Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• Drug član, 3626 postova
  • Motocikl: Kymco Agility+ 300

A ko zna, vratili su HD 300 u ponudu, možda će i ovaj? Najveća "mana" prošlog modela je bila što je imao analogni displej, ružan doduše, pa se to nije sviđalo omladincima. Ali ako je to izmenjeno, i cena bude bliska 6.000, imao bi svoju publiku, verujem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: Sym HD300

Italijani ga isporucuju sa fabrickim koferom za 6500$koliko mi kaze rodjak,potraznja Velika I po prodaji u kategoriji 400cm medju jacima

Mora brzo da se reaguje, konkurencija ode... Neće valjda kao Kymco, odrape 8.100€ za XCiting, i čekaju da im uđe pijani baron u salon.

• Sviđa mi se 1

• Zainteresovan, 498 postova
  • Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T
pre 38 minuta, boza_kg je napisao:

Najveća "mana" prošlog modela je bila što je imao analogni displej, ružan doduše, pa se to nije sviđalo omladincima.

Ja nisam omladinac meni tabla skroz OK. 

Izgleda da sam jedini :) 

Ali skuter je vrhunski, vozi se kao pravi motor, ja to obaram koliko moze, peglamo ga žena i ja ne sedamo na drugi motor.  

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: Sym HD300
pre 3 minuta, Darko Floyd je napisao:

Ja nisam omladinac meni tabla skroz OK. 

Izgleda da sam jedini :) 

Ali skuter je vrhunski, vozi se kao pravi motor, ja to obaram koliko moze, peglamo ga žena i ja ne sedamo na drugi motor.  

Medju boljima u klasi Ako ne br1 Cena-Kvalitet

@gebee&co, & koleze Jagodinci, videh na PA da auto kuća Francuz iz Jagodine navodi da je sad ovlašćeni distributer i serviser QJMOTOR i Kymco motocikala

WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM

Auto kuca Francuz doo, Jagodina, Kralja Aleksandra 28, Vinorača, Radno vreme: 09h-17h ponedeljak-subota - Polovni Automobili - AK Francuz Jagodina je renomirana porodična...

To me je obradovalo. Blizu mi je, a imam već i dobra iskustva sa servisiranjem auta kod njih. Zna li se nešto više, jel ovo neka ozbiljnija prilča, imaju li nameru da se ovime zaista bakću?

Hvala!

• Drug član, 2108 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

@boza_kg i ja videh pre neki dan,spremam se da obiđem salon ,pa i da se raspitam.Inače Auto kuća Francuz je odavno sa servisom i prodajom vrlo ozbiljna,verovatno da ni ovo sa QJ neće raditi površno.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2108 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0

Obavezno.Inače se spremao put BG-a da obiđem QJ i vidim uživo,al eto prilike u Jagodini.Mada sam postavio slike za Pedu X305 ima ga ovde.

Promenio član gebee&co

• Zainteresovan, 390 postova
  • Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400

Elem, meni zanimljiva prica..

Danas na teniskim terenima vidim mali motor , nabudzenim nekim improvizacijama skoro pa smesnim.. pogledam tablicu TR😏 , strana .

Znajuci sve ljude koji redovno dolaze na tenis primetim jednog tipa koji nije “nas” , pridjem mu i pitam ga da li je ono njegov motor, na engleskom naravno🙂 On sav srecan sto mu se neko uopste obratio potvrdno mi odgovori i tu zapocesmo razgovor .

Covek je Amerikanac sa Floride , radi u nekoj fabrici koja pravi Dzondir motore, bajker je i tamo vozi Vstroma 650 , Hondu Goldenwing i naravno Burgmana 650 . Posto mu sin od 13 god igra tenis dosao je u Evropu na par meseci da mu sin ovde trenira . Baza im je Istanbul i odatle putuju po celom Balkanu i sve gore do Austrije .

A kako putuju?

Evo cime 🙃

Kupili su nov motor u Turskoj koji ce im biti prevozno sredstvo .

6766DA6C-5C8B-4B4D-98C6-494C1B3314D9.thumb.jpeg.9c747d858713984f4c6f685d5f722805.jpeg25A8ACDB-1104-4EC9-A050-E6B7DE7A5ACE.thumb.jpeg.8e80e9d9d674de3fbd98a3061054d2ab.jpegEE8F5A0A-D65E-4222-9D51-8E9C62CD6F7A.thumb.jpeg.d66d28cee5369a66185cf8316e6e1c78.jpeg

Ja sam prvi put video ovaj brend ,200cc  nikakva posebna oprema na njima .

Mali je posle treninga onako znojav seo na motor i odose za Nis gde su privremeno par dana . 

Eto male price, meni navukose osmeh na lice , pozeleo sam im sretan put i ko zna koja ce im sledeca destinacija biti..

605256E3-1A50-449D-A051-A6CA19FF23B2.jpeg

• Sviđa mi se 4

• Svrati ponekad, 105 postova

To je Indijski proizvođač motocikala.Bilo je i u Srbiji njihovih marki recimo TVS apache 150cm3.Ja sam imao TVS scooty pep 75cm3(skuter).Dosta su kvalitetno urađeni,jedino su im mubikaže malo bezveze.

