Culle 1112 Napisano Maj 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna kakav je onaj prodavac iz Subotice MILION MOTORS ,da li ima dobre masine ili ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам био код њега,имао је један мотор а мислим да га и даље продаје.Мени се мотор није свидео за те паре а лик је коректан Само ти дођи лако ћемо да ти нађемо нешто Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Braco gledam ovde polovne automobile svako vece,nema nekog velikog izbora,ovaj spider mi se najvise svidza (alu ram,16'' tockovi,dupli trouglovi na viljusci...)Msm da je ovo ok primerak i korektna cena,da li imamo nekog u Subotici ko bi bio voljan a razume se da ode da proveri motor ako je dobar (agregat,prenos,ram) kaparisao bi ga da me saceka par dana dok dodjem .Msm da bi najvise odgovarao mom stilu voznje jer sam citao review-ove po netu kazu da se vozi skoro kao motor zbog velicine tockova i duplih trouglova na visljusci u kombinaciji sa aluminijumski ramom.Uzdravlje,jos malo,sitno,sitno :D . http://www.polovniautomobili.com/oglas4337677/malaguti_spidermax_gt500_akcija/ p.s. Laco odg na poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Колико видим неће тај мотор нигде,нешто ту мени смрди из разлога што је лик за 3 месеца спустио сам ничим изазвано 400 евра,е сад ако би спустио још 200,узимај га одмах !!! Шта год да му је уклапаш се до 2000 евра,колико му је и реална цена у огласима!!! А ако му није ништа још боље прошао си јефтино!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Maj 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan i love milf-mislis da je to primerak za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Сад сам га звао продат је!!! Јбг Куле... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ил сам ја луд или овог огласа и мотора више нема П.С. Сад видех бигијев пост Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 23, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па кад се Куле премишља као сеоска млада.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Rumba ne kupuje se makian svaki dan pozz svima koliko vas ima U maksi skuter klubu ,da li bi neko ko je u vremenskoj mogucnosti a pritom poseduje tehicko i prakticno znanje provere realnog tehickog stanja maksi skutera proverio za mene jedan malaguti spidermax koji se kako pise u oglasu nalazi u Beogradu,nadoknadu u jelu i picu castim kroz par dana pri povrtatku sa probnog rada iz inostranstva ,oglas je sledeci : http://www.polovniautomobili.com/oglas4632029/malaguti_spidermax_gt500/ unapred zahvalan Marko Makarije Kovacevic od miloste zvan Kule . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Maj 26, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan @Куле Не би да туђим кољем глогиње млатим али што бре не замолиш Дарета да оде и погледа мотор? Компликујеш без везе, нико од нас нема Даретово знање. Ево ја хоћу да одем и да гледам али каква вајда од тога? Обрати се свом комшији, пријатељу у клубском другу Др. Сателису. Ја ћу радо да му правим друштво. Поздрав Куле. Ситнооооо! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма није проблем идемо сви,само да ти нађемо нешто за . Мада кад боље размислим најбоље ти је на бициклу,са оваквом макином ћемо добити комплексе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 27, 2014 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Rumba ne kupuje se makian svaki dan pozz svima koliko vas ima U maksi skuter klubu ,da li bi neko ko je u vremenskoj mogucnosti a pritom poseduje tehicko i prakticno znanje provere realnog tehickog stanja maksi skutera proverio za mene jedan malaguti spidermax koji se kako pise u oglasu nalazi u Beogradu,nadoknadu u jelu i picu castim kroz par dana pri povrtatku sa probnog rada iz inostranstva ,oglas je sledeci : http://www.polovniau...pidermax_gt500/ unapred zahvalan Marko Makarije Kovacevic od miloste zvan Kule . Pozdrav Culle, želim samo da te posavetujem da ne gubiš vreme na ovaj oglas! Ja sam lično bio da ga vidim još dok je cena bila 2400€! Estetsko stanje skutera je veoma loše, sedište ispucalo, plastike su poprilično izbledele od sunca, ima na dosta mesta ogrebotina, fali znak gt500 sa jedne strane, fali plastični poklopac sa leve strane na alumunijumskom ramu, zadnja guma katastrofa... Provozao sam ga ide dobro i koči dobro ali na board computer-u prijavljule low battery, što verovatno znači da mora i akumulator da se menja! E sad sledi i ono najbolje, motor se vodi na neku ženu iz "donjeg brijanja" (ne mogu da se setim odakle tačno, ali nije uopšte blizu...). On je taj motor dobio da utera neki dug... Moj savet: NEMOJ DA GUBIŠ VREME! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Maj 27, 2014 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kule, uzmes mog Sym-a, nakacis pehar sa godisnjice i kurcis se po gradu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Rumba Dare je primio sms sa karibskog mora. Braco Spidermax il' nijedan Hvala Vujke.Poslao sam liku sms prodat je. Zajko i to sto kazes,probusim hilznu na 160 kubika i kidam Alexu od semafora do semafora bez multivara . a jedan spidermax u macvi na polovnim automobilima al mnogo trazi 2300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima drage MSC kolege. Nije me dugo bilo na forumu,puno posla i obaveza itd. Elem,Malaguti Madison je prodat pre nekih mesec dana ali ga je nažalost kupio čovek iz Obrenovca.Motor je stigao pre par dana u servis u kojem i sam povremeno radim i slika je poprilično tužna. Ja sam ovom prilikom hteo da se pohvalim da sam pre sedam dana postao ponosni vlasnik Suzuki Bandita 650s K8 Unapred se radujem zajedničkim vožnjama i u ovoj godini . Još jedan Maxi pozdrav za sve,vidimo se na MSC okupljanju 29.06. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Maj 27, 2014 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo komšija, baš lep primerak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nadamo se i da je gđa Lazović zadovoljna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Novače Žao mi je Madisona a tebi i tvojoj dragoj želim mnogo sigurnih, lepih i dragih kilometara na Banditosu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novak Lazovic 282 Napisano Maj 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 314 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda PCX 125 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama. Što se gospođe tiče,ona je prezadovoljna,jedva sam je naterao da siđe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 27, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke i od mene, da te lepo i sigurno sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 28, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Шта је бре ово??? Сви напустише максије!!!! остаде нас ни пола!!! Е из ината нећу да пређем на мотор,поготово што ме мењач смара... не да нећу да пређем на мотор ,него нећу ни са АА да пређем на нешто друго!!! У сваком случају Ноле све најбоље ти желим!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 314 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 340 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan остаде нас ни пола!!! al to pola ( ako pogledaš mene a i tebe ) bar po gabaritima vredi za četvoro ... još da Laki nije prešao na motor ihahaj ... bilo bi nas više nego svih ostalih - žive vage 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Novace, cestitke.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 28, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Rumba Dare je primio sms sa karibskog mora. Braco Spidermax il' nijedan Hvala Vujke.Poslao sam liku sms prodat je. Zajko i to sto kazes,probusim hilznu na 160 kubika i kidam Alexu od semafora do semafora bez multivara . a jedan spidermax u macvi na polovnim automobilima al mnogo trazi 2300 A dje zuris, ti bi kolko vidim da te ceka motorinjo u avliji s crvenu masnu kad stignes domu svom.... kad se vrnes pa polako na tenane oglasi... razgledanje...proba.... i tako dok se ne nadje nesto valjano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Maj 29, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Novace, pa da se slatko navozas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...