PedjaR 70 Napisano Januar 21, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Januar 21, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan @beverlysta ne bih ja da farbam Majesty-ja vec mog Pantheona http://cdn.bjbikers.com/images/imported/17/pwKNi_bojau.jpg/ i to sivu plastiku S obzirom da sam dosao sa slave i nije neka greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima evo i ja da vam se pridruzim.Masina kaparisana u subotu idem po nju.piaggio x9-500sl... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 24, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao. Mislim da je ovaj X9 500 prava ladja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav...videcemo ja se nadam da je dobar motor,imao sam beverlija 500 i prosle godine sam ga prodao,pa doslo vreme da se opet oseti vetar u kosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Januar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao u "klub". Sirimo se nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 24, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Polako ali sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Januar 24, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Živ bio Marko i dobrodošao međ' nas maxije... Prava mašina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... zdravo mare .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan poydrav marko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Januar 25, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Piagio x9 500 ....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Januar 25, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i cestitam na kaparisanju. Javi utiske sa voznje Koliko $, ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan POzdrav svima...Oko 1600 ce me izaci najverovatnije.jedva cekam da sednem da napravim krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 25, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pozz i dobrodosao.. skuter lepo izgleda,dobro je ocuvan,bar po slikama..a cena je bas dobra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,kad ce lepo vreme pa da idemo u neku lepu voznjicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi... Ni ja ne mogu da docekam voznju. Zamisli! Kupim novog Beverly-a, izguro ga iz salona u kombi, iz kombia u garazu i upalio ga jednom. Da pop...zdi covek! Ima li goreg!? Sve me svrbe prsti koliko mi se vozi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 25, 2011 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi... Ni ja ne mogu da docekam voznju. Zamisli! Kupim novog Beverly-a, izguro ga iz salona u kombi, iz kombia u garazu i upalio ga jednom. Da pop...zdi covek! Ima li goreg!? Sve me svrbe prsti koliko mi se vozi. Ima Meni stoji vec neko vreme,ne merem da ga upalim..a nije mi nepoznato ici na posao sa njim i po snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VanjaBGD 31 Napisano Januar 25, 2011 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma bedak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan covek tj skuter je imao los dan! inace ga drzi u redu,video ga par puta ispred radija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Januar 26, 2011 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva cekam a mi izgori aspuh a on zdrav samo tako. Ima li ko iskustva sa 4road LeoVince. Pobego mi kod Moto Davora letos za 23000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 26, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Gilera vxr 200. Primate me u klub ili sam previse mali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Januar 26, 2011 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E ako si je kupio. Srecno i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jel znate ljudi koliko moze da bude registracija za 500cc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5053 Napisano Januar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gilera vxr 200. Primate me u klub ili sam previse mali? Već smo raspravljali o tome. Nema "velikih" i "malih". Naravno da si dobrodošao ! Jel znate ljudi koliko moze da bude registracija za 500cc Mene je letos koštalo oko 11500 din. Na to dodaj novu tablicu i saobraćajnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko78 5 Napisano Januar 26, 2011 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je pljacka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...