Послато са SM-A715F помоћу Тапатока

• Hvala 1

• Skuteras, 3691 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Kod nas je bio popularan Sunny Bajaj. Imao ispred nogu rezervni tocak kao vespa. Neka dva komada su po Ivanjici vozena godinama bez neke brige o njima i prodati su na kraju ispravni

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Hello drugari,
ne znajući gde da postavim pitanje (koje ne zaslužuje zasebnu temu), turiću ga ovde, pa da malo razmenimo iskustva - ako ih imate.

Naime, kupio sam retrovizore od Bugija 400, pravougaone i sjajne - jerbo mu se dopadaju više nego orginali na Atlanticu.
Nisu bili skupi (3.000,00 din oba), jer nisu baš kao novi.
c236c92e6ab2184f7914c9502a3036cf.jpg

Jedan u uglovima na staklu ima neko žutilo, a ne vidim da se retrovizor otvara... dakle, mislite li da je moguće ovo žutilo očistiti nekako?
f0740ac77fa99391029b5eae66b0abbf.jpg199cdb1c16dab3e4b20ce8b668c71bd6.jpg
I drugo pitanje, jedan na spoljnoj ivici ima malo iskrzanu ovu sjajnu površinu. Ima li ko ideju kako to da saniram da se ne ljuska i skida dalje?
e9a75234640b9a1ceb566a8634562fd8.jpg

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

Bilo je reči i u drugim temama, ali da stavim vest i ovde:

NOVIMAGAZIN.RS

Od ponedeljka 1. jula ukida se ili smanjuje carina na vozila koja će se iz Kine uvoziti u Srbiju.

Za uvoz motora iz Kine, ukida se carina. To bi, bar teoretski, trebalo da pojeftini kineske motocikle za nešto više od 10%, zbog načina kako se obračunava cena, tj. PDV se računa na ulazne troškove sa carinom, pa na to idu lokalni rashodi...

Ako bi se smanjila cena za 10-ak posto, to ne izgleda mnogo, ali nije bogumi ni za bacanje :)

QJ Fort 350 bi recimo teoretski koštao oko 4.950€, isto kao Zontes 350E, Voge SR4Max oko 5.750, Peda XDV300 nešto preko 3.400€, itd.

E sad, da li će se pojeftinjenje uopšte desiti, da li to važi samo za direktan uvoz iz Kine, a ne preko treće ruke iz neke EU zemalja, kao što se sad najčešće radi, da li to važi na pr. i za Piaggio koji se pravi u Kini, a nije kineska kompanija i tako to, sve su to pitanja na koje nemamo odgovore.

Sve u svemu, opet su nam malo zeznuli mozgiće. Neko ko bi da pazari kineski skuter ili motor, sad je u nedoumici šta da radi - da li da nešto čeka neki q ili ne...

I CFMOTO se priključuje skuter maniji. Prvi njihov model biće 150SC, 14,58 ks, agregat iz Loncin fabrike...

• Zainteresovan, 390 postova
  • Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400

Da se pohvalim malo u ovoj grupi maxija..

Cetri dana voznje, tri Rumunija i dan po Srbiji, sve ukupno ~1650km

Transalpina ok ,ali kisa i ne tako odusevljenje (verovatno zbog loseg vremena)

Transfagarasan vreme perfektno i voznja i predeli nestvarni..😀

Rudnik Turda svakako za preporuku kao atrakcija..

Generalno, putevi po Rumuniji savrseni😉

Bice neki putopis ili filmcic uskoro..

E89F1240-2D1C-4C31-85F7-59D373F596E4.jpeg

Promenio član petar_lord
  • Sviđa mi se 17

Kymco je nedavno na Tajvanu najavio novi ADV skuter CV-R5, za 2025-u godinu.

image.png.c43d74d31644c01d08bbbaa13d601f69.png

U pitanju je potpuno novi agregat od 427cc, u A2 kategorijj, ali ne znaju se još detalji, da li će biti baziran na jednocolindričnoj tehnologiji iz Xcitinga, ili je dvocilindraš kao AK550... Izgleda da će imati i varijator, ali i lanac za prenos, kao Sym Maxsym TL...

https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Kymco-CV-R5--Kati-diaforetiko-sta-adv-skoyter_156637.asp?b=2

Promenio član boza_kg

Kina uvodi zakon, pišu novine, kojim je predviđeno da skuteri i motocikli koji su stariji od 13 godina, ili oni koji su prešli preko 120.000 km, oteraju u staro gvožđe i sklone sa ulica! Ćao zdravo "matori"!

Auh, pa taki kod nas su "tek razrađeni", NOVI NOVI što bi se reklo ;)

bikes.jpg?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr-Latn&_x_tr_pto=sc

https://scooternet-gr.translate.goog/news/ειδησεις/kίνα-τα-παλαιότερα-σκούτερ-θα-πηγαίνου/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=sr&_x_tr_hl=sr-Latn&_x_tr_pto=sc

https://www.theautopian.com/china-has-a-bizarre-policy-that-demands-all-motorcycles-be-scrapped-when-they-reach-13-years-old/

• Zainteresovan, 588 postova
  • Motocikl: Integra 700

Da, samo nekih zvucnijih imena. Voleo bih da vidim Kineski skuter ili motocikl koji ce da prezivi 13 godina ili 120k a da ne bude u dezintegrisanom stanju.

• Sviđa mi se 1

Ne sećam se koji kolega beše reče - "Pre nego što sam video "Princa"mislio sam da plastika ne može da zarđa"🙂

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja