Lucky George 420 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 10. jubilarni sajam motocikala 17.03.2016 - 23.03.2016 http://sajam.co.rs/active/sr-latin/home/details/_params/sajam_id/73864.html ...Nadam se da ćemo I ove godine ići organizovano ..kao I ranijih godina ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 28, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Offskroz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Januar 28, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan ......... aaaaaaa HoStEsE............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Posle kaze tesko pali, gle cuda kako i upali...... free image uploading Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 1, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stavi licnu i ima da bidne ki novo...;-) :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 1, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Info.......... pogledajte paket prve pomoci (B), rok trajanja je do kraja 2015-te sto znaci da vise ne vazi. Da vas ne bi zezali panduri, ko je u BG-u, moze u TopAutu odneti staru + doplata od 700din i uzeti novu prvu pomoc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Februar 2, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Moja je vazila do 01/2016. Misli da je vecini taj rok, ima da se zameni u dosta radnji koja prodaju auto delove i oko 700 din je kao sto kaze hostesa lover Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 2, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jos da vidim ima li za A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Februar 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jos da vidim ima li za A. ...koliko ja znam menjali su samo B komplet . . . . tako je bar bilo prošlog leta kada sam ja svoju B zamenio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Februar 2, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan jesenas pitao u prodavnici,gde su menjali b komplet,a komplet je mogao samo da se kupi;ne i da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 12, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Protegli malo noge image hosting 10mb limit 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11558 Napisano Februar 12, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi sine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Februar 12, 2016 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora i da radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 13, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi Satelis, ne promjeni ljubimca još? Znam da si pričao da bi uzeo NC... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 13, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pricao pricao, toliko pricao i na kraju.....cekam da stigne, uskoro (mart, april). Do tada, nabavljeni svi koferi, nosaci, grejaci rucica, Pro-Oiler i tako....se vozam ki coek 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 291 Napisano Februar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pricao pricao, toliko pricao i na kraju.....cekam da stigne, uskoro (mart, april). Do tada, nabavljeni svi koferi, nosaci, grejaci rucica, Pro-Oiler i tako....se vozam ki coek i ja sam pričao svašta al' sam promenio ljubimca ... kofer je kupljen ( nosači i ploča stižu pred sajam ), vizir poručen ( stiže i on pred sajam ), grejači kupljeni ( al' pošto je elektrika moram u ovlašćenom servisu da ih metnem zbog garancije ) ... ostalo posle prvog servisa ... p.s. NC je odličan al' CTX je za mene pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Februar 16, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Februar 16, 2016 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan To Laki ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ovde malo da razglasim, znam ekipu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112401-stvari-nase-dece-za-srecu-druge-dece/#entry1817332 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Februar 19, 2016 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiijjjaooooo.......nije hteo https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=790156387672285&id=219421864745743 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan iz prvog reda nije preziveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 21, 2016 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Druzgari, Jel ima neka preporuka za rutu ka Beču? Sinu mi ideja da Uskrsnjo-majske praznike provedemo na Bugiju, a Beč vec neko vreme planiramo da obidjemo.. Nesto se razmisljam da spicimo preko Balatona, pa gore za B, ne znam jedino kakav je put.. P Sent from my GT-N8000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 21, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Немам препоруку ал би Мађарску прескочио у сваком случају,две године заредом сам је прелазио и рекао сам себи више ни авионом преко Мађарске Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegeUputiše me da se ovde predstavim. Zovem se Igor,Gradiška, R.Srpska,BiH. Od prije par dana vozim Beverly 500 Tourer. Ranije sam se vozio na MZ ETZ 250(davno je to bilo),Sprint Eagle,Aprilia Leonardo 125... Imam 38g.,sretno razveden,tata jednoj prelijepoj djevojčici,muzičar. To bi bilo to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2583 Napisano Februar 21, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...