Boriša 241 Napisano April 15, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Al te krenulo, prelepićemo ga folijama ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 15, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Мали Рајдер!!! Uploaded with ImageShack.us 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Iskopiraću post ižvrljan u KLE sekciji i odo se okupati dosta mi za danas ....Xexe...preživeo prvu vožnju po gradu, tresle mi se noge a oo se skupila nema ih nigde, bio do majstora da ispravimo ručicu kvačila, naravno pukla (govnjivi špialter)..otkinu se okrugli završetak ko da je od stakla, nema veze nabaviću novu....samo kad sam stigo čitav nazad. Namestio kofer i isprobao tank torbe...totalno druga priča u odnosu na maxi scooter, ne sviđa mi se što je visooook ovako,plašim ga se dok ne krenem , a dok krećeem prva čupa ruke, posle je lako....navežbaću. Kanim se sutra upustiti u vožnju do Ns a...mada mi svi kažu da je rano i da švrćkam po gradu za početak dok ne steknem osećaj. Ćale mi mazno foto aparat pa sam uslik'o telefonom posle pranja malo ma nema šta da se plašiš, samo teraj, svoju punu vrednost će ti dati na otvorenom putu. DvoJednocilindraš, malo se češće šaltuje, ali je neuporedivo udobniji za duže puteve. Inače trebaće malo vremena da premuntaš u glavi sa skuter stila na moto stil, a posle toga nema granice. Sretno i samo peglaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5142 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Viktore - dvocilindraš je KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano April 16, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan a radi kao jedan ok, moja greška, posledica dezorijentisanti od , za mene su sad svi motori sa 1 cil 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 16, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo napravih krugić od 60 ak km sad...nije loše nije loše.....80-90 i pesma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Данас, дан створен за мало вожње до града и ту и тамо,лепо се спремио понео опрему и силазим до моје љубимице и имам шта да видим неко ми је баш лепо изрезбарио пластике на пар места.Али не онако прошао и повукао него се баш потрудио да га упропасти.Не би ми било жао да га нисам пре 2-3 недеље нисам узео са фарбања и сређивања.Мораће опет на фарбање, а ја реко биће лепа за отварање сезоне. После мало шуњања по крају и распитивања сазнао сам да су ми љубимицу уствари господа из најраспрострањеније мањине у Београду мало чачкали.Не знам шта су хтели али су успели да га оборе(информација од очеви(д)ца) и да га одмах брже боље подигну. Морам под обавезно да мењам место паркирања љубимице и неки аларм код чика Дарета да уградим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... stavrno vise nisi siguran ni da ga okujes lancima i katancima Dolazim u Bg u petak i prosto me frka hvata da ostavim motor ispred zgrade jer mi cura zivi na slaviji, moram mu naci neki dobar stekk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan стаи га у јавну гаражу или ако неко од колега има ту близу да живи ...па нека се понуди!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas imao srece. Taman sam hteo da ugradim alarm i na dan kad je pocelo lepo vreme i konacno pocela sezona nadjem garazu u komsiluku. Tako da cu biti miran preko noci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... stavrno vise nisi siguran ni da ga okujes lancima i katancima Dolazim u Bg u petak i prosto me frka hvata da ostavim motor ispred zgrade jer mi cura zivi na slaviji, moram mu naci neki dobar stekk Ма на Славији би га оставио на сред улице толико камера има а господа плавци су нон стоп ту да нема шта да бринеш. Више брини ако га остављаш у некој малој уличици или дворишту пошто тога има колико оћеш на Славији и ту по крају. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano April 17, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . . pre ce biti da si kupio pogresan sprej, vidi sa Pizonom koji je koristio kad je njegov lonac farbao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . . pre ce biti da si kupio pogresan sprej, vidi sa Pizonom koji je koristio kad je njegov lonac farbao Ima farbarama boja bas za lonac, ja Sam sa tom radio I odlicno je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde reko da sredim auspuh danas . . .odem u farbaru kupim bodi sprej otporan na temperaturu,zatim sledi zuljanje,smirglanje ali bas onako u fulu . . .ofarbam,namontiram nakon par sati provozam se i imam sta da vidim kad sam stao.krenula da se ljusti farba na delu od same selne nekih 10 cm .gde sam pogresio?da nisam naneo debelo farbu?uopste mi nije jasno . . . pre ce biti da si kupio pogresan sprej, vidi sa Pizonom koji je koristio kad je njegov lonac farbao Ima farbarama boja bas za lonac, ja Sam sa tom radio I odlicno je Ja sam prosle godine farbao i sve drzi i dalje extra. Prvo sam ispeskario sve delove koji su korodirali, presmirglao, i dobro oprao nitrom i preprskao dva puta! Otislo mi je otprilike 1,5 sprej, e sad postoji mogucnost da nisi dobro pripremio lonac dobro oprao nitrom, ili je mozda neki los sprej pa se odma ljusti ali mislim da je pre ovo prvo nzm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilimandzaro 38 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna fotka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan al sija bugi za sve pare...ovi ko resto ko bateriske lampe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Vitezovi okruglog stola sInoc na Dunavu u Vinci, neplanirano i neorganizovano al ipak kao i uvek sjajno druzenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I donesene neke važne odluke u vezi lakih opijata i plan za početak bune protiv dahija . I radi Culleta Vinčanski smoki za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 18, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I donesene neke važne odluke u vezi lakih opijata i plan za početak bune protiv dahija . I radi Culleta Vinčanski smoki za sve pare Ili je ona cigara....istripovao se opasno ... al sija bugi za sve pare...ovi ko resto ko bateriske lampe @ Bugiman.....Pop je namerno udario duga da ispadne kao da svetli dobro A ustvari je on baterijska lampa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A meni su upaljena samo dnevna svetla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Danas odem da registrujem bugija.....pitam me zena iz agencije da li hocete da ulatite sve kod nas.....ja kazem moze da se ne bih cimao sad idi uplati u banku cekaj red itd.....kaze 7650din....ja u neverici gledam....reko a sta jos posle treba da uplatim....ona kaze nista.....sa 11000din na 7650din....uh kez do usiju bice za gorivo .....izlazim ja stajem na semafor kad udara me neko od pozadi u aushpuh....ja gledam ne verujm prvo zumiram dal me neki drug tripuje sta li je.....kad ladno cica me udara sto sam stao ispred njega i dere se nesto....ja gledam ne verujem...pa pocnem da mu udaram sve zivo jednom rukom drzim skuter drugom bijem...upali zeleno i on pobeze....stao sam i jos u soku silazim gledam auspuh dobro je nije mu nista.....jbm ti kakvi sve pacijenta ima....jos me boli ruka tvrd lim i staklo....jbm ga u glavu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 18, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Laki Duga , to je zemljače pozicija @ Bugi To ti je zato što si stavio onoliki čunak , pa ne moŽ čoEk da omaši , a ti se iživljvaš na jadnom dedi, sad će ovi žabari reći da smo mi neki siledžije i barabe ,a mi finiiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan @ Laki Duga , to je zemljače pozicija @ Bugi To ti je zato što si stavio onoliki čunak , pa ne moŽ čoEk da omaši , a ti se iživljvaš na jadnom dedi, sad će ovi žabari reći da smo mi neki siledžije i barabe ,a mi finiiii sa njim je bio neki decko nije bio sam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...