alexanto 4911 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 115 jedinica mrske nam valute... Od koleZe sa foruma kojem je vel'ka pa sa popustom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 4, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi palite masine i ajde u Srem na susret....skutera ni od korova bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas nova kaciga. Probiker flip up Evo i koja slidža sa našim novim objektivom f 1.8 Ja da ne znam da si ti mislio bih da je RoboCop vaskrso međ Srbende, a plusić za F 1.8 ma šta on bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas se opučih od posla i skupih stotkicu za tu kacigu, taman sam planirao kako ću sutra u Obrenovac .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sym gts prodat...novom vlasniku zelim puno lepih kilometaraaaaaaaaaaaa--------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom i tebi i novom vlasniku s kojim sam sedeo sinoc u Brodu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zeko, aj prodaj i moj GS .... sad sledi opravka krstarice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas se opučih od posla i skupih stotkicu za tu kacigu, taman sam planirao kako ću sutra u Obrenovac .... Evo sutra ti je odmah prodam za iste pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 4, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kako, , vidi kako si mi lep ispod nje, što bi rekli ko prvi devojci ... samo uživaj, biće dana i kaciga. moraću je samo probati da vidim kako čuči na ovu moju ćelavu tintaru ... THX u svakom slučaju predsedniče velikog srca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' kad se vidimo, pričaćemo... Nije problem da je preuzmeš, ozbiljan sam. Ako ti odgovara, završavamo stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 5, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi a jel ima neka sansa da se malo provozamo sutra npr od 10h pa do 15h po F.gori na potezu Novi Sad - Andrevlje-Vrdnik-Irig-Novi Sad.Put je ok ,a jako je interesantno za voznju!!! Ako neko zeli neka javi ja cu biti u 10h u ns ispred Merkatora u kaficu Fashion Caffe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Neki gledaju derbi a neko radi oko svog ljubimca.. Stigle su nove LSL alu rucice volana.. A evo i kako izgledaju na motoru.. Slike su losijeg kvaliteta jer su slikane telefonom (3.2MP) ali verujte mi da Xciting-u stoje fenomenalno..a i osecaj pod rukama je extra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo to uzivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo to uzivo! Nadam se da ce za skup u Zablju biti 100% gotov.. Ostale su jos neke stvarcice da se urade.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Inđiji kratko druženje u piceriji kod maxiskuteraša Đoleta. Dogovori oko nekih budućih vožnji i okupljanja na predlog Zokija alijas Burgman 75 Zveri su odmarale MAXI ekipa za astalom: Đole, Zoki, Sale i Bilja I jedna pozerska pred rastanak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Brate Alex negde si juče trebao da svratiš i pomogneš u skidanju nekih plastika.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan znaci danas 206 km prelpog puta ....malo je bilo hladno na kopaoniku ali nema veze :-))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan @bugiman + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Maj 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate Alex negde si juče trebao da svratiš i pomogneš u skidanju nekih plastika.... Djuro brate sto me nisi zvao, potpuno sam zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 6, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan ih danas bio po slavama i propustih ovako lep dan za vožnju...a sutra i prekosutra kiša...pih... lepe slikice iz Inđije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaS 11 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Pancevo(okolina) Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto- Inace cene u Indjiji outlet,ne pice i klopa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Slabo ti to mene zanima. Vidim da je sve na nekim sniženjima a sad koliko je to realno - ne znam... Išao sam da kupim farke i duks a kupio sam kačket i znojnicu Wilson. Žena mi je pošizela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bih trazio Zekin post o Caberg kondi,imam jedno pitanje kako mu se ponasala po kisi ako je vozio po istoj.Primetio sa da na gornjem kederu pri krajevima fali isti pa tuda ulazi malo vode. Izvinjavam se predsedniku ako sam nesto offovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4911 Napisano Maj 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta s' izvinjavaš, ova tema i služi za blećanje o svemu i svačemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...