Satelis 15842 Napisano Decembar 19, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prikacih telefon na lap da bi prebacio slike, greskom sam sve obrisao zna li neko kako mogu vratiti slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Decembar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ako su fotke bile na kartici moze sve,ima par prigramcica koji to rade,zovi Saleta nek te posavetuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Decembar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Srecna slava svima koji slave danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 19, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kada slikam, automatski cuva na kartici (micro SD)..... kontaktiracu Salingera pa da vidim sta mi je ciniti, mozda i krakonja zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 19, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Satelis aplikacija na marketu "Disk digger" vraćao par puta sve slike, ali mislim da je jedini problem što valjda telefon mora biti rutovan, pogledaj to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Decembar 19, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na kompu imam Recover My Files tel mozes da povezes na njega i lagano ce ti vratiti sve fotke. Imas na google da ga skines ako se ne snadjes javi poslacu ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Decembar 19, 2015 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da izvadis mem. karticu iz telefona da ne bih snimao nesto novo preko starih obrisanih podataka. Onda sa nekim programcicem i citacem kartica na kompu probati. Na svu srecu nemam mnogo iskustva, ali sam uspeo jednom ili dva puta da povratim obrisane stvari. Barem veci deo sa kartice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 19, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nas nam dragi krakonja ima citac tako da ce kartica otici kod njega na opravku slicki..... hvala na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 199 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas android instaliraj aplikaciju google photos koja automatski uploaduje slike na "cloud" i nemas ubuduce problem ako slucajno obrises fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 20, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Primljeno k'znanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam čitač, kao program za povraćaj svih fajlova, fotki, mp3, dokumenata sa svih vrsta kartica. Više puta sam vraćao vrlo uspešno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Decembar 20, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Alexa daj podeli sa nama koji je to program, ja sam rekao koji kr za mobilni (Android) ako je rutovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Card Recovery Pro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 21, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jaooj krakonja kad dođeš do supermenovih akcijaških slikica .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 21, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Perververznjaku jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne delim tuđu privatnost, ukoliko nije previše eksplicitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jaooj krakonja kad dođeš do supermenovih akcijaških slikica .... podeli sa nama Moram da te razočaram, od toliko fotki koje su se vratile neka beda i jad je eksplicitna, i to ne baš nešto eksplicitna. Znam, znam...i ja sam se razočarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Da li cu sada biti brzi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu dobraaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega koja je to kaciga sada sam u potrazi za kacigom pa me sve zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 24, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nexx kaciga, karbonska... sve Nexx kacige su u Platneru 50% jeftinije (akcija). Imas Platner u Ns-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 24, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Otici cu bas da pogledam blizu su mi..Iskreno nisam nesto upoznat sa tom markom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 24, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Žonpi, pošto je bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Decembar 25, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu pise 46000 i pise da traje akcija 5o% popusta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Na sajtu pise 46000 i pise da traje akcija 5o% popusta... Mogli su da napišu 100.000 I da napišu 75% popusta.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...