panta_kg 687 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj "2007" objasnio http://www.polovniau...ki_burgman_400/ mozda je kod njega od 2007me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Decembar 12, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis ovo je onaj 750 dct? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15849 Napisano Decembar 13, 2014 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi pogrešio Kad mi kaze neko ko ima, ihohooo poduzi staz na dva tocka, verujem da nema greske Satelis ovo je onaj 750 dct? Jeste 750 ali nije DCT vec klasican menjac, nisu imali DCT u salonu a i taj sa slike je prodat 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Bugi izgleda totalno moderno ,Dare gledao sam na jednom testu da sa dct menjacem ne mozes dve brzine nize mislim da je to minus za sportsku,da ne kazem agresivniju voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15849 Napisano Decembar 13, 2014 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Omajgad O majgudns...... e Mare jesi paljevina, kakva sportska voznja, agresivna i tako to, samo uzivanje preferiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sad,nekome je uzivanje da samo krstari sa 80 na pravcu gledajuci srne kako bezbrzno trckaraju po tek procvetalom polju,a nekima drugima,paljevinama je pak osecaj centripetalne sile ubrzavajuci pri izlasku iz krivine dok se atomi gume bore sa atomima asfalta da sacuvaju i ono malo kohezije koja drzi nekoliko stotina kilograma na svega par kvadratnih centimetra uzajamnih medjumolekulskih sila pod ostrim nagibom jurišajuci 70 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan culle,svaka ti cast!ja ovo ne bih napisao-ispricao ni za pola sata,sto si ti u 4 reda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ Kulence, drzi sile teze Fg i pomaze sila trenja trenja Ft... ne mirisu se molekuli asfalta i gume 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Majstore dobarrrrrr nc 750x!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 16, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan mah, mah iz reda za klanje ... uspešno primljen u bolnicu isčekujem strašnu sudbinu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izdrži junače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 284 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan uspešno primljen u bolnicu isčekujem strašnu sudbinu ne daj se ... srećno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 16, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Drzi se Pope! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15849 Napisano Decembar 16, 2014 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drz se Pope, drz se oberucke ako treba image upload no ads 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 16, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Joj drž'o bi se ja, al' ne mogu da se odlučim .... za koju da se pri'vatim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Popoviću tvoja vizija da izgledaš `vako je ne ostvariva ...džabe bacaš novce na te operacije ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 16, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Moj san je da izgledam ko ti mili Đuro :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 893 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2072 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Aјде Попе није ништа страшно како сад изгледаш него какав ћеш да се пробудиш после . Са срећом било . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan popovicu,nije san da izgledas kao djura,to je nocna mora!neko bi cak,shvatio kao kletvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel Đuro gde ti nalaziš sve ove gejOve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To mi je zet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate da neko prodaje bocne kofere za beverlija, javite mi! Rad sam da ih kupim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ako znate da neko prodaje bocne kofere za beverlija, javite mi! Rad sam da ih kupim! ...a ja mislio da ti prodaješ Bevka ? . .kad ono ti ga dodatno kompletiraš . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ako nađeš koji par bočnih kofera viška..javi Za bevka ne trebaju posebni nosači za njih ( za orginalne bočne kofere) , koliko sam shvatio pasuju ..na šraf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko znam, skinu se ukrasne lajsne sa strane i tu se samo ušrafe koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...