Satelis 16158 Napisano Jun 19, 2013 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Dachman88 Auuu jbt onako lep kimkic ode u totalku, prava steta ali opet, bolje on nego ti... bitno je da si ti prosao manje-vise OK! eeee da, do grada idem jedino ako bas bas ali basss moram, drugacije nikako... ludak do ludaka za volanom @Mishke vaistinu lepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jun 19, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Uzas.... Cuvajte se braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros ti ja Mishke uključim nešto fesj ....Daje on meni neke preporuke za prijatelje i tu neke ribice poprilično slatke...Obično su takve devojčice zajedničke prijateljice sa našim Crnim ali ne i ovaj put, ove su tvoje prijateljice....Mishke, Mishke ubiće te Marina Lepe su Indjijke, vidim ja da cete vi cesce dolaziti Ja sam covek prakticno ozenjen, sve je vec reseno... Marina nema sta da se sekira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, ozdravice valjda i kymco sa mnom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Jun 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan A da se javiš, jok? Па кад шеташ кера видиш дал сам ту.Јбг 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Jun 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E bre Dačmane..pa kako bre to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Jbg opalio baja po gasu da uleti u nusicevu gde ne sme a ja vec bio kod njegovih zadnjih vrata, nikako nisam mogao da odreagujem. Jos je izjavio da sam se ja zakucao u njega a da je on mirno stajao u koloni.... :lud: :lud: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kometaonl...decanskoj-ulici PO 1000000.... put KACIGA GLAVU CUVA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak, i da sto vise oglobis tog ludak Jos kad cujem kako laze da je stajao u koloni , takve treba u corku za primer drugima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Jun 19, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nadam se da cu se brzo oporaviti. A za opravku ima vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Jun 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Брз опоравак желим,брзо ћеш ти поново у седло Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja vrelina, toliko je vruce da ni voznja motorom ne prija, glava mi prokuvala ispod kacige! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1027 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije smetalo...stavise, bas sam uzivao jedno 100-nak kilometara po kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ma Srdjan je sminker....vozi bevkicu...meni takodje nije smetalo.... :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1027 Napisano Jun 20, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Nerado sam spakovao motor u garazu i veceras odo u Grcku na par dana. Momci...zelim vam mnogo uspeha Lep provod na skupu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Čika Tony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 20, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Жао ми је Тони што нећеш са нама да будеш у Жабљу!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Srdjan je sminker....vozi bevkicu...meni takodje nije smetalo.... :nanana: Bas tako! Danas sam ceo dan bio po gradu, goreo je asfalt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi reko jedan pajser iz sela do Kovina kad nije hteo traktor da mu upali pre neki dan... " sad neces da upalis kad gori JEKSER...sta ces na zimu da radis mamu ti grebem" Znaci objasnio je koliko je vruce.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Prodao bugija i kupio novo vozilo....SuperPop...koliko li je odrao coveka P.S. vidi se i njegov avatar.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan хахахаха који си ти лудак ...где нађе ово!!!??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jun 21, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi reko jedan pajser iz sela do Kovina kad nije hteo traktor da mu upali pre neki dan... " sad neces da upalis kad gori JEKSER...sta ces na zimu da radis mamu ti grebem" Znaci objasnio je koliko je vruce.... Јебе га тај трактор.... цео живот! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rekao da će Pop uskoro da viče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Jun 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima da bude najvatreniji Žabar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1027 Napisano Jun 21, 2013 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Stig'o. Odmah otrcao u prodavnicu da trazim "uno gVarana" ali su se pravili da me ne razumeju. Posto drug Crni nije bio tu da im na svom esperantu objasni sta mi treba, predjoh na A posto je proslo podne, moze i veliko 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...