Goblin 239 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li neko moze da mi pomogne koje rolnice da stavim na moj kymco posto orginalne ne mogu nigde da nadjem,i od koliko grama tj od koliko grama idu rolnice na njega!Unapred zahvalan Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sad će Šipi da ti to opriča u detalje samo da se dokopa kompa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan fabricke na 500 su 33 grama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sad sam gledao u manuelu i ne mogu da nadjem koliko su grama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da imam negde te fabričke podatke o svim tehničkim karakteristikama kojih nema u manualu. Moraću da potražim gde su mi, jer sam to negde skinuo 2009.god kad sam i vozio Xciting 500 ! Šaljem ti mailom čim nađem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odgovoreno kolegi Salerma_89 na PP.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uf...zahebano..ako ti je puk`o usred flesa,moze biti da je brikovan telefon..tako ja shebao moj novi lg,eno ga jos kod "majstora"...Sta mu se desava,jel daje neke znake zivota,pali,gasi? Da, brikovao ga je. Posle duze borbe telefon je proradio. Juce posle podne, uvece, i danas od jutros - i radiii hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 25, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uf...zahebano..ako ti je puk`o usred flesa,moze biti da je brikovan telefon..tako ja shebao moj novi lg,eno ga jos kod "majstora"...Sta mu se desava,jel daje neke znake zivota,pali,gasi? Da, brikovao ga je. Posle duze borbe telefon je proradio. Juce posle podne, uvece, i danas od jutros - i radiii hehe. Kako ste ga spasli?Meni se danas javio "majstor" kod koga mi je lg,kaze muci se (tek je 5 meseci kod njega),nema jtag za taj model.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu drugara danas kad mi donese telefon, on se igra sa tim dve godine, pocevsi od Galaxy S I S II, posle je uzeo Note u Vip-u i njega modifikovao, tako da to drzi u malom prstu. A pravo da ti kazem, nikad se nisam nesto specijalno interesovao kako i sta radi jer mi je tu uvek, pa i ako mi crkne telefon zovnem ga i gotovo. To je gotovo za 10-15 min, sem u Djuksijevom slucaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale kum 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari da li neko moze da mi pomogne koje rolnice da stavim na moj kymco posto orginalne ne mogu nigde da nadjem,i od koliko grama tj od koliko grama idu rolnice na njega!Unapred zahvalan Maxi pozdrav Možeš da probaš da pozoveš Rajka - majstor koji popravlje skutere - na 063.320.32.32, verovatno bi mogao da ti nabavi odgovarajuće i da ti ih promeni itd... Lik je u Rada Neimara na Lekinom brdu, u mom komšiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Popoviću ti si mene podsetio prošli put red je da ja kao mlađi to uzvratim. Poziv važi i za ostale drugare 2.6.2012 Bodemo se u venu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage volje biH se "iglario" sa vama ali sam 02. naravno na svadbi... Junački krvarite tamo i osvetlajte nam obraz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno obaveštenje: Odlukom Uredništva o ograničavanju učestvovanja u pojedinim podforumima forumaša koji imaju ispod 100 postova (oglasi na forumu i opšte teme, nebrojanje postova u predstavljanju članova), naloženo je da se spreči spamovanje i offovanje Foruma da bi se nakupili postovi. To se odnosi na namerno spamovanje Foruma, postove sa "solo" smajlićima, postove tipa: pratim, +, +1, RIP i slično... Ovo sam već spominjao na našim vožnjama i druženjima a nije zgoreg i ovako da postavim. Ja znam da ste svi ok likovi i da nema loše namere kad postavite takav post ali pravila su pravila i red je da ih se pridržavamo. MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4192 Napisano Maj 25, 2012 Nemanja Stojanović, 1413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale kum 0 Napisano Maj 25, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam baš najbolje razumeo ali ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Za salerma 89: probaj od uvoznika u Novom Sadu,Milano doo. www.milano.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima na brzim odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa dace bog da do utorka i moj konjic bude sklopljen sve je spremno samo se ceka majsor koji kako kaze"ne zna gde udara"nadam se da ce do utorka ukairati!Na svu srecu nisam dugo cekao da stignu delovi od glavnog uvoznika za kymco,i moram ih pohvaliti(necu pisati ime)mada znate koje to,sto su mi na moj spisak delova odobrili znacajan popust!!Evo ukratko sta sam sve kupio za zamenu iako je motor presao 23000h sto je realno nista jos kupljen od prvog vlasnika! -usisne bregaste -klackalice usisnih -duhtung glave -dihtung cilindra -gumice cilindra -karike -filter vazduha -filter ulja -ulje MOTUL 15w40 -rolnice(u potrazi) -iii akomulator Nadam se da je to sve za ovu godinu jer iskreno od racuna koji je stigao sa delovima i nije mi bilo bas najbolje.Ako nekome trebaju ceene delova neka se javne!! VEliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 28, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi......ko prodaje ovo.....vidim da ima grb BJB na prednjem braniku ....zainteresovan sam, pa da vidim da li neko zna nesto o njemu ili je prodavac i ovde! http://www.polovniautomobili.com/oglas2202155/aprilia_atlantic_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 28, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To je SharkY-jev Atlantic. Menjao ga je za GPZ-ejca. Kontaktiraj ga na PP pa čuj utiske iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SharkY 161 Napisano Maj 28, 2012 ...tu sam često..., 254 postova Lokacija: Zemun Motocikl: nema...pojela maca... Prijavi odgovor kao problematičan Poz Laki_90, pitaj slobodno šta te interesuje na PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 28, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ovo je super stvar što za skoro sve maxi rage možemo čuti po koju u našem odeljku, ako ne i uhvatiti samog vlasnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15942 Napisano Maj 29, 2012 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan DRUGARI DOBRO PAZITE GDE PARKIRATE !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...