas..hvala Zekoooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Avgust 5, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 010 Ljudi mogu vam reći da skoro nisam bio na skupu koji je zvučao dobro kao ovaj potonji ... elem juče svratih do dragog nam predsednika na pivu i razgovora malo, pa zatim pravac Futog gde je lokalni MC ... imao 10. jubilarni skup Naravno Burgmana ne plaše čudovišta ... Pasulj i Gulaš je bio vrhunski - spreman sa ljubavlju, zato ga za nas zadocnele nije bilo, ali zato je tu Dunav i na njemu splavovi, a na splavovima specijaliteti ... Naravno kad se smračilo Kerber i Smak su napunili prostor na obali Dunava dupke pun, a obećan je i vatromet... Bilo je i nekih devojčica, ali te slike su ... Sve u svemu dođoh jutros u 3.00am sa velikim osmehom na licu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 5, 2012 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tako, bi danas jos jedno lepo Maxi druzenje. U mestu po imenu Vlaska, nadomak Mladenovca, u kuci u kojoj su nas ugostili nase uvazene kolege Sasha&Vesna, bilo je stvarno lepo druzenje, uz preciznije dogovore i planove vezane za put u Rumuniju. Alexanto je bio lider, kao i obicno , mada ni Vesna nije zatajila sa dodatnim planovima, putanjama, skretnicama da se slucajno ne propuste znamenitosti do kojih neretko ima da se pesaci prilicno, naravno uzbrdo, stepenicama. Kako su Vesna i Alexanto pravili ozbiljne planove za put, ostatak ekipe nije mogao da se suzdrzi i pocelo je, naravno, sto bi rekao Motor_che "opleti po drugaru". Zatim je Vesna pomenula nekih 1400+ stepenika donekle..e onda su face izgledale ovako.. Drakula koji od silne muke uzima nesto da popije.. Cak je i maca ostala zatecena tom izjavom Promenio Avgust 6, 2012 član AlexaBGD 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 6, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan mesto se zove VLAŠKA a ne vlaško.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisah "valjda", upravo iz tog razloga sto NE ZNAM kako se zove. Ispravio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi ovaj mučeni Zeka znao koliko smo ga juče pominjali... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuro nemo' se praviš blesav - daj fotke sa one tvoje tepsije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Hocu nego nisam stigao sve da ih izrotiram i ispisem propratni tekst..:wub: Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Avgust 6, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 6, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije mu aku bio problem juce - samo prva i druga brzina! I, levi retrovizor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A akumulator? Skuteraši si ljudi širokog srca pa primaju i četvorotočkaše...danas popodne idem po novi komad, u subotu su mi odobrili zamenu, ali ne stigoh da upišem na BJB strane... P.S. Nado zaboravila si i gašenje u leru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gasenje u leru, trzanje u prvoj i drugoj, gasenje u drugoj..ima tu vise kombinacija, u svakom slucaju nije nam bilo dosadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Avgust 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan :lol: vidim da je juce bilo ludo i nezaboravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 6, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Nado zaboravila si i gašenje u leru... A, daaaaaa! Bilo ludo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Porucen auspuh kod Roberta u Adi!!! Posle vise nesporazuma kakav zelim i sa kakvim prepravkama konacno smo se dogovorili nadam se da ce za do vikenda biti gotov!!! Ako ima neko od kolega ko zeli samnom neka javi a ja cu vam blagovremeno javiti kad ce to biti!!! MAXI POZDRAV!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11571 Napisano Avgust 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Javi, pa ako meni stigne skuter, eto mene sa tobom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan u subotu cu ici! Samo ne znam u koje doba dana! Javim jos kad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se cuo sa Robertom meni auspuh stize u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Avgust 7, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja se cuo sa Robertom meni auspuh stize u subotu ides ili ti salje??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Avgust 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Salje, posto sam trenutno bez moje Medene i vec me vata frka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